קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 03:05
  2. תגידו שאלה על סקס רציני במיטה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 20:59
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 41

סקס במועדונים - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

זה מאוד יחסי מה שאתם מתווכחים פה. את האמת שכל הסטיגמה הזאתי היא הרבה יותר חזקה בארץ מאשר ארצות אירופה. אם תלכו לצפון אירופה תוכלו לראות שבנות שנחשבות בארץ "שרמוטות" ושהן מקיימות יחסי מין במועדונים ובמקומות כאלה ואחרים שלא מקובלים בארץ, שם זה קורה.
    למה?
    סיבה פשוטה, הארץ שלנו מורכבת מהרבה עדות שחלקן הן ממדינות המערב, כמו מרוקו, ושם ה"מדיניות" והאורח חיים והשקפת העולם שלהם אומרת שאין לקיים יחסי מין עד לחתונה (שלא נדבר עם הדת היהודית שהיא המקור של כל העניין הזה, אם קיימת יחסי מין לפני חתונה זה חטא גדול) ובארצות אלו נהוג לשמור על הבנות בצורה מאוד קפדנית, לדוגמא אם שמעתם שהרבה פעמים מגרשים בנות מהמשפחה בגלל שהן "השפילו" את כבוד המשפחה. בקיצור אחרי הרבה ערבובים עם מדינות אחרות בשנים האחרונות גרמו לסטיגמות כאלה ואחרות.
    עכשיו בשביל שלא תחשבו שעבדתי עליכם, על כמה "שרמוטות" שמעתם שהן רוסיות ועל כמה מרוקאיות\עירקיות?
    נערך לאחרונה על ידי koogel; 17-07-2011 בשעה 20:43.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    זה מאוד יחסי מה שאתם מתווכחים פה. את האמת שכל הסטיגמה הזאתי היא הרבה יותר חזקה בארץ מאשר ארצות אירופה. אם תלכו לצפון אירופה תוכלו לראות שבנות שנחשבות בארץ "שרמוטות" ושהן מקיימות יחסי מין במועדונים ובמקומות כאלה ואחרים שלא מקובלים בארץ, שם זה קורה.
    למה?
    סיבה פשוטה, הארץ שלנו מורכבת מהרבה עדות שחלקן הן ממדינות המערב, כמו מרוקו, ושם ה"מדיניות" והאורח חיים והשקפת העולם שלהם אומרת שאין לקיים יחסי מין עד לחתונה (שלא נדבר עם הדת היהודית שהיא המקור של כל העניין הזה, אם קיימת יחסי מין לפני חתונה זה חטא גדול) ובארצות אלו נהוג לשמור על הבנות בצורה מאוד קפדנית, לדוגמא אם שמעתם שהרבה פעמים מגרשים בנות מהמשפחה בגלל שהן "השפילו" את כבוד המשפחה. בקיצור אחרי הרבה ערבובים עם מדינות אחרות בשנים האחרונות גרמו לסטיגמות כאלה ואחרות.
    עכשיו בשביל שלא תחשבו שעבדתי עליכם, על כמה "שרמוטות" שמעתם שהן רוסיות ועל כמה מרוקאיות\עירקיות?
    אז לפי מה שאתה אומר - הגבר גם אמור לצאת עם שם רע מכל הסיפור, אבל הוא לא.
    אני לא חושב שזה בכלל זה.

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    אז לפי מה שאתה אומר - הגבר גם אמור לצאת עם שם רע מכל הסיפור, אבל הוא לא.
    תקרא עוד פעם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ראם
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    העיקר השמחה! ^_^

אני מבין את צורת המחשבה, אבל למה ללהק לבנות מטפורה של מנעול ולבנים מטפורה של מפתח?
    תסכימו איתי שבנים הרבה יותר רוצים את הסקס מאשר בנות?
    יופי.

מכאן, ההמשך והדרך ליצירת סטיגמות כאלו נורא פשוטה...
    בן שמחפש סקס, פחות אכפת לו מאיך שהוא נראה. תכל'ס - הסיבה היחידה שבן יטרח להיראות טוב לפני וישקיע במראה שלו כשהוא יוצא למועדון זה בשביל "לתפוס בחורות".
    לכן, בן ירגיש "מוצלח" אם הוא הצליח להשיג את מה שהוא מחפש, את הסקס. אחר כך, במשך מאות ואלפי שנים, כשגברים דיברו על הנושא בינם לבין עצמם הם העריכו יותר את הגבר שהצליח להשיג מה שיותר סקס. כמו שאנשי האבן העריכו את מי שהצליח לצוד הכי הרבה ממותות, כמו שהלורדים האנגליים העריכו יותר את מי שהצליח לצוד הכי הרבה ארנבים, ככה הגברים היום מעריכים את מי שהצליח לצוד הכי הרבה בנות.

נשמע מגעיל? נשמע שוביניסטי? אני יודע, ואני מסכים. לכן, בחברה שנחשבת "גבוהה" לא תצליחו למצוא תארים כמו "זיין" (עם קמץ), ככל שהחברה תהיה יותר אריסטוקרטית וגבוהה, היא פחות תתייחס לסקס במונחים של כיבוש. אממה? שיחת גברים בסלון באחד הערבים בשבוע, היא... שיחת גברים. זה מה יש...

מהצד השני, יש את הנשים.
    לאישה פחות חשוב הסקס, ויותר חשוב לה איך היא נראית, ועד כמה היא מוערכת.
    לאישה חשוב שהגבר שאיתה יישאר איתה, ויהיה נאמן לה. פחות חשובה לה ההנאה המיידית, ויותר חשוב לה הביטחון לאורך זמן.
    לכן, אישה שתמכור את הבטחון הזה (גבר אחד שאוהב אותי ורק אותי) בשביל ההנאה המיידית (אני רוצה סקס!!!! ועכשיו!!!!!) תיחשב כמישהי תת-רמה בעיני שאר הנשים.

ואז, נוצרו לנו שני דימויים - הגבר הכובש והאישה התת-רמה.
    למרות ששניהם מתייחסים לאותה הפעולה, לכל אחד מהמינים יש התייחסות שונה.
    מכיוון שאנחנו חיים בחברה מעורבת, אז ערכים מהעולם הגברי מחלחלים לעולם המשותף, וכך גם ערכים מהעולם הנשי.

וואוו, אני מרגיש פילוסוף...
    נערך לאחרונה על ידי reem241; 19-07-2011 בשעה 01:34. סיבה: שגיאות כתיב

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי reem241 צפיה בהודעה
    לא מסכים איתך. זאת צורת חשיבה נורא ילדותית, והפסקתי לקרוא אחרי השורה הזאת...
    למרות שראיתי שכתבת שגבר יטפח את עצמו רק בשביל להשיג זיון בתכלס.
    ואני שואל - מאיפה הפלצת את זה?

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

זה בסדר אבל אני חשוב שסקס אמור לבוא מאהבה ולא סתם ככה.
    אני לא הייתי עושה סקס עם אף אחת חוץ מחברה שלי.
    אפילו אם אצטרך לחכות עד גיל 18 ואפילו יותר
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

יופי.

מהצד השני, יש את הנשים.
    לאישה חשוב שהגבר שאיתה יישאר איתה, ויהיה נאמן לה. פחות חשובה לה ההנאה המיידית, ויותר חשוב לה הביטחון לאורך זמן.
    לכן, אישה שתמכור את הבטחון הזה (גבר אחד שאוהב אותי ורק אותי) בשביל ההנאה המיידית (אני רוצה סקס!!!! ועכשיו!!!!!) תיחשב כמישהי תת-רמה בעיני שאר הנשים.

מאיפה הפלצת ת'שטויות האלה באמאשליייייי? אין אני בשוק טוטלי עכשיו
    פשוט שוק טוטלי!
    איזו תפיסת עולם יא ראבאק

אולי אתה מרגיש כמו פילוסוף אבל בתכלס? יצאת טמבל!

תחזור לפה אחרי שתזיין קצת...

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יופי.

מכאן, ההמשך והדרך ליצירת סטיגמות כאלו נורא פשוטה...
    בן שמחפש סקס, פחות אכפת לו מאיך שהוא נראה. תכל'ס - הסיבה היחידה שבן יטרח להיראות טוב לפני וישקיע במראה שלו כשהוא יוצא למועדון זה בשביל "לתפוס בחורות".
    לכן, בן ירגיש "מוצלח" אם הוא הצליח להשיג את מה שהוא מחפש, את הסקס. אחר כך, במשך מאות ואלפי שנים, כשגברים דיברו על הנושא בינם לבין עצמם הם העריכו יותר את הגבר שהצליח להשיג מה שיותר סקס. כמו שאנשי האבן העריכו את מי שהצליח לצוד הכי הרבה ממותות, כמו שהלורדים האנגליים העריכו יותר את מי שהצליח לצוד הכי הרבה ארנבים, ככה הגברים היום מעריכים את מי שהצליח לצוד הכי הרבה בנות.

נשמע מגעיל? נשמע שוביניסטי? אני יודע, ואני מסכים. לכן, בחברה שנחשבת "גבוהה" לא תצליחו למצוא תארים כמו "זיין" (עם קמץ), ככל שהחברה תהיה יותר אריסטוקרטית וגבוהה, היא פחות תתייחס לסקס במונחים של כיבוש. אממה? שיחת גברים בסלון באחד הערבים בשבוע, היא... שיחת גברים. זה מה יש...

מהצד השני, יש את הנשים.

ואז, נוצרו לנו שני דימויים - הגבר הכובש והאישה התת-רמה.
    למרות ששניהם מתייחסים לאותה הפעולה, לכל אחד מהמינים יש התייחסות שונה.
    מכיוון שאנחנו חיים בחברה מעורבת, אז ערכים מהעולם הגברי מחלחלים לעולם המשותף, וכך גם ערכים מהעולם הנשי.

מה אתה מבלבל ת'שכל על תקופת האבן אנחנו בתקופה הרבה יותר מתופתחת כרגע ומה שכתבת למעלה זה בכלל לא נכון, יש מספיק מקומות בעולם המפותח שיש שוויון הערכתי בין הגבר לאישה... ששם אישה תקיים יחסי מין עם גבר בתור סטוץ ותלך להתלהב על חברות שלה שהיא "זיינה" מישהו חתיך. לעומת מה שאתה אומר שרק הבנים מתלהבים מזה והבנות רק חושבות רק על הרגע שהיא חרמנית ולא חושבת על ה"רע" שהיא תרגיש אחר כך על כך שהיא תרגיש זולה. ומאיפה הבאת את זה שבנים יותר רוצים לקיים יחסי מין, אישה זקוקה לסקס לא פחות מהגבר אם אפילו לא יותר! ולגבר חשוב להיות מטופח לא פחות מאישה!

וואו...

מה שכן, בישראל החברה באמת שכתבה סטיגמה, ורוב הנשים יעדיפו לקיים יחסי מין כשהן ירגישו בטוחות עם גבר שהן מכירות ולא סתם אחד.
    נערך לאחרונה על ידי koogel; 21-07-2011 בשעה 12:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

למרות מה שהרבה אנשים אומרים פה אני מסכים עם הסטיגמה,
    זאת הדעה שלי. אין טעם עכשיו לומר "איזה ילד""איזה ילד".
    למרות שאני גם סוטר את עצמי אני חושב שגם סקס במועדונים זה במובן מסוים לא טוב
    גם ברמה ההיגיינית (כמו שכמה אמרו) וגם ברמה האישית.
    יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי eran46; 22-07-2011 בשעה 03:56.

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אז לסיכום הבעיה שלנו היא שמדינת ישראל לא נאורה כמו שאר מדינות העולם,
    בגלל דת ותרבות?
    IM LOVING THIS.
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 22-07-2011 בשעה 10:37.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

לא ממליץ....
    הייתה רוצה שתהיה לך חברה שלפני שהייתם בייחד כולם היו מזיינים אותה במועדון?...

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

בנות נחשבות ל"יצור" יותר רגיש ועדין מאשר גברים, לכן לגברים יראה מוזר לראות בחורה מזדיינת בתא שירותים מסריח, אנחנו רגילים לראות בחורות שאוהבות רומנטיקה, אהבה, רגישות בין שתי הצדדים וכאשר רואים בחורה שעושה סקס מזדמן בשירותים במועדון מן הסתם נסתכל עליה כשרמוטה.
    מצטער על ההכללה בתגובה, אבל זה ההסבר שלי לעניין הזה, שבתכלס אלו סדרי העולם לצערי, בת שמזדיינת עם גבר שפגשה באותו יום היא שרמוטה וגבר שעושה את זה הוא גבר גבר, שווה לחקור את העניין הזה לעומק.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    בנות נחשבות ל"יצור" יותר רגיש ועדין מאשר גברים, לכן לגברים יראה מוזר לראות בחורה מזדיינת בתא שירותים מסריח, אנחנו רגילים לראות בחורות שאוהבות רומנטיקה, אהבה, רגישות בין שתי הצדדים וכאשר רואים בחורה שעושה סקס מזדמן בשירותים במועדון מן הסתם נסתכל עליה כשרמוטה.
    מצטער על ההכללה בתגובה, אבל זה ההסבר שלי לעניין הזה, שבתכלס אלו סדרי העולם לצערי, בת שמזדיינת עם גבר שפגשה באותו יום היא שרמוטה וגבר שעושה את זה הוא גבר גבר, שווה לחקור את העניין הזה לעומק.
    בגלל שנשים רוצות רומנטיקה (שזאת אגב הכללה מטופשת), כשהן מזדיינות בפאב הן שרמוטות?
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 29-07-2011 בשעה 09:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

בגלל שנשים רוצות רומנטיקה (שזאת אגב הכללה מטופשת), כשהן מזדיינות בפאב הן שרמוטות?
    זו דעתי, להזדיין במקום ציבורי מבחינתי זה פריצות מצד הבחורה, ברור שהייתי שמח לעשות את זה יחד איתה, אבל לא הייתי רוצה להכיר את חברה שלי לעתיד אחרי זיון בשירותים במועדון.

למה זה תקף על בנות ולא על בנים?
    1. מה שאמרתי שזו הייתה דעתי, בנות נחשבות ל"יצורים" רגשיים, עדינים, אוהבות רומנטיקה וכו והגברים לא מוצגים בצורה הזו בדרך כלל (כן אני מכליל פה, העולם נבנה על פני הכללות).
    2. אלה סדרי העולם שנקבעו מהמון סיבות שהבת נחותה מן הגבר, אם זה מה שרצית לשמוע אז ניצחת, 1-0 לך.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 29-07-2011 בשעה 11:46.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    זו דעתי, להזדיין במקום ציבורי מבחינתי זה פריצות מצד הבחורה, ברור שהייתי שמח לעשות את זה יחד איתה, אבל לא הייתי רוצה להכיר את חברה שלי לעתיד אחרי זיון בשירותים במועדון.

למה זה תקף על בנות ולא על בנים?
    1. מה שאמרתי שזו הייתה דעתי, בנות נחשבות ל"יצורים" רגשיים, עדינים, אוהבות רומנטיקה וכו והגברים לא מוצגים בצורה הזו בדרך כלל (כן אני מכליל פה, העולם נבנה על פני הכללות).
    2. אלה סדרי העולם שנקבעו מהמון סיבות שהבת נחותה מן הגבר, אם זה מה שרצית לשמוע אז ניצחת, 1-0 לך.
    אני רוצה להתייחס דווקא לסוף שלך :" אלה סדרי העולם" אני רוצה להגיד לך שזה קורה כמעט רק בישראל.
    עכשיו נתייחס לזה שלא היית רוצה להכיר את חברה שלך בשירותים.
    ואני שואל,למה לא?זה שהיא רוצה לעשות סקס במועדון זה דבר רע?היא לא בן אדם?אין לה יצרים?רצונות?רצון לסיפוק?
    אם נניח "שכבת" עם בחורה במועדון ויום או יומיים אחר כך אתם שומרים על קשר ואתה מגלה שיש לה אופי מדהים ואתה רואה אתכם ממשיכים להיות בקשר ואף חברים,לא תהיה איתה רק בגלל שקיימתם יחסי מין בשירותים?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,511 | הודעות: 8,198,104 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect