קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] באיזה נגן אפשר לראות כתוביות בו זמנית?
    על ידי bensi9 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 19:29
  2. באיזה מקומות המספר מתחיל ב-90???
    על ידי GoldStar בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-11-2007, 15:43
  3. [בקשה] באיזה תוכנה אפשר לעשות דברים כמו sims
    על ידי dj adir בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 16:22
  4. [עזרה] בפיפא באיזה דרכים אפשר להשיג עוד כסף
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2006, 18:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

לא יוצא עם חברים.. באיזה מקומות אפשר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל לא יוצא עם חברים.. באיזה מקומות אפשר?

אני רואה כולם יוצאים למועדונים עם חברים שלהם וזה.. אבל מה.. לי אין חברים שיוצאים והכל... אז איפה אתם מציעים לי להכיר בחורות בגיל שלי [16] בקטע שזה יכול להתפתח לחברות? בינתיים רק עלה לי להתחיל בתחנת אוטובוס אבל בדר"כ אני לא מוצא שם בנות בגיל שלי.. אז איפה יש עוד?? (תנו לי איזו רשימה קטנה ) תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    אני רואה כולם יוצאים למועדונים עם חברים שלהם וזה.. אבל מה.. לי אין חברים שיוצאים והכל... אז איפה אתם מציעים לי להכיר בחורות בגיל שלי [16] בקטע שזה יכול להתפתח לחברות? בינתיים רק עלה לי להתחיל בתחנת אוטובוס אבל בדר"כ אני לא מוצא שם בנות בגיל שלי.. אז איפה יש עוד?? (תנו לי איזו רשימה קטנה ) תודה.
    מכיר את התחושה.
    מועדונים - קח איתך חבר או שניים וצא. מועדונים זה נטו גישה וניסיון. אם תבוא בשביל
    להנות , הבנות לא יאחרו לבוא.
    לעומת זאת , אם תבוא בשביל להתחיל עם בנות , בלי ניסיון ובלי גישה - אתה לא תצליח , תתבאס ותחזור לפורום לרשום לנו.
    BE THERE DONE THAT

להכיר אנשים.. בכל מקום בעצם.
    במקום לשבת בבית , צא.
    שוב , זה עניין של גישה. אתה צריך להחליט ש"לא משנה מה ,אני לא יושב ומשתעמם בבית. זה לא מקדם אותי לשום מקום"
    צא לעיר , צא לשכונה , מלא את היום שלך.
    אפילו אם תצא עם חבר לשחק כדורסל בשכונה , תכיר אנשים ! (קרה לי לא מעט)
    חיים מלאים יכניסו אנשים חדשים לחייך.

בלי חפירות מיותרות , ובמשפט מסכם אחד:
    אל תחכה שחברים יבואו איתך , או שאנשים יגידו לך מה לעשות.. אל תסמוך על אף אחד. רק על עצמך.
    אם תחכה ש"יבואו איתי מספיק חברים ,כי לא כייף לצאת רק 2" בחיים לא תתקדם.

בהצלחה בחורצ'יק
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 14-07-2011 בשעה 04:38.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

תודה רבה אבל איך אני יכול להגיע לכל המקומות האלה? זה מלא מלא כסף..
    אף חבר שלי לא יבוא למעודון ז"א שאני צריך ללכת לבד ורק הנסיעות זה בערך 100 שקל...

הבנתי שאני צריך לצאת מהבית וזה.. אבל הכל כאן עניין של כסף! בבקשה תן לי דוגמאות למקומות ללכת... ואני לא אתחיל עם בנות כשאני יוצא עם חברים מבין...?

באמת שאין לי בעיה אם אני רואה איזה אחת חמודה בגיל שלי לבוא להתחיל איתה אבל מאיפה אני אביא מישהי כזו? זה קשה !!!
    איזה מקומות אפשר כי כאילו תמיד אנשים עושים משהו כשהם מחוץ לבית ואי אפשר סתם לבוא לאחת ברחוב, תגידי איך קוראים לך..? רוצה נצא בערב רק שנינו? בגלל זה אני לוקח את הדוגמה של התחנת אוטובוס כי רק שם אני יכול למצוא בתוך האוטובוס או בתחנה מישהי שסתם יושבת ולא ממהרת.. מבינים..?
    אז איזה מקומות אני יכול למצוא כאלה בנות 16 תזכרו! ובמקומות שאני הולך רק אני... (לא עם חברים כי הם חנונים ממש אבל)

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אחי...אין איזה מקום סודי ומיוחד שיש בו בנות יותר מבמקומות אחרים.
    מה שאני מציע לך זה שתצא לפחות עם עוד חבר אחד, וזה לא משנה לאן, אם זה לשבת באיזה פארק, לצאת למועדון, ללכת לשחק כדורסל, ללכת לאכול פלאפל בעיר.
    בכל מקום יש בחורות, תצא כדי להנות ואתה תמצא כבר.

לייקים
    258
    נקודות
    108

תודה רבה אבל איך אני יכול להגיע לכל המקומות האלה? זה מלא מלא כסף..
    אף חבר שלי לא יבוא למעודון ז"א שאני צריך ללכת לבד ורק הנסיעות זה בערך 100 שקל...

הבנתי שאני צריך לצאת מהבית וזה.. אבל הכל כאן עניין של כסף! בבקשה תן לי דוגמאות למקומות ללכת... ואני לא אתחיל עם בנות כשאני יוצא עם חברים מבין...?

באמת שאין לי בעיה אם אני רואה איזה אחת חמודה בגיל שלי לבוא להתחיל איתה אבל מאיפה אני אביא מישהי כזו? זה קשה !!!
    איזה מקומות אפשר כי כאילו תמיד אנשים עושים משהו כשהם מחוץ לבית ואי אפשר סתם לבוא לאחת ברחוב, תגידי איך קוראים לך..? רוצה נצא בערב רק שנינו? בגלל זה אני לוקח את הדוגמה של התחנת אוטובוס כי רק שם אני יכול למצוא בתוך האוטובוס או בתחנה מישהי שסתם יושבת ולא ממהרת.. מבינים..?
    אז איזה מקומות אני יכול למצוא כאלה בנות 16 תזכרו! ובמקומות שאני הולך רק אני... (לא עם חברים כי הם חנונים ממש אבל)
    100 שקל נסיעות? איפה אתה גר? לאן אתה נוסע? אתה לוקח מטוס ?
    אני בטוח שיש מקומות בילוי באזור בו אתה גר.
    ואם לא - ואתה רואה שבשביל להתחיל לצאת ,אתה צריך כסף.. תעבוד

אם זה באמת חשוב לך ,אתה תמצא את הדרך להשיג את זה.

מקומות לצאת? כמו שאמרתי.. ביום - כדורסל,אופניים,פרדס,שכונה,ללכת לחבר,ללכת לקניון,מה לא
    בערב? שכונה,חברים,סנוקר,קניון,מועדון,....................... ...................

כל מקום שהוא לא הבית שלך הוא עשר בשביל יציאה.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

סבבה אבל כשאני ליד חברים שלי אני לא אתחיל עם בחורות, ואתה אומר כדורסל, אופניים... לא נראה לי שאם אני אשחק כדורסל אני פתאום אמצא אחת חחחח...אתה מתכוון סתם לצאת החוצה ונגיד אני רוכב באופניים ורואה מישהי יפה לבקש ממנה מ'ס טלפון ואז להתקשר אליה אחר כך, רוצה לבוא לסרט? זה יותר הגיוני לא?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תרשם לחוג פילאטיס בחדר כושר שקרוב אליך. מבטיח שיהיו שם בנות.
    הא, תרשם לחדר כושר, בטוח יהיו שם בנות.

בפעם האחרונה שביררתי הכניסה לים היא חינמית לחלוטין, והים מפוצץ בבנות בגיל שלך (חופש גדול, כיף לכם.).

בכל עיר יש רחוב שמלא בבתי קפה, וכתוצאה ישירה מלא באנשים.

הא, שחכתי אתה גם בגיל של בית ספר. אתה פוגש בסביבות ה400 בנות על בסיס יומיומי.

אני את חברה שלי הכרתי בסופרמרקט.
    עוד דוגמאות?

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

נאטס, אם הבחור גר כמוני ביישוב קטן שמרוחק מהמרכז, יכולה להיות לו בעיה אם הוא "שרוף" במעגל החברתי שלו, ובכלל אם זה בזמן החופש הגדול...

לפותח האשכול - אני מציע לך פעם-פעמיים בשבוע לקחת תחבורה ציבורית לת"א, להסתובב שם כמה שעות במטרה לפתוח סטים

אין לך ברירה, רק ככה מתקדמים

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ממש לא בעיה. אפשר למצוא בנות יפות בכל מקום.
    והסטים הכי קלים קורים במקומות הכי פשוטים - מכולת, קניון, וכו'.
    לא צריך לצאת למועדון כדי למצוא בנות.

XAN

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

עזוב בנות יפות עדיף שתמצא חברים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

עזוב חברים אני רוצה חברה.. ויש עכשיו חופש גדול אני מת למצוא מישהי לעשות איתה קצת כיף אם אתה מבין למה אני מתכוון....
    אז אתם אומרים פשוט לקחת את עצמי נגיד לקניון ולמצוא מישהי לבד ולהתחיל לדבר איתה? בסדר אז אני אעשה את זה, אבל איך אני אמור להתחיל איתה שיחה.... אני בא אליה, אומר לה..: "מה נשמע?" "תגידי אפשר את המ'ס פלא שלך" או שעדיף "מה את עושה מחר בערב, או היום בערב".. תעזרו לי חח אני יודע שאני נשמע גיי

לייקים
    258
    נקודות
    108

עזוב חברים אני רוצה חברה.. ויש עכשיו חופש גדול אני מת למצוא מישהי לעשות איתה קצת כיף אם אתה מבין למה אני מתכוון....
    אז אתם אומרים פשוט לקחת את עצמי נגיד לקניון ולמצוא מישהי לבד ולהתחיל לדבר איתה? בסדר אז אני אעשה את זה, אבל איך אני אמור להתחיל איתה שיחה.... אני בא אליה, אומר לה..: "מה נשמע?" "תגידי אפשר את המ'ס פלא שלך" או שעדיף "מה את עושה מחר בערב, או היום בערב".. תעזרו לי חח אני יודע שאני נשמע גיי
    מובן מאליו שתילחץ ולא תדע מה לעשות.
    אבל תבין שכשאתה בא במטרה כזאת של "אני חייב לתפוס מישהי ולהנות איתה בחופש"
    זה כמו שתגיע לכתה א' במטרה של "אני חייב לסיים בגרות ולעבוד בהייטק"

זה טוב כל עוד זה מדרבן אותך לפעול. אבל ברגע שזה מלחיץ אותך , זה רק פוגע.

הכוונה שלי , במילים אחרות היא שאתה בא מראש עם מטרה גדולה מדי. מעמיס יותר מדי על הכתפיים , ומפספס את העיקר.
    צא לקניון לא בשביל למצוא מישהי ולדבר איתה.
    צא לקניון בשביל להנות ,קודם כל.
    קח חבר שחקו סנוקר. באולינג. שבו על בקבוק קולה/בירה.
    תאכלו פופקורן.
    לך עם חבר לסרט.

אתה צריך לצאת לבילוי בשביל (מן הסתם) לבלות. זאת המטרה העיקרית שלך , וחשוב שתזכור את זה תמיד.
    אם תראה בחורה יפה , תזכר מיד במטרה הכללית - וגש אליה. פתח שיחה ידידותית.
    אל תמהר לסגור מספר. תהיה ידידותי , תהיה מרוכז במה שקורה עכשיו ולא במה שאתה רוצה שיקרה עוד X זמן.
    אל תמהר לדמיין את עצמך עם הבחורה. עוד לא הרווחת את זה.

שורה תחתונה - אל תבוא בשביל לסגור. תבוא בשביל להנות , לנסות ולהתנסות.

שבוע מצויין שיהיה בנאדם ,מאחל לך שלל התנסויות
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 20-07-2011 בשעה 05:43.
    הייתי פה.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מניסיון שלי, מה שלוחצים יותר מידיי שיקרה - לא קורה.

יישם את מה שהבחור החכם מעליי אמר לך, צא כדי להנות, הבנות יבואו עם הכיף
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

מבין מה שאתה אומר אחי, אבל אם אני יוצא עם חבר לשחק באולינג אני לא אכיר אף אחת, סמוך עלי...
    יצאתי לא מעט עם חברים לסרטים או לשחק באולינג, כדורסל וכאלה... אבל כשאני יוצא עם חבר אני לא אדבר עם בנות... למה? ככה... כי חברים שלי ביישנים ולא מזיזים תתחת. אז אם אני רוצה להתחיל עם בחורה, אני יודע שאני צריך להיות לבד. אז אני יכול ללכת לקניון ולמצוא מישהי לבד ולהתחיל לדבר איתה... למרות שלרב בנות לא הולכות לבד.. אבל אני אלך לבד בקניון ואנסה לתפוס מישהי. ואל תגידו לי לא ללכת במטרה לתפוס בנות, כי זאת באמת המטרה שלי, לתפוס מישהי ולהכיר אותה. אין לי עוד דרך להכיר מישהי לצערי...

אז אתם אומרים אם אני סתם אסתובב בקניון או ליד ברחוב ואמצא מישהי ואתחיל איתה זה יהיה טוב? היא לא יודעת שאני בא רק בשבילה.. וזה לא במובן שאני נלחץ ממנה.. פשוט אני רוצה כבר למצוא מישהי ואין לי עוד דרך.. תבינו אותי

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

דבר ראשון, לצאת לבד כדי להתאמן זה תמיד טוב. תעשה את זה בכל מקרה.

דבר שני, לגביי החברים שלך - גם כשאני יוצא עם חברים אני יודע שהם לא יעשו כלום, שהם AFCים ושאין מצב שהם יזרמו איתי. אני ניגש בכל זאת, הולך לדבר עם בנות ופותח איתן שיחה ליד חברים שלי, זה אפילו משרת את המטרה שלי, הם רואות שאני האלפא בחבורה וככה גדלים הסיכויים שלי.
    מה שאתה נתת פה זה אמונה מגבילה אחי, אתה חושב שבגלל שחברים שלך ביישנים או וואטאבר אז אתה לא תצליח להתקדם כשאתה איתם. בולשיט. תנסה, מה יש לך להפסיד? אני מבטיח לך שאם תפתח סט כשאתה ליידם תקבל תגובות חיוביות גם מהם וגם מהבחורות.

ואני מכיר את הסיטואציה שבה יש בנות מול העיניים שלך וחברים שלך רוצים ללכת. מה שאני טוען במקרה זה, שיש לנצל כל הזדמנות שאפשר, כל עוד ההזדמנות היא איכותית. אם אתה רואה סט שאתה יכול לפתוח ויהיה איכותי, תפתח. אם אתה רואה סט שעלול להקטע באמצע בגלל חברים שלך, אל תפתח.

בהצלחה.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect