קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] מצעד האהבה 2005
    על ידי Semion בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 21:55
  2. אחלה כתבה בוואלה
    על ידי הגברת הזקנה בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 13:21
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:14
  4. לכל מי שלא מבין.. כתבה נחמדה שמסבירה הכל על חזרות.
    על ידי אור בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:05
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 22:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

כתבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל כתבה

טור אישי,אם בא לכם להגיב בכיף אם לא מקווה שתהנו לקרוא

אז לאן עכשיו ?
    מה קורה כאן ?
    האם זה מבויים ?
    עד כמה מכל מה שנאמר היה אמיתי?

לאחר הפסקה של מספר שנים בגלל שירות החובה(right on!,navy rules)חזרתי לראות רסלינג.
    לאחר מספר שבועות שצפיתי בפורום הזה החלטתי להגיב גם כי ממש מעניין לראות מה הולך.

אז חזרתי לראות רסלינג בדיוק שCM PUNK התחיל לדבר על כל הקטע עם החוזה שלו ובתחילת הפיוד עם ג'ון סינה.
    מאז עלו לי מלא שאלות שתמיד ישבו אצלי בחלק מסויים במוח ואף פעם לא הייתה ולא תהיה תשובה חד משמעית וברורה אליהם...וזה לא נורא אגב,כי זה למי שעוד לא הבין כל היופי ברסלינג.

אז הבנתי שלCM PUNK נגמר החוזה,הבנתי שהוא זכה באליפות וגם הבנתי שהוא לקח אותה איתו ונעלם לממש ממש מעט זמן,כי הנה עובדה ביום שני האחרון כמו שהוא הצהיר :"im back".(לעוד מישהו זה מזכיר את הדפיקה ממונטריאול ושבדיוק על זה לברט נלקחה חגורת האליפות?).
    אז התווכחנו התדיינו ועדיין לא הגענו למסקנה חד משמעית....האם כל מה שאמר פאנק היה אמיתי?
    אז חבר'ה לאחר שהסתובבתי בפורומים שונים ובאתרי רכילויות בארץ ובעולם המסקנה היחידה שלי(והלא חד משמעית)היא שפאנק קיבל כמה דקות עם מיקרופון לעשות בו כרצונו(כי בכל זאת כל דבר שמביא רייטינג טוב למכונת הכסף והרטייניג של האיש הגאון הזה וינס מקמהון)והוא ניצל אותו עד הסוף וכן הוא עשה דברים שלא יעלו על הדעת ולכן באיזשהו שלב השתיקו אותו,אבל הדבר הגדול האמיתי שהוא עשה זה להפוך את עצמו לאחד המתאבקים הגדולים ב6 השנים האחרונות וכמובן בנה את עצמו לעתיד בתור הבחור שלא מפחד מאף אחד גם לא מהבוס הגדול(מה שיכול מאוד להיות אמיתי גם מאחורי הקלעים)הוא עשה מה שהיטיב לצייץ MVP בטוויטר:he created is austin 3:16 moment.
    וכן חבר'ה הוא צודק !

בסופו של דבר מה שיצא מזה שפאנק לקח איתו את חגורת האליפות ובעקבות הפעולה הזאת החליטו ליצור עוד אחת זה פשוט מאוד,הערך של החגורה ירד בהרבה(לפחות לפי דעתי),כי לעומת התקופה בא היה את האלוף הבלתי מעורער(שהחזיק בשתי חגורות שונות),התקופה עכשיו תביא עוד קרבות לא טובים של סינה(שאגב מי שראה את הסוף של הקרב שלו עם מיסטריו לא יכל שלא להבין למה באמת פאנק הוא הכי טוב כרגע)עם מתמודדים חסרי חשיבות כ R-TRUTHוMID CARD נוספים שהם לא מה שנקרא החבילה השלמה(הופעה בזירה,דיבור במיקרופון וכו' וכו' וכו').

לגבי טריפל איץ' אז כן חבר'ה אין ספק שוינס מקמהון עדיין שולט בחברה הענקית הזאת(התאגיד יותר נכון)שנקרא WWE אבל עכשיו באמת מתחיל שינוי,השינוי בתדמית יתחיל כאשר HHH יהיה בסדרות(smackdown , raw)היושב ראש ויחלחל החוצה לתודעה העולמית שיש יורש(מה שנכון גם במציאות)והפנימית שהוא,הוא טריפל אייץ' היושב ראש האמיתי.
    ואני יסביר את הכוונה שלי: בשלב מסויים בחיים שלו בגיל מסויים יבין וינס מקמהון(כבר הבין ממזמן)שהוא צריך לפרוש ולעביר את העסק המשפחתי הלאה,לא בגלל שהוא לא יכול להמשיך לשלוט עליו,אלא בגלל שדי,הוא מבוגר הוא זקן ולא נהיה צעיר יותר עם הזמן ומישהו צריך להמשיך לפמפם כסף,ומי טוב יותר עם לא מישהו שהיה בעסק הזה מעל 15 שנה בתור מתאבק ויכנס בגיל יחסית צעיר לעסקי הניהול כדי שיגיע היום המיוחל הוא ישתלט באמת על התאגיד הגדול הזה.

מזה אומר מבחינת הסטוריליינים הקיימים,לאן העסק הזה ילך?האם יחזור לזמנים הטובים שלו עם הרייטינג המפוצץ משנות ה-90?
    רק אלוהים יודע.
    בנתיים היה שינוי מרענן עם הרעיון לתת למתאבק אחד להגיד מה שבאמת הוא חושב על אנשים בחברה(לשבור מעט את הדמות,ולהתייחס בפה מלא לאנשים שכבר לא עובדים בחברה ולחברות אחרות שעובדות בשוק כדוגמת TNA,ROH).
    היה מעניין לראות שגם הוא זכה באליפות ונעלם איתה(למרות שכולנו חשבנו שהוא יעלם הוא אכזב וחזר בלי משהו מיוחד כדי להיות במקום הראוי שלו,האלוף בחברה הגדולה ביותר בעולם לרסלינג).

חבר'ה החזירו את JR,השדרן הטוב ביותר של רסלינג בלא יודע כמה שנים האחרונות,איתו פתאום כל קרב נראה ונשמע כל כך טוב,בלעדיו כל קרב נראה ונשמע הרבה פחות טוב.
    אין ספק שכרגע עוד לא מצאו מחליף לג'ים רוס בתקווה שיום אחד ימצאו כי כולם הולכים בסוף.

ועוד דבר אחרון.....
    היה לי סרטון של the rock נותן לג'ון סינה בראש אחרי שהאחרון התייחס ולכלך עליו באחד התוכניות של ראו אחרי שהשידור נגמר.(אבל הוא נמחק)
    עד כמה כל זה מבויים?שוב בטוח שיש דברים שהם אומרים שהם חושבים אותם באמת ומאמינים בהם בלב שלם ובגלל זה הפיוד הזה נבנה לאט לאט כמעניין,היה יכול להיות מעניין יותר עם סינה היה מפוטר(לפי דעתי האישית).

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    50

אחי כל הכבוד על ההשקעה ! באמת אחי אני כבר הרבה זמן לא ראית WWE ותמיד רציתי לדעת מה הולך שם ! ,
    ורציתי לשאול אותך משהו : האם ג'ון סינה עדיין בWWE , באיז מקום הוא מוגדר ? , ועם הוא עדיין טוב כמו פעם ? , ואיפה אני יכול לראות קרבות שלו ?

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי roinmuz צפיה בהודעה
    אחי כל הכבוד על ההשקעה ! באמת אחי אני כבר הרבה זמן לא ראית WWE ותמיד רציתי לדעת מה הולך שם ! ,
    ורציתי לשאול אותך משהו : האם ג'ון סינה עדיין בWWE , באיז מקום הוא מוגדר ? , ועם הוא עדיין טוב כמו פעם ? , ואיפה אני יכול לראות קרבות שלו ?
    סינה בWWE ויותר מדי טוב .... שזה כבר מגעיל אותי .
    רק תרשום ג'ון סינה ביוטיוב אתה תראה מלא סירטונים כי כל הילדים בני ה8 אוהבים אותו .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Edge- צפיה בהודעה
    סינה בWWE ויותר מדי טוב .... שזה כבר מגעיל אותי .
    רק תרשום ג'ון סינה ביוטיוב אתה תראה מלא סירטונים כי כל הילדים בני ה8 אוהבים אותו .
    למה מגעיל אחי?
    תאמין לי שלא רק בגיל 8 אוהבים אותו אני בן 16 ואני רק רוצה לראות אותו פפותח אנשים !

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי roinmuz צפיה בהודעה
    למה מגעיל אחי?
    תאמין לי שלא רק בגיל 8 אוהבים אותו אני בן 16 ואני רק רוצה לראות אותו פפותח אנשים !
    הבעיה שהוא לא פותח אף אחד הוא רק עושה תרגיל אחד AA וזהו אין יותר מי כפרע הילדים אוהבים אותו בגלל החולצה האדומה המפגרת שלו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    50

לא יודע מה איתך אני אוהב אותו , אולי עכשיו הוא מגעיל וכאלה למה לא ראיתי ארת זה יותר משנתיים וחצי , ואני אהבתי אותו לא בגלל החולצה ולא הכובע אהבתי אותו כי הוא יודע לשחק תמשחק הזה !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,120 | הודעות: 8,200,713 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect