נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני מבינה שלא מבינים פה רמזים.... די עם הירידות!! זה איום?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx אוהל מחאה להעיף את המבורגר מהאשכולילה לצמיתות חחחחחח הרגת אותי! נכתב במקור על ידי prowinner אתה לא עוזר לי ממש. גם לא רציתי לעזור
נכתב במקור על ידי Wolf Man איזה קטעים הגייז חברים, אתה וגיל כבר ספרתם לאבות שלכם? מי זה גיל ומה הוא קשור להיותך ילד בוטה מדי?
נכתב במקור על ידי Amichai חחחחחח הרגת אותי! גם לא רציתי לעזור דווקא על זה אני לוקח לך את פרי סטייל .
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner dislike משהו כזה O_o פעם באשכולילה היו גברים היום יש גייז כמו הפקס וגיל
נכתב במקור על ידי Wolf Man זה איום? אמיר אני לא אמורה לאיים... אני רוצה להנות מאשכול לילה כמו כולם!! לא נעים להיכנס ולהיתקל בכל תגובה בירידה. אני יודעת שזה אשכול לילה ואפשר להתפרע אבל זה כבר עובר גבולות ומוריד מהערך של הפורום. ומערך שלך כבן אדם.
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 31-07-2011 בשעה 23:29.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני מבינה שלא מבינים פה רמזים.... די עם הירידות!! עזבי הם מפגרים... תגידי, אבא שלך גנן?
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי afx מי זה גיל ומה הוא קשור להיותך ילד בוטה מדי? אחד שוטרי.
נכתב במקור על ידי prowinner דווקא על זה אני לוקח לך את פרי סטייל . איך אני אמור לעזור לך?! חחח דרך אגב, אתה תהיה בבאן, איך תיקח?
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 31-07-2011 בשעה 23:29.
נכתב במקור על ידי afx מי זה גיל ומה הוא קשור להיותך ילד בוטה מדי? הילד הזה שאתם מוצצים יחד לאבות שלכם..
נכתב במקור על ידי Wolf Man פעם באשכולילה היו גברים היום יש גייז כמו הפקס וגיל LIKE.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אמיר אני לא אמורה לאיים... אני רוצה להנות מאשכול לילה כמו כולם!! לא נעים להיכנס ולהיתקל בכל תגובה בירידה. אני שזה אשכול לילה ואפשר להתפרע אבל זה כבר עובר גבולות ומוריד מהערך של הפורום. ומערך שלך כבן אדם. כשיורדים למטה יורדים עד הסוף
נכתב במקור על ידי Wolf Man הילד הזה שאתם מוצצים יחד לאבות שלכם.. חחחחחחחחח נראלי באמת הגזמת הפעם
נכתב במקור על ידי ProGod עזבי הם מפגרים... תגידי, אבא שלך גנן? אחי יש לה חבר
נכתב במקור על ידי Psychosocial באסה אתה משחק מייפל ואתה בן 16? משתתף בצערך
חוקי הפורום