נכתב במקור על ידי VanGogh שייז מיה!!! יא טיבה לובליו חחחח אל תיסמוך על אף אחד! הרי חברים בסוף מזיינים את האמא של החברים שלהם! והווידאוי הזה מספיק בשביל שתישב. חחחח צודק
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי prowinner jersey shore bitch אבל אני לרוב ידבר איתכם. רוסקי פאריני. יא נירוסקי יא קאווקאזיץ'
ProWinner אתה חתיכת חופר אתה יודע?
וואלה אני מדבר איתך על בליינד...
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחח יא טוזה בלאט,מרקניץ' נחוי. אתסלל מיני אהה אתה אלי,נסלל? טיי ני מארקניץ! קוראים לך יאן יא הומו איזה מרוקאי קוראים לו יאן חחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי ProGod חלאס לדבר רוסיתצ!$!#@$#!$%!#@$!@#$E!@#%$#@%#@%R@$#GDGVDGFASDG@SVC#E@R!RVDכ אה שטו בודיט יסלי נפרסטאנים?
נכתב במקור על ידי ProGod ProWinner אתה חתיכת חופר אתה יודע? שמת לב שאפחד פה לא פונה אלייך,מדבר אלייך אתה כל שנייה נדחף .
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
אין לי כוח לעשות Refresh כל שניה אז אני שולח הודעה ואז זה מעדכן אז אם אני אומר איזה משהו לא קשור אל תתיחסו
יאן אטט מראקניץ' טיבה נילוביט חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh טיי ני מארקניץ! קוראים לך יאן יא הומו איזה מרוקאי קוראים לו יאן חחחחחחחחחחחחח ממהה?!?!?!?!? מי אמר שאני מרוקאיי יזייןןןןן רוסקי פאאריןןן.
נכתב במקור על ידי prowinner שמת לב שאפחד פה לא פונה אלייך,מדבר אלייך אתה כל שנייה נדחף . תפסיק תפסיק אחר כך אתה מתפלא שכל היום אני מקלל אותך!! חלאס מה אתה באת היום במטרה לזיין לי תשכל
נכתב במקור על ידי VanGogh יאן אטט מראקניץ' טיבה נילוביט חחחחחחחחחחחחחח און מוזט מיני פססת. נכתב במקור על ידי ProGod אין לי כוח לעשות Refresh כל שניה אז אני שולח הודעה ואז זה מעדכן אז אם אני אומר איזה משהו לא קשור אל תתיחסו לא מעניין אפחד.
נכתב במקור על ידי ProGod תפסיק תפסיק אחר כך אתה מתפלא שכל היום אני מקלל אותך!! חלאס מה אתה באת היום במטרה לזיין לי תשכל
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אה שטו בודיט יסלי נפרסטאנים? איוו מוזגיי אופידוט חחחח פשול או נחוי חחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי ProGod וואלה אני מדבר איתך על בליינד... DJ BL3ND BITCH.
חוקי הפורום