קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה באשכול האתגר שלי...
    על ידי Someone Awesome בפורום משוב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-08-2009, 17:34
  2. [תלונה]הריסת מכירה שלי
    על ידי nofpsy בפורום תלונות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-12-2008, 00:39
  3. [רקעים]כול תגובה שלכם 5 רקעים שלי=] (של כוסיות)
    על ידי Shai.H בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 21-09-2008, 22:35
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

מחיקת תגובה שלילית באשכול מכירה שלי - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי royee121 צפיה בהודעה
    הטענה שלי שהוא ביצע בי הונאה על ידי כך שסגרתי איתו עסקה בפרטי שאני שולח לו 5$ עבור 5M ורגע לפני שלחצתי על הכפתור שלח בPP את הכסף, הבהרתי לו שלא יתפלא שהוא יספוג עמלה של PP שלא באחריותי. ופתאום הוא התעורר ובגלל שלא התאים לו פתאום הוא דרש שהעמלה תהיה עלי והסכמתי ולכן אמרתי שאני אהיה מוכן לקבל רק 4M ועוד הוא היה יוצא מזה מורווח מה יותר יחס גדול 5$-5M או 4.5$-4M??
    ובנוסף לזה שהפיצוץ עסקה שהוא עשה לי לא מוצדקת והיא מריחה ובריחה לשמה, בעקבות זה שהפיצוץ של העסקה לא מוצדק המלצתי לכל הגולשים לא לבצע איתו עסקאות כי הוא עלול בדקה ה-90 לבטל את העסקה ללא סיבה מוצדקת!!!
    והערה חשוב שתדגישו בחוקים, שדברים כאלו לא עושים, שאחרי שמסכמים דברים ורגע לפני שמבצעים העברה הוא מבטל את העסקה בלי סיבה מוצדקת, כי עוד יכולתי להיות במצב שהכסף כבר הועבר אליו ואת כל הדיון הזה היינו עושים כאן כשהייתי בידיים ריקות.
    חשוב להדגיש גם שאני הייתי מוכן לעסקה וגם עכשיו מוכן 5$(הוא לא ציין בשום מקום לפני שסיכמנו שהעמלה עלי, ולכן הוא לא יכול לבוא בתלונות פתאום) עבור 5M! אבל הוא ברח ולא מוכן לבצע את העסקה מסיבה בלתי מוצדקת! זו הסיבה שהורדתי לו את המוניטין! כי הוא הפר את מה שסיכמנו!
    אין שום בעיה בכך שהמשתמש הבין שהעמלה עליך וברגע שהבין שהעמלה עליו הוא חוזר בו, כך שלא ממש משנה מתי הוא ערך את ההודעה;
    כל זמן שהעסקה רק בדיבורים הוא יכול לחזור בו, מרגע שהתחילה העסקה בפועל הוא כבר לא יכול לחזור בו שזה אומר מרגע שצד אחד כבר שלח את המוצר/התשלום.
    כמו שאמרת בעצמך אין שום חוק שאוסר על ביטול העסקה לפני שצד אחד שלח משהו בפועל; אין חוק כזה וגם לא יהיה.
    מכיון שאתה יודע את זה, על אף אי הנעימות שהסב לך ביטול העסקה, לא היית צריך להשמיץ אותו ולהרוס לו עסקאות (דבר שאסור באופן כללי לפני אישור של מנהל!), קל וחומר שלא להוריד לו מוניטין על לא דבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של royee121
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    אין שום בעיה בכך שהמשתמש הבין שהעמלה עליך וברגע שהבין שהעמלה עליו הוא חוזר בו, כך שלא ממש משנה מתי הוא ערך את ההודעה;
    כל זמן שהעסקה רק בדיבורים הוא יכול לחזור בו, מרגע שהתחילה העסקה בפועל הוא כבר לא יכול לחזור בו שזה אומר מרגע שצד אחד כבר שלח את המוצר/התשלום.
    כמו שאמרת בעצמך אין שום חוק שאוסר על ביטול העסקה לפני שצד אחד שלח משהו בפועל; אין חוק כזה וגם לא יהיה.
    מכיון שאתה יודע את זה, על אף אי הנעימות שהסב לך ביטול העסקה, לא היית צריך להשמיץ אותו ולהרוס לו עסקאות (דבר שאסור באופן כללי לפני אישור של מנהל!), קל וחומר שלא להוריד לו מוניטין על לא דבר.
    זאת הבעיה שאני כבר הייתי רחוק אצבע אחת משליחת הכסף, הוא כבר נתן לי את הכתובת PP שלו. הוא ביטל את העסקה לא על סמך סיבה מוצדקת אחרי!!!! שסיכמנו את הדברים ועל זה אני הורדתי לו את המוניטין שבצדק! כי יכולתי לא להיות ערני וכבר לשלוח לו את הכסף ואחרי זה הייתי אוכל אותה. ולכן הודעתי לכולם שאסור לסמוך על הילד הזה אחרי שמסכמים איתו דברים, ועל כן סמך כל האירועים הלהן זכותי המלאה להוריד לו מוניטין.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

ועוד אני אוסיף שבנוסף לזה שהוא תירץ, מרח וברח מהעסקה למרות שהוא תירץ כביכול בגלל על נושא העמלה! כי הוא לא הסכים להצעה שבאה לטובתו הוא מקבל 5$(עמלה עליו, ככה שהוא יקבל 4.5$) ואני אקבל 4M, היחס לטובתו, כשהוא טען בכל ההודעות שלו בפורום וסגרנו על דולר פר מיליון, הוא סירב בתירוצים. אז אמרתי לו אין בעיה אז אני אעשה שתקבל אחרי עמלה 5$ ועבור זה אני אקבל 5M גם על זה הוא סירב איכשהו וברח מהעסקה, ככה שתבין שלא משנה על מה הוא ברח מהעסקה אחרי שסיכמנו אותה כבר! ועל זה המוניטין השלילי שבצדק, כי דבר כזה לא עושים.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ועוד אני אוסיף שבנוסף לזה שהוא תירץ, מרח וברח מהעסקה למרות שהוא תירץ כביכול בגלל על נושא העמלה! כי הוא לא הסכים להצעה שבאה לטובתו הוא מקבל 5$(עמלה עליו, ככה שהוא יקבל 4.5$) ואני אקבל 4M, היחס לטובתו, כשהוא טען בכל ההודעות שלו בפורום וסגרנו על דולר פר מיליון, הוא סירב בתירוצים. אז אמרתי לו אין בעיה אז אני אעשה שתקבל אחרי עמלה 5$ ועבור זה אני אקבל 5M גם על זה הוא סירב איכשהו וברח מהעסקה, ככה שתבין שלא משנה על מה הוא ברח מהעסקה אחרי שסיכמנו אותה כבר! ועל זה המוניטין השלילי שבצדק, כי דבר כזה לא עושים.
    אתה סתם סוטה מהעניין,
    כמו שאמרתי, ואני אומר שוב, כל זמן שאף אחד מהצדדים לא שלח בפועל את המוצר/התשלום, רשאי כל אחד מהצדדים לבטל את העסקה.
    לא משנה כמה רחוק או קרוב היית מלשלוח לו את הכסף, כל זמן שלא שלחת הוא לא חייב לך כלום, במידה והיית שולח הוא היה חייב לשלוח לך את התמורה, מכיון שלא שלחת הוא לא חייב לך כלום.
    לא משנה גם איזה הצעה הצעת לו וכמה היא משתלמת לו לדעתך, הוא לא חייב לקבל ממך כלום גם במתנה, וממש לא משנה הסיבה שלו.

יש לך מה להוסיף שלא אמרת?

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    אתה סתם סוטה מהעניין,
    כמו שאמרתי, ואני אומר שוב, כל זמן שאף אחד מהצדדים לא שלח בפועל את המוצר/התשלום, רשאי כל אחד מהצדדים לבטל את העסקה.
    לא משנה כמה רחוק או קרוב היית מלשלוח לו את הכסף, כל זמן שלא שלחת הוא לא חייב לך כלום, במידה והיית שולח הוא היה חייב לשלוח לך את התמורה, מכיון שלא שלחת הוא לא חייב לך כלום.
    לא משנה גם איזה הצעה הצעת לו וכמה היא משתלמת לו לדעתך, הוא לא חייב לקבל ממך כלום גם במתנה, וממש לא משנה הסיבה שלו.

יש לך מה להוסיף שלא אמרת?
    אתה מתעלם אמרתי לך שכבר סיכמנו שאני שולח 5 דולר עבור 5M והוא לא רצה לשלוח לי את המוצר בסיבה בלתי מוצדקת! כאשר לאחרים הוא ממשיך למכור באותם מחירים 1M פר מיליון! ככה שהוא ביצע נגדי הונאה על כך שסיכמנו את העסקה והוא נרתע ממנה. ועל זה המוניטין השלילי שבצדק, אני לא פתחתי נגדו תלונה בגין זה, רק ביצעתי צד לגיטימי שמתבטא במוניטין השלילי.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אתה מתעלם אמרתי לך שכבר סיכמנו שאני שולח 5 דולר עבור 5M והוא לא רצה לשלוח לי את המוצר בסיבה בלתי מוצדקת! כאשר לאחרים הוא ממשיך למכור באותם מחירים 1M פר מיליון! ככה שהוא ביצע נגדי הונאה על כך שסיכמנו את העסקה והוא נרתע ממנה. ועל זה המוניטין השלילי שבצדק, אני לא פתחתי נגדו תלונה בגין זה, רק ביצעתי צד לגיטימי שמתבטא במוניטין השלילי.
    אני לא מתעלם, אלא אומר לך שאתה טועה, הוא יכול לבטל את העסקה מתי שבא לו ומאיזו סיבה שבא לו, זכותו גם להחליט עם מי הוא רוצה לבצע עסקאות ועם מי לא לפי מצב הרוח שלו, אין בזה לא הונאה ולא נעליים כל זמן שעדיין לא שלחת לו כלום, ולא משנה גם כמה דיברתם, סיכמתם או פנטזתם על העסקה הזאת, כל עוד לא התרחש מאומה בפועל, שוב - בפועל, הוא לא חייב לך מאומה!

הפעם אתה לא תיענש בגלל שעשית את זה מחוסר הבנה, אבל פעם הבאה שתוריד למישהו מוניטין ללא סיבה מוצדקת אתה תיענש!

המוניטין יימחק.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,769 | הודעות: 8,173,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect