ערב טוב (אשכולילה יותר טוב עוד מעט)
אז חשבתי על זה
אני רוצה לטוס מתי שהוא לחו"ל עם חברים עכשיו נניח ואני הולך מדבר שם עם אנשים ושואלים אותי מאיפה אני במקור
להגיד שאני ישראלי?
כי אני יודע שבחו"ל חושבים שאנחנו אוכלים ילדים עם חלב בבוקר![]()
ערב טוב (אשכולילה יותר טוב עוד מעט)
אז חשבתי על זה
אני רוצה לטוס מתי שהוא לחו"ל עם חברים עכשיו נניח ואני הולך מדבר שם עם אנשים ושואלים אותי מאיפה אני במקור
להגיד שאני ישראלי?
כי אני יודע שבחו"ל חושבים שאנחנו אוכלים ילדים עם חלב בבוקר![]()
נערך לאחרונה על ידי afx; 31-07-2011 בשעה 21:59.
|
|
עדיף לומר שאתה איטלקי או משהו...
גם תלוי לאן אתה טס.. בכלל אני מציע לך לא להזכיר את ישראל שאתה טס.. לדבר עיברית עם חברים זה סבבה אבל אם ו.. שואלים תגיד שאתה מאיטליה או ספרד כי זה נשמע דיי דומה לעיברית.. בדרך כלל אלה ששואלים יש להם אינטרס מסויים.
לשעבר 'Like
סתם עדכון, המבטא שלנו דומה יותר לערבית מאשר לאיטלקית,
ובצירוף המראה הצברי...
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
תטוס כישראלי תיהיה גאה בעצמך זה שיש אנטישמיים בעולם זה לא אומר שאתה צריך לפחד לספר את הזהות שלך
שים זין על כולם ותטוס כ"ישראלי" מה אתה שם עליהם!!?!?!?!!?!!?
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
יאללה מה אתם משחקים אותה, כל שנייה אתם צריכים לפחד שיבוא לכם איזה קוקסינל עם סכין ויחטוף אתכם, צריך לשמור על פרופיל נמוך וזהו, למה צריך לנפנף בזה? מה יעזור לכם להיות גאים בזה שאתם ישראלים?
היייתי באמריקה כישראלי, התפלאתי לראות כמה חולים שם על ישראלים.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
איזה שטויות אומרים כאן ... הייתי בהרבה מקומות באירופה (צרפת בלגיה הולנד איטליה ספרד) וגם בטורקיה ויעני כל מקום לא הייתי בעיה להגיד שאני מישראל , פשוט לשים לב שאין מוסלמים חשודים בסביבה XD
תטוס כישראלי תיהיה גאה בעצמך