נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח אייי......
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Amichai תרגום? -HannibalMan חחח סתם לצחוק אתה יכול לעשות LessMan גם זה לצחוק DogyStyle (אחד הכינויים שהיום לי פעם) דוגיסטייל O_o SilverMonkey קוף כסוף אתה יכול גם לעשות GoldenMonkey שזה קוף זהב HorrorMan איש אימה ScaryMan איש מפחיד
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי .Tal שמור תפה שלך סליחה אחי
נכתב במקור על ידי prowinner אייי...... איך הוא נשאר אבל עם הבורג חחחחח הרג אותי
xD
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איך הוא נשאר אבל עם הבורג חחחחח הרג אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror xD חחחחחחחחחח אני זוכר ראיתי את המשחק הזה,ברגע שזה קרה פשוט נשפכתי על הרצפה
נערך לאחרונה על ידי Display; 30-07-2011 בשעה 00:21.
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחח אני זוכר ראיתי את המשחק הזה,ברגע שזה קרה פשוט נשפכתי על הרצפה זה נגד סיטי היה נכון? גם אני ראיתי את אותו משחק חחחחחחח
ב18,500 אני זז לראות סדרה ואז נבוא נעשה ביקור של 10 הודעות נראה סרט.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror xD חחחחחחחחחח חזקק XD נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחח וואו!! ענקק...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחחח XDDD
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 30-07-2011 בשעה 00:27.
נכתב במקור על ידי Amichai חחחחחחחחחח חזקק XD וואו!! ענקק... נכתב במקור על ידי Amichai חחחחחחחחחחחחחחחח XDDD חחחחחחחחחחחח...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחח... זה יצא תקוע קצת, אבל אני מכיר את זה חחחחח עריכה: בעצם זה בסדר, פשוט בהתחלה נתקע לי
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 30-07-2011 בשעה 00:30.
חוקי הפורום