נכתב במקור על ידי VanGogh אז הינו במצב כזה אני חושב..חח או שלא הינו צריכים לקנות יותר פלזמות חחחחחחחחחחחחח או בגלל בחורים כמוך משקיעים בייצור של פלאפונים עם רטט יותר חזק בייחוד לנשים
סופסוף אשכולילה זורם!! תמיד הוא היה יבש אחרי שאביב הלך
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח הלוואי וכל בנות ישראל יהיו שטוחות כמוני אני מכיר אחלה דוקטור הוא סידר לי הנחה הנה התוצאות תראי, http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=771803. שם הדוקטור Shinx
נערך לאחרונה על ידי Attack; 01-08-2011 בשעה 01:26.
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Amichai יש חופש, ובמילא לא תכננתי משו לזמן הקרוב, אז לא אכפת לי לישון עד מאוחר. השיא שלי היה כשישנתי ב4 וחצי! בלימודים אני יושן יותר מוקדם חח פשש אבל אתה נחשף פה לדברים לא לגיל שלך חחחחחחחחח נכתב במקור על ידי _AnGi_ או בגלל בחורים כמוך משקיעים בייצור של פלאפונים עם רטט יותר חזק בייחוד לנשים אנג'י?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי _AnGi_ או בגלל בחורים כמוך משקיעים בייצור של פלאפונים עם רטט יותר חזק בייחוד לנשים אני מאמין שנשים לא צריכות שום בר בעל רטט , הן מוזמנות אליי. אני יותר טוב מכל חפץ רוטט שקיים איפה שהוא בעולם הזה.חחחח
נכתב במקור על ידי .Tal פשש אבל אתה נחשף פה לדברים לא לגיל שלך חחחחחחחחח אנג'י? חחחחח....כן טל...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ או בגלל בחורים כמוך משקיעים בייצור של פלאפונים עם רטט יותר חזק בייחוד לנשים כל הפורום קיבל פולס חרמנות
נכתב במקור על ידי VanGogh אז הינו במצב כזה אני חושב..חח או שלא הינו צריכים לקנות יותר פלזמות חחחחחחחחחחחחח סליחה, לא הבנתי את הבדיחה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח....כן טל... תני מילה שוקראים לך אנג'י יש מצב יצאתי מטומטם חח
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 01-08-2011 בשעה 01:28.
נכתב במקור על ידי .Tal פשש אבל אתה נחשף פה לדברים לא לגיל שלך חחחחחחחחח אנג'י? WOLF MAN כבר הרס לי.... עצבן אותי.
נכתב במקור על ידי Amichai WOLF MAN כבר הרס לי.... עצבן אותי. מה הרס לך?
נכתב במקור על ידי VanGogh אני מאמין שנשים לא צריכות שום בר בעל רטט , הן מוזמנות אליי. אני יותר טוב מכל חפץ רוטט שקיים איפה שהוא בעולם הזה.חחחח אתה רק מזכיר לי את האימרה "כלב נובח... לא נושח" נכתב במקור על ידי .Tal תני מילה שוקראים לך אנג'י קח מילה...
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 01-08-2011 בשעה 01:29.
נכתב במקור על ידי afx כל הפורום קיבל פולס חרמנות אני לא, אני מתחרמן מבנים... סתם סתם אבל אני אוהב MATURE או MILF, ראאאר גרררר
נכתב במקור על ידי DarkDesign סליחה, לא הבנתי את הבדיחה שהיא כאילו שטוחה כמו פלזמה? TOSIBHA ? חחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי .Tal מה הרס לך? הרס לי למה לצפות בעתיד תגיד הוא באמת בן 12?? או שהוא סתם שיקר לי?
חוקי הפורום