קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הישראלים באירופה בשנה הבאה
    על ידי SoL בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-06-2009, 20:43
  2. [דיון]הישראלים
    על ידי MartiNi בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-03-2009, 23:59
  3. [דיון]המשך הישראלים
    על ידי MartiNi בפורום ספורט כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 18:53
  4. [דיון]חיקוי הסדרות האמריקאיות ע"י הישראלים
    על ידי ~$FiRe MaN$~ בפורום סדרות ריאליטי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-11-2007, 19:46
  5. [דיון]מה אתם חושבים על הספורטאים הישראלים?
    על ידי -Shon- בפורום ספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 60

[דיון] הישראלים מפונקים? - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    מכאן ועד לנידקפו לה החיים יש דרך ארוכה.
    מן הסתם אם היא קיבלה הצעת עבודה מארץ אחרת זה בא עם התחייבות, אם אתה לא יודע...
    אם בחרו בה כניראה שהיא טובה לא ? כניראה שהיא שווה משהו ? כניראה שלא יפטרו אותה כל כך מהר, כי להביא בנאדם מארץ אחת לאחרת זה לא פשוט, זה סכום כסף גדול שהחברה שמעסיקה אותה צריכה להשקיע.
    אם העסיקו אותה כניראה שהיא טובה נכון ? אז גם אם יפטרו אותה יש לה מומחיות במשהו, היא תלך לראיון עבודה במקום אחר עד שתתקבל לחברה אחרת.
    ד"א שפת אם ? אחרי 3 שנים זאת גם תיהיה ה"שפת אם" שלך.. אתה תדבר את אנגלית שמספיקה כדי להתקבל לעבוד חברה.

3 שנים של בזבוז כסף על בן אדם שאין לו שפה זאת בהחלט השקעה מרשימה, ובודדים מקבלים הזדמנויות כאלה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    3 שנים של בזבוז כסף על בן אדם שאין לו שפה זאת בהחלט השקעה מרשימה, ובודדים מקבלים הזדמנויות כאלה.
    מזה אין לו שפה ? מאיפה אתה יודע שאין לה שפה ? אולי היא יודעת אנגלית טוב מאוד ומספיק בשביל להתקבל לעבודה ? מה אתה שופט אנשים אחשלי אנלא מבין אותך באמת..

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Mark
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...

אני גר בקנדה, ואני אוכל לספר לכם איך זה לחיות כאן בהשוואה לישראל. קודם כל, אני לא מתחרט על זה שעזבתי, אפילו לא קצת. חייתי בישראל 11 שנים, ושמה גם נולדתי. אני בן 12, ועוד חודשיים זו תיהיה השנה הראשונה שלי פה. בישראל-- יש המון בעיות שאני אוכל לציין בלי לחשוב עליהן. האלימות בישראל זה משהו שכפי ש@Voca אמר, היא מתדרדרת מיום, ליום. משהו נרצח פה כל שבוע. יש את הקטע של הכנסת סמים לארץ. יש הרבה דקירות, ואנשים הולכים פה מסוממים ברחובות, מתחילים מריבות סתם ככה. בקנדה כל האנשים הם חברותיים, שמחים, תמיד יש להם התנהגות פוזיטיבית. המים בישראל מתייבשים, והממשלה לא יכולה לעצור את זה. בקנדה, (המדינה השניה בגודלה אחרי רוסיה) לא יחשבו על חסרון במים לפחות ב-100 שנים הבאות. האוכל, וכל המוצרים זולים יותר מאשר בישראל. הכמות של המוצרים פה היא גדולה יותר. המחיר הממוצע של מכונית בקנדה הוא אפשהו בין $15,000-$25,000, תוסיפו 13% עמלה למחיר. (בקנדה מחשבים את העמלה רק כשאתה קונה את המוצר, לא מציגים את המחיר עם העמלה כלולה). מכונית ממוצעת בישראל (ממה שאני יודע) עולה מ100,000 שקל עד ל- 150,000 שקל. מכונית שתעלה 200,000 שקל בישראל תעלה $50,000 בקנדה. בקיצור-- כל מוצר בקנדה הוא זול יותר מהמחירים של המוצרים בישראל. התחלתי ללמוד אנגלית בגיל 5, ועזבתי את המדינה בהתחלת כיתה ו' (בחודש הראשון). היו לי 54 שעות של שיעורי אנגלית בשנה, 54*6=324 שעות של שיעורי אנגלית תוך 6 שנים, שזה ממש קצת. בבי"ס שלי פה בקנדה יש 7 שעות של אנגלית, משעה 8 עד לשעה 3. אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע, שני-שישי.7*5=35. 35 שעות של אנגלית בשבוע, בהשוואה לשעה של אנגלית בשבוע בישראל. 35*46=1610. (בערך 46 שבועות של אנגלית בלי החופשים) זה 1610 שעות של אנגלית בהשוואה ל54 שעות של אנגלית. מה שאני מנסה להגיד זה שתוך שנה אתה לומד יותר ממה שאתה לומד בישראל ב-6 שנים, שלדעתי זה מצחיק. הקורסים בישראל עלו לנו הון, ובקנדה בית הספר הוא הרבה יותר זול מבישראל, עם אותה רמה של ידע שהמורים מלמדים. בישראל בכלל לא למדתי לדבר באנגלית, רק כתבנו ולמדנו Grammar וכל זה. עד עכשיו השוונו את הפשע בין ישראל לקנדה, את המחירים של המוצרים, מצב המים הבעייתי... מה עוד? המשכורות פה יותר גדולות. בישראל על עבודה פשוטה כמו מזכירה אתה מקבל 3,000 ש"ח בחודש, ופה אתה מקבל $2,000 בחודש. הבניינים פה הם יפים, גבוהים (אלה הם בניינים שאפשר לשכור שם דירה) ובעיר שאני גר, טורונטו, יש הרבה בתים שאתה קונה ובונה. יש פה הרבה יותר אטרקציות בעיר אחת מאשר בעיר אחת בישראל (קנדה= גדולה, ישראל=פצפון) פה יש את הCN Tower, Toronto Zoo, Ontario Science Centre, מלא הצגות של זמרים מפורסמים (Katy Perry, משהו? אף אחד?) . יש פה בניינים עשויים מזכוכית בDowntown, שזה איפה שכל בנייניי ה-High Tech נבנים. מלא הזדמנויות עבודה פה בDowntown, וכשיש אירוע מסויים, הסאבווי פשוט מפוצץ, וכך גם הרחובות.
    בכל מקרה, לי כבר נמאס להשוות את ישראל לקנדה, כי לי נראה שהבשתי את ישראל מספיק.
    הלכתי.
    בפרק הבא: (לא אין פרק הבא, נראה כבר מה יהיה בתגובה הבאה... אבל כנראה שיהיה פרק הבא... לא... לא נראה לי... עזבו אותי מה אתם רוצים ממני..... אין לי מושג אם יהיה פרק הבא... אוקי? אולי יהיה)

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי uN4med צפיה בהודעה
    אני גר בקנדה, ואני אוכל לספר לכם איך זה לחיות כאן בהשוואה לישראל. קודם כל, אני לא מתחרט על זה שעזבתי, אפילו לא קצת. חייתי בישראל 11 שנים, ושמה גם נולדתי. אני בן 12, ועוד חודשיים זו תיהיה השנה הראשונה שלי פה. בישראל-- יש המון בעיות שאני אוכל לציין בלי לחשוב עליהן. האלימות בישראל זה משהו שכפי ש@Voca אמר, היא מתדרדרת מיום, ליום. משהו נרצח פה כל שבוע. יש את הקטע של הכנסת סמים לארץ. יש הרבה דקירות, ואנשים הולכים פה מסוממים ברחובות, מתחילים מריבות סתם ככה. בקנדה כל האנשים הם חברותיים, שמחים, תמיד יש להם התנהגות פוזיטיבית. המים בישראל מתייבשים, והממשלה לא יכולה לעצור את זה. בקנדה, (המדינה השניה בגודלה אחרי רוסיה) לא יחשבו על חסרון במים לפחות ב-100 שנים הבאות. האוכל, וכל המוצרים זולים יותר מאשר בישראל. הכמות של המוצרים פה היא גדולה יותר. המחיר הממוצע של מכונית בקנדה הוא אפשהו בין $15,000-$25,000, תוסיפו 13% עמלה למחיר. (בקנדה מחשבים את העמלה רק כשאתה קונה את המוצר, לא מציגים את המחיר עם העמלה כלולה). מכונית ממוצעת בישראל (ממה שאני יודע) עולה מ100,000 שקל עד ל- 150,000 שקל. מכונית שתעלה 200,000 שקל בישראל תעלה $50,000 בקנדה. בקיצור-- כל מוצר בקנדה הוא זול יותר מהמחירים של המוצרים בישראל. התחלתי ללמוד אנגלית בגיל 5, ועזבתי את המדינה בהתחלת כיתה ו' (בחודש הראשון). היו לי 54 שעות של שיעורי אנגלית בשנה, 54*6=324 שעות של שיעורי אנגלית תוך 6 שנים, שזה ממש קצת. בבי"ס שלי פה בקנדה יש 7 שעות של אנגלית, משעה 8 עד לשעה 3. אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע, שני-שישי.7*5=35. 35 שעות של אנגלית בשבוע, בהשוואה לשעה של אנגלית בשבוע בישראל. 35*46=1610. (בערך 46 שבועות של אנגלית בלי החופשים) זה 1610 שעות של אנגלית בהשוואה ל54 שעות של אנגלית. מה שאני מנסה להגיד זה שתוך שנה אתה לומד יותר ממה שאתה לומד בישראל ב-6 שנים, שלדעתי זה מצחיק. הקורסים בישראל עלו לנו הון, ובקנדה בית הספר הוא הרבה יותר זול מבישראל, עם אותה רמה של ידע שהמורים מלמדים. בישראל בכלל לא למדתי לדבר באנגלית, רק כתבנו ולמדנו Grammar וכל זה. עד עכשיו השוונו את הפשע בין ישראל לקנדה, את המחירים של המוצרים, מצב המים הבעייתי... מה עוד? המשכורות פה יותר גדולות. בישראל על עבודה פשוטה כמו מזכירה אתה מקבל 3,000 ש"ח בחודש, ופה אתה מקבל $2,000 בחודש. הבניינים פה הם יפים, גבוהים (אלה הם בניינים שאפשר לשכור שם דירה) ובעיר שאני גר, טורונטו, יש הרבה בתים שאתה קונה ובונה. יש פה הרבה יותר אטרקציות בעיר אחת מאשר בעיר אחת בישראל (קנדה= גדולה, ישראל=פצפון) פה יש את הCN Tower, Toronto Zoo, Ontario Science Centre, מלא הצגות של זמרים מפורסמים (Katy Perry, משהו? אף אחד?) . יש פה בניינים עשויים מזכוכית בDowntown, שזה איפה שכל בנייניי ה-High Tech נבנים. מלא הזדמנויות עבודה פה בDowntown, וכשיש אירוע מסויים, הסאבווי פשוט מפוצץ, וכך גם הרחובות.
    הלכתי.
    בפרק הבא: (לא אין פרק הבא, נראה כבר מה יהיה בתגובה הבאה... אבל כנראה שיהיה פרק הבא... לא... לא נראה לי... עזבו אותי מה אתם רוצים ממני..... אין לי מושג אם יהיה פרק הבא... אוקי? אולי יהיה)
    יפה אמרת, סיכמת את כל מה שאני מנסה לומר בתגובה אחת.

תקשיבו לבנאדם הזה ^^ כניראה שהוא יודע על מה הוא מדבר מניסיון.

לשעבר 'Like

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

הכי קל לגנוב אנשים ע״י ניצול ערכי הציונות שלהם.

אני מתכנן לעבור לברלין עם השיחרור מהצבא, ואפ אני אחזור זה לא יהיה כשאנשים יישנו באוהלים, זה יהיה כשהמדינה תעלה באש, עד שניתן יהיה לחיות כאן בכבוד.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Mark
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    הכי קל לגנוב אנשים ע״י ניצול ערכי הציונות שלהם.

אני מתכנן לעבור לברלין עם השיחרור מהצבא, ואפ אני אחזור זה לא יהיה כשאנשים יישנו באוהלים, זה יהיה כשהמדינה תעלה באש, עד שניתן יהיה לחיות כאן בכבוד.
    תאמין לי, הזמן הזה הוא עוד רחוק, רחוק, רחוק, מלהיות קרוב. (מבלבל... לא נורא )

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

זה לא שאנחנו מפונקים, אנחנו עצלנים.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

מה עם אנטישמיות?
    בגללה הוקמה פה מדינה, לא?!

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    מה עם אנטישמיות?
    בגללה הוקמה פה מדינה, לא?!
    אין היום גילוי אנטישמיות קיצוניים מלבד המוסלמים. לרוב מדובר באנטי-ישראליות וגם זה בגלל יכולות ההסברה הזעומות של המדינה.

בכל מקרה ישראל תשמש פוליסת הביטוח של המתגוררים בחו״ל.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    אין היום גילוי אנטישמיות קיצוניים מלבד המוסלמים. לרוב מדובר באנטי-ישראליות וגם זה בגלל יכולות ההסברה הזעומות של המדינה.

בכל מקרה ישראל תשמש פוליסת הביטוח של המתגוררים בחו״ל.
    אפרופו קנדה -
    http://www.jcpa.org.il/Templates/sho...D=99&IID=22213
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4014749,00.html

אין פה שום עניין של ביטוח, יש פה עניין של איכות חיים, לא נעים להתגורר במקום שאתה מרגיש בו בלתי רצוי, וזה בלי לדבר על נזקים בפועל...

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    אפרופו קנדה -
    http://www.jcpa.org.il/Templates/sho...D=99&IID=22213
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4014749,00.html

אין פה שום עניין של ביטוח, יש פה עניין של איכות חיים, לא נעים להתגורר במקום שאתה מרגיש בו בלתי רצוי, וזה בלי לדבר על נזקים בפועל...
    גם בפתח תקווה נתפסו חבורה של נאו נאצים וגם בית הספר שלי בבאר שבע רוסס בצלבי קרס.

אני לא מרגיש לא רצוי, במיוחד עם ריבוי הישראלים שם.

אתה יודע שבגרמניה אם אתה מהגר חוקי המדינה תממן לך את שכר הלימוד אם רק תעבור את הפסיכומטרי בגרמנית?
    איזה הטבות מקבלים שם סטודנטים?

עם כל עוולות הההיסטוריה (ואני דור 3) אנחנו עוד יכולים וצריכים ללמוד מהם המון.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אחי, קנדה קיימת מ1763! היא בת 248!
    ברור שיהיה את כל השטיקים שאתה אומר בנייני זכוכית וכאלה, ברור שהאיכות חיים שם יותר טובה, זו מדינה מבוססת מאוד, יש לה הסטוריה, היה לה זמן לטעות ולתקן את הטעויות שלה, ואין לה שום הוצאה כספית על מלחמות וטיפולים בטרור!
    ישראל קיימת מ1948! היא כולה בת 63!
    ולמרות כל הקשיים של אויבים מכל צד, של לחצים ממדינות שונות כמו ארה"ב וכו', למרות הכל אנחנו פה, ואנחנו נשארים פה! עשינו ב60 שנה מה שאף-מדינה אחרת לא חלמה לעשות!
    יש לנו את חייל האוויר מספר 1 בעולם!
    יש לנו את הטנק הכי טוב בעולם!
    רוב הפטנטים בעולם נרשמים מישראל!
    רוב הצ'יפים של אינטל מיוצרים כאן, תחת חסותם של מדענים ומהנדסים ישראלים!
    המצאנו את הדיסק-און-קיי, ובחיים לא תמצא עם שנלחם כ"כ חזק על הארץ שלו!
    אז תגיד אתה, נראה לך זה פייר?! שאתה משווה מדינה בת 250 למדינה בת 60? חכה חכה כשישראל תהיה בת 250 היא תסובב את העולם באצבע הקטנה שלה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    אחי, קנדה קיימת מ1763! היא בת 248!
    ברור שיהיה את כל השטיקים שאתה אומר בנייני זכוכית וכאלה, ברור שהאיכות חיים שם יותר טובה, זו מדינה מבוססת מאוד, יש לה הסטוריה, היה לה זמן לטעות ולתקן את הטעויות שלה, ואין לה שום הוצאה כספית על מלחמות וטיפולים בטרור!
    ישראל קיימת מ1948! היא כולה בת 63!
    ולמרות כל הקשיים של אויבים מכל צד, של לחצים ממדינות שונות כמו ארה"ב וכו', למרות הכל אנחנו פה, ואנחנו נשארים פה! עשינו ב60 שנה מה שאף-מדינה אחרת לא חלמה לעשות!
    יש לנו את חייל האוויר מספר 1 בעולם!
    יש לנו את הטנק הכי טוב בעולם!
    רוב הפטנטים בעולם נרשמים מישראל!
    רוב הצ'יפים של אינטל מיוצרים כאן, תחת חסותם של מדענים ומהנדסים ישראלים!
    המצאנו את הדיסק-און-קיי, ובחיים לא תמצא עם שנלחם כ"כ חזק על הארץ שלו!
    אז תגיד אתה, נראה לך זה פייר?! שאתה משווה מדינה בת 250 למדינה בת 60? חכה חכה כשישראל תהיה בת 250 היא תסובב את העולם באצבע הקטנה שלה!
    אם היא תגיע לגיל הזה

ציטוט נכתב במקור על ידי uN4med צפיה בהודעה
    הלכתי.

25000$ זה 100 אלף שקל ו50000$ זה 200 אלף שקל, מה גם שאתה יכול לקנות מכונית בישראל ב60-80 אלף.

בקנדה השכר מינימום זה 6000 שקל?

הרבה בתים שאתה קונה ובונה?

בישראל אתה משלם בסביבות 1000 שקל לשנה לבית ספר וקונה ספרים רק בתיכון, אתה קורה לזה יקר?

אתה משווה כמות אנגלית שלומדים שבמקרה אחד לומדים אנגלית כשפה זרה ובמקרה השני אנגלית היא שפת אם? אתה לא רציני...

אתה עוד סך הכל בן 12 אני מאמין שתגדל והתפיסת עולם שלך תשתנה.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    אם היא תגיע לגיל הזה
    כל עוד אני חיי, כל עוד הילד שלי יהיה חיי, כל עוד אנחנו כאן, לא רק שהיא תגיע לגיל הזה, היא תשלוט בגיל הזה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,712 | הודעות: 8,202,305 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect