קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בקשר למסך פתיחה של CPL.
    על ידי SoulMan בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-03-2008, 12:12
  2. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. [עזרה]בקשר להודעת פתיחה שאני נכנס למחשב..
    על ידי grimbal בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:18
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

בקשר למשפטי פתיחה ונושאי דיבור. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

חח אהבתי דווקא את הזה עם הקרח.. אבל מה שנשמע קצת הזוי בכל הדברים האלה, שזה שאני מחפש אותה זה לא אומר שהיא יושבת שם ומחכה לי...

ושוב, בדר"כ אני לא אמצא מישהי בת 16-15 אוכלת לבד מה אני יכול לעשות?! הם בדר"כ בחבורות ואני לא אבוא לשתי בנות עם קרח אזרוק אותו על הרצפה (כשיש אנשים מסביב ואגיד לה זה מה שישבור תקרח בינינו)

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    אני יודע שזה נשמע פתטי.. אבל אשמח אם תוכלו להגיד לי נגיד אני רואה מישהי ברחוב או יושבת אוכלת משהו... זה נראה הזדמנות טובה להכיר אותה לא? אבל עוד לא ייצא לי לעשות את זה. אז תוכלו אולי להגיד לי עם איזה משפטים אפשר לפתוח סט? נגיד אני רואה ילדה אוכלת ככה לבד ואני רוצה להתחיל איתה.. מה כבר אפשר להגיד לה: "היי, אפשר לשבת איתך?" ואז נגיד והיא אומרת כן.. מה אז??

אשמח אם תיתנו לי הדמייה כזו או אחרת... כי באמת שאני לא ממש מבין בזה.. הדמייה הכוונה של מישהו אחד שהולך ומנסה להתחיל או לפתח קשר עם בת או שניים שיושבות ביחד. לא יותר מ2 בנות כי אני ארגיש לא בנוח.

אני חושב שההדמיות הטובות ביותר יכולות להיות:
    הולך ברחוב ורואה מישהי יפה בתחנת אוטובוס או מחכה למשהו, ומתחיל לדבר איתה.
    רואה מישהי יושבת לאכול עם חברה או לבד ומתחיל איתה.
    נוסע באוטובוס ורואה מישהי.. ושוב מתחיל איתה.
    אם יש עוד שאתם חושבים שיכולים להיות קלים ל"מתחיל" תגידו אותם ותנו "הדמייה"

תודה רבה לכל מי שיעזור

עריכה: ראיתי שיש בנעוץ משהו שאתם רוצים קצת יותר פרטים...
    אז אני גבר מן הסתם. בן 16, לא ערס, אבל גם לא חנון, האמת שאני נראה דיי בסדר, והרבה פעמים אומרות לי הבנות במסעדה שאני עובד שאני חמוד חמוד וכאלה אפילו אחת שבאה לאכול פעם אז עובדת אחת אמרה שהיא וחברות שלה נדלקו עלי... אתם מבינים זה קצת פרטים על והסיטואציות המעטות שקרו לי.
    בקשר ל"אפשר לשבת איתך ? " אל תבקש רשות. תעשה את זה.
    ואל תקבל פידבק מהתגובה שלה. ככה מתנהג אלפא.
    ובקשר לפתיחים, אני מאמין בפתיחים טבעיים, מוזמן לקרוא בבלוג שלי (לינק בחתימה)
    יש מאמר מאוד מעמיק בנושא.

בהצלחה
    XAN

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

חח אהבתי דווקא את הזה עם הקרח.. אבל מה שנשמע קצת הזוי בכל הדברים האלה, שזה שאני מחפש אותה זה לא אומר שהיא יושבת שם ומחכה לי...

ושוב, בדר"כ אני לא אמצא מישהי בת 16-15 אוכלת לבד מה אני יכול לעשות?! הם בדר"כ בחבורות ואני לא אבוא לשתי בנות עם קרח אזרוק אותו על הרצפה (כשיש אנשים מסביב ואגיד לה זה מה שישבור תקרח בינינו)
    כשהיא לא אוכלת לבד אז תנצל את זה כדי לגרום למטרה לקנא תשתמש בזה אחי זה לא רע שהיא עם חברות זה טוב.
    עם היא עם גברים גם טוב תתחיל לדבר עם הגברים תעשה להם AMOG תראה לה שאתה "מנהיג הגברים" זה יגרום לה להמשך
    ואם היא עם חברות אני משחק אותה שנידלקתי על חברה שלה משחק אותה AFC ומתחיל איתה כמו AFC וכל רגע מביא למטרה נג/עקיצה ואז בסוף סוגר אותה..

ומי שכתב לשים לה מים/קרח בתוך החולצה נראה לי מוגזם היא תתעצבן עליך אם תעשה את זה חבל להתחיל ברגל שמאל
    ואהבתי את המשחק שעשיתה (מה שרשמתה באשכול הקודם) תמשיך לעשות שטויות ותראה שעולה לך הבטחון לבד-REAL משהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    בקשר ל"אפשר לשבת איתך ? " אל תבקש רשות. תעשה את זה.
    ואל תקבל פידבק מהתגובה שלה. ככה מתנהג אלפא.
    ובקשר לפתיחים, אני מאמין בפתיחים טבעיים, מוזמן לקרוא בבלוג שלי (לינק בחתימה)
    יש מאמר מאוד מעמיק בנושא.

בהצלחה
    XAN
    תוכל לתת לי קישור אליו? לא מצאתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    כשהיא לא אוכלת לבד אז תנצל את זה כדי לגרום למטרה לקנא תשתמש בזה אחי זה לא רע שהיא עם חברות זה טוב.
    עם היא עם גברים גם טוב תתחיל לדבר עם הגברים תעשה להם AMOG תראה לה שאתה "מנהיג הגברים" זה יגרום לה להמשך
    ואם היא עם חברות אני משחק אותה שנידלקתי על חברה שלה משחק אותה AFC ומתחיל איתה כמו AFC וכל רגע מביא למטרה נג/עקיצה ואז בסוף סוגר אותה..

ומי שכתב לשים לה מים/קרח בתוך החולצה נראה לי מוגזם היא תתעצבן עליך אם תעשה את זה חבל להתחיל ברגל שמאל
    ואהבתי את המשחק שעשיתה (מה שרשמתה באשכול הקודם) תמשיך לעשות שטויות ותראה שעולה לך הבטחון לבד-REAL משהו
    אז אתה אומר שאם יש 3-2 בנות יושבות בשולחן פשוט לבוא לידן ולהתחיל לדבר איתן? אבל אני אדבר עם כולן כזה, ואטביית קצת על אחת, כי לא נעים פתאום לדבר רק עם אחת.. אז אני מדבר איתם ככה ובסוף מבקש מכולן מספר או רק מאחת?
    נערך לאחרונה על ידי iatraf332; 31-07-2011 בשעה 04:26.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אני לא קורא ספרים אחי......
    מה זה "אני לא קורא ספרים"?!

אז אתה בטח כישרון מלידה אם אתה לא קורא ספרים (נההה... לפי השאלות שלך, אין מצב).

אז הנה הפתרון בשבילך בחורצ'יק - תקרא ספרים לעזאזל! (רק אם אתה באמת רוצה שיצא ממך משהו, כי בלי ספרים, יקח לך חמש שנים רק לקלוט מה באמת צריך לעשות, ובננו לא חבל לבזבז זמן יקר במקום לקרוא איזה ספר שניים כדי שמהתחלה יהיה לך כיוון...).

אפילו אתה יודע מה - אני לא אומר לך לחרוש עכשיו, יותר מדי גם לא טוב - אבל במינימום מסטרי מט'וד, קצת השקעה..)
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 31-07-2011 בשעה 09:05.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

אז אתה אומר שאם יש 3-2 בנות יושבות בשולחן פשוט לבוא לידן ולהתחיל לדבר איתן? אבל אני אדבר עם כולן כזה, ואטביית קצת על אחת, כי לא נעים פתאום לדבר רק עם אחת.. אז אני מדבר איתם ככה ובסוף מבקש מכולן מספר או רק מאחת?
    שמע זה תורה שלמה עכשיו לכתוב לך מה לעשות ומה לא לעשות כדי לך לקרוא את מיסטרי מ'טוד או המשחק אתה יכול פשוט להוריד מהאינטרנט אם אתה לא רוצה לקנות.

עכשיו הקטע זה לדבר עם כולן ולמטרה בקושי להתייחס ואז בסוף אתה סוגר אותה אתה לא מדבר רק עם אחת כי אז חברות שלה ישתעממו ילכו ואתה תדפק כי היא תלך איתן או שהיא תראה שמשעמם להן אז היא תלך איתן
    אתה מדבר עם כולן "משעשע" אתה כולן (לא עושה מעצמך צחוק ולא ליצן אני מתכוון מספר נגיד רוטינות שעושות לך ערך ודברים כאלה)
    אם המטרה מביאה לך Shit tests או סתם ביצ'ית אתה מביא לה נגים ואתה עושה לה קינו/מגע קיצור בסוף אתה אומר לחברות שלה לא לה אני יכול לגנוב את X רגע? מבודד ואז סוגר קפיש?< חשוב מאוד שחברות שלה יואהבו אותך

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

סבבה אחי.

והמנהל שלמעלה, המיסטרי מטוד הזה, אין לי מושג מי הוא או מה הוא. יש מצב אתם מביאים לי בדפים באינטרנט? כי ספר אני לא אקנה. משהו מהאינטרנט אם אתם יודעים איפה כי אין לי מושג מה אני צריך. אם זה עמודי קריאה, תביאו- עד 50 אני מסוגל לקרוא נראה לי... או ראיתי שכתב מעלי שיש משחק, מה זה אומר ואיך זה עוזר לי ללמוד? חח ואם אפשר תביאו לי אותו. תודה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

הקפצה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect