אין לי חברים ואין לי חיים, אני כל היום במחשב ובטלוויזיה
אני מסתובב לבד בהפסקות ואני ביישן ושקט
מה לעשות? ומה הסיכוי שתהיה לי חברה?
דרך אגב אני בן 18 אם זה חשוב
אין לי חברים ואין לי חיים, אני כל היום במחשב ובטלוויזיה
אני מסתובב לבד בהפסקות ואני ביישן ושקט
מה לעשות? ומה הסיכוי שתהיה לי חברה?
דרך אגב אני בן 18 אם זה חשוב
|
|
תשמע בחרתי להגיב כי זאת באמת בעיה שנתקלים בה המון ילדים בעיקר בזמן האחרון שיש יותר ויותר פורומים ודברים לעשות בבית מאשר בחוץ.
אתה ביישן, אתה שקט את זה אתה לבד יודע.
אתה גם יודע שביישנים לא מתחברים כל כך מהר לאנשים, אבל אתה חייב לעשות את זה כי אין לך חברים.
אז מה שאני מציע זה לא שתשנה את כל החיים שלך מקצה לקצה, אלא תהיה יותר פעיל בכיתה לדוגמא ובהפסקות.
אתה כרגע מתגייס ופספסת קצת שלא זרמת בבצפר עם חברים, אבל בצבא הכי קל לרכוש חברים מסיבה אחת פשוטה -
אתם כל היום ביחד.
אתה תתגייס, תרכוש חברים.
אל תהיה ביישן להתחלה, תציג את עצמך ותכיר את עצמך לכולם, תראה להם את כל הצדדים החיוביים שאני בטוח שיש בך, אבל אל תעלה אגו יותר ממה שצריך, אלא פשוט תהיה אחלה גבר שכיף להיות ולדבר איתו.
שאם לדוגמא מישהו ישאל בן אדם שמכיר אותך "איך הוא" אז הוא יענה לו "הוא באמת אחלה של גבר בעולם".
הסיכוי שיהיה לך חברה חברה הוא נחמד, אך הסיכוי שיהיו לך מספר חברות הוא גבוה.
אתה רק בתחילת תקופת היציאות, כל הבולשיט של הבצפר הוא נחמד ויש כאלה שמנצלים אותו.
במקרה שלך לא ניצלת אותו אך רוב תקופת הבחורות עוד לפניך.
פשוט תתחבר בצבא לאנשים הנכונים, ותראה לאט לאט איך גם אתה פוגש בחורות ומתחיל שיחות ספונטניות ותרכוש גם ידידות עם הזמן ומי יודע אולי אחת מהן תהיה חברה שלך.
בהצלחה.
אחי! הגיל שלך זה הגיל הכי יפה בחיים! - שרוף את המחשב לעזאזל!
איך אתה יכל לבזבז שניות יקרות כל כך על המחשב, כשתצא לפנסיה יהיה לך ים זמן לשרוף על המחשב, עכשיו לך להינות - זה הזמן.
אתה פשוט דביל אם המילים שלי לא יחדרו למוח שלך.
וחוץ מזה, לי לקח שנה וחצי לצאת מהגבלות שהמסגרת הכתיבה לי (ועוד לא השתחררתי מכולם), אז אני ממליץ לך להקשיב ולהתחיל לעבוד על עצמך כבר עכשיו, אלו הגבולות המזדיינים שהמסגרת מכתיבה לך (מה שברור שהם לא נכונים בכלל, אבל קשה כמו קריעת ים סוף באמת להבין שהם חרטא ברטא):
לא צריך חברים כדי להצליח עם נשים. (בכללי זה כיף כשיש חברים אבל אף אחד לא מכריח אותך).
לא צריך להיות מצחיק, שנון, חכם, יפה, או גבוה מדי כדי להצליח עם נשים.
לא צריך להיות "הבחור שכולם מסתכלים עליו ומתרשמים ממנו" כדי להצליח עם נשים.
לא צריך אוטו, כסף, שרירים, כדי להצליח עם נשים.
לא צריך ידידות, כדי להצליח עם נשים.
אין באמת כזה דבר "לייף סטייל" ולא צריך את זה כדי להצליח עם נשים.
לייף סטייל זה איך שאתה רואה את החיים שלך, אתה יכל לעשות את הדברים הכי משעממים בעולם ועדיין להיחשב מיוחד.
אין יאוש בעולם כלל, אסור לך להתייאש משום דבר אף פעם, אין סיבה שתתייאש.
אין אף אדם בעולם ששווה יותר ממך, כל האנשים שווים, ואף כוסית לא באמת מעליך או משהו.
יש עוד כמה וכמה... ממילא שום דבר ממה שכתבתי לא יעזור, את זה תצטרך להבין בדרך הקשה - אין ברירה!
בינתיים לך תעשה שטויות, יש ספרי אומנות פיתוי וביטחון עצמי, קרא כמה מהם ותתחיל לשנות את עצמך, עד שתבין שאתה עצמך גם יכל להצליח עם בנות, ברגע שתתגבר על כל המכשולים שבדרך (אני מדבר על לחזור עשרות פעמים מבואס הביתה ולהרגיש שאתה לא תצליח לעולם), אתה תהיה בן אדם מושך יותר, חזק נפשית... ואז... רק אז... אתה תוכל לבנות את עצמך מחדש, מאלף עד תו, ובלי המגבלות שהמסגרת הכתיבה לך.
חחח ייאלללה עוף מפה סנשיין.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 02-08-2011 בשעה 16:33.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.