סבבה, ועוד משהו, נגיד יש איזה קבוצה של בנות של 2-4.. זה יותר קשה להתחיל עם אחת מהן נכון...? צריך לתפוס אחת לבד וזה קצת קשה חח בדרך כלל הן הולכות בקבוצה.
סבבה, ועוד משהו, נגיד יש איזה קבוצה של בנות של 2-4.. זה יותר קשה להתחיל עם אחת מהן נכון...? צריך לתפוס אחת לבד וזה קצת קשה חח בדרך כלל הן הולכות בקבוצה.
|
|
עזוב חברים, שימצא בנות לאו דווקא בשביל זוגיות אלא סתם העיקר בשביל להכיר בהתחלה אין מה להפסיד או שתצא לו ידידה או חברה או שלא יצא כלום, הכי קל להתחבר וככה להיות ידיד של מישהי וזאת כבר התחלה, ידידה שתצא איתה בתור התחלה זה כבר רושם טוב לבאות , מה גם שלכל ידידה יש חברות... קודם כל תכיר בנות לאו דווקא בשביל חברות אלא סתם בשביל הכיף שיהיה לך עם מי לדבר וכו'.
בימים רגילים יש לך את הבית הספר, לא כך ?
בגודל בחופש יש את הים, הפיתרון הכי טוב וזול. פשוט תבוא לשם ותבלה. תתיישב ליד בנות ותבלה איתם ויכול להתפתח מזה משהו.
בהצלחה![]()
AgfaPhoto GoPad Surf | 8GB | Android 2.3
מנהל פורום הורדות לסלולאר לשעבר
סבבה, אבל נגיד שאני מתחיל לדבר עם אחת סתם ברחוב.. איך אני הופך את זה לקטע של ידידות? כאילו סבבה דיברתי איתה, עכשיו מה אני כבר יכול לעשות נגיד והשגתי את המ'ס טלפון.. לי עלה בראש רק להזמין אותה לסרט. מה עוד אפשר?
רק רציתי להגיד לך שאני מבין אותך אחי, אני בדיוק כמוך!
רוצה להתחיל עם בחורות אבל החברים שלי מעפנים, הם לא רוצים אפילו ללכת לשום מקום חוץ מלהיפגש בבית של אחד החברים!
בקשר למה שאנשים פה אמרו, בבית ספר אי אפשר כי אתה בטח כמוני, שרוף כמו שאמרו פה. אני מבין אותך המקרה שלך ממש דומה לשלי. אני ממליץ בים, זה המקום שמרגיש הכי טוב לעשות את זה בו. זה מעייף, רק להגיע לים לוקח זמן וכאלה, אבל אין מה לעשות צריך להשקיע כדי לקבלת תוצאות. היום הלכתי לים בשביל המטרה הזאת (חבל רק שבחרתי חוף גרוע, מציצים אם אתה מכיר. הסתובבתי שם כמה שעות ובקושי ראיתי כמה בנות בכל הזמן הזה).
אולי ניפגש אפילו נהיה ווינגמנים.
חח וואלה אתה נשמע מישהו טוב.. בן כמה אתה? דבר איתי בפרטי הא?
וד"א בים גם בדר"כ יש חבורות, וזה קצת בעיה להתחיל עם מישהי שבתוך קבוצה לא ?
והבעיה הגדולה: אין בחורות בנות 17 ומטה. אני בן 16... בדר"כ הבן גדול מהבת.. ואני רואה לפעמים בנות וזה אבל הם גדולות מדיי!!! אין בנות קטנות מה קורה כאן חחח!!
נוו אבל מה אתה הייתה מתחיל עם מישהי בת 18 כשאתה בן 16??!?!! או עם מישהי בת 20? אני צריך מישהי בין 14-17 אתה לא חושב? והבעיה שאין הרבה כאלו.. אני רואה מלא בנות 20 ככה אבל מי אני בשבילן..?
אז בוא אני ינפץ לך את הבועה
אוףף נמאס לי מכל האמונות שהחברה הזאת הטמיעה בנו
היה מפגש ביום ראשון הקודם אני בן 18 אתה יודע עם מי התחלתי ? עם מישהי בת 27 -לא סגרתי כי הייתי טמבל אין לי משהו אחר להגיד כן היה קינו השיחה זרמה ברמה שאתה לא מבין לא הייתה שניה אחת של שתיקה היה טיזינג היה הכל..
אחרי זה התחלתי עם מישהי בת20 הרגשתי שהשיחה לא זרמה(למרות שכן זרמה אז לא יודע למה חשבתי ככה)פשוט הלכתי
ברכבת בחזור התחלתי עם מישהי בת 21 בלונדינית עניים כחולות אבל?? עם אף מעפן שמרחוק נראת מיליון דולר מקרוב חצי שקל לא סגרתי כי פה לא הייתה משיכה אבל כן שיפרתי את המשחק שלי אז על הזין שלי כל סט שאני פותח אני משתפר יותר ויותר,
ואל תפחד לקבל לא להיפך תצחק מזה
שאלתי איזה מישהי(9.5) תגידי יתאים לי X? אתה יודע מה היא אמרה לי?
עזוב X תקנה רקוטן (כי יש לי חצ'קונים) חברות שלה נקרעו מצחוק אמרתי לה סבבה אחר כך אבל מה את אומרת יתאים לי X? היא פשוט הסתובבה עם הגב אלי ואני הלכתי משם ויריתי בה עם הM16 שליסתם פשוט צחקתי והמשכתי ללכת אין סיבה לקחת ללב מי יראה אותה עוד פעם בכלל?
קיצור תקפוץ על כל הזדמנות שיש לך כי היא לא תחזור
אה עכשיו ראיתי שכתבתה "אבל מי אני בשבילן" אז ככה מה שיפה פה זה שהן לא מכירות אותך אתה יכול להיות גבר מושך זיין אל שכל אחת תרצה ותעשה עליו ביד או קוקסינל שמגמגם כשמתחיל עם בנות אתה בוחר מה להיות תחשוב שזו במה ואתה משחק אתה שחקן אתה נכנס לתפקיד הפתיין ומנסה לקחת כמה שיותר הצלחות
יאללה![]()
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 30-07-2011 בשעה 22:36.
אז התחלת עם מישהי בת 27, אבל אולי הייתה קובע איתה להזדיין מתישהו חח אבל הייתה יוצא איתה לסרט?! מה אתה רציני חחחחחחחח
הייתה אומר לחברים שלך שיש לך חברה בת 27???