השבוע אני אמור לקיים יחסי מין עם ילדה שאני לא מכיר אבל היא בגיל שלה
ועשתה את זה פעם
ואני מתבייש קצת ללכת לקנות קונדום
אז השאלה שלי היא עם יש לי מה לדאוג מסכנה לקיים יחסי מין בלי
או שאין סיכון בלי
השבוע אני אמור לקיים יחסי מין עם ילדה שאני לא מכיר אבל היא בגיל שלה
ועשתה את זה פעם
ואני מתבייש קצת ללכת לקנות קונדום
אז השאלה שלי היא עם יש לי מה לדאוג מסכנה לקיים יחסי מין בלי
או שאין סיכון בלי
|
|
"מותר" - כן. אבל בלי קונדום אתה עלול להידבק במחלת מין, ורוב הסיכויים הם שתכניס אותה להריון. אם אתה רוצה תינוק קטן, תוותר על הקונדום.
ואם אתה באמת בן 13, דע שאסור לך על פי החוק לקיים יחסי מין. אם גם היא מתחת לגיל 14, אז זה עוד יותר בעייתי, שכן זה עלול להיחשב לאונס, גם אם היא מסכימה להזדיין. אתה יכול לראות "מחשבון" באתר הזה:
http://www.be-at.co.il/
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
מותר כן...
לא מומלץ [תינוק, מחלות מין כגון היידס וכ', ועוד הרבה דברים שאתה לא ממש רוצה תאמין לי]
פשוט תלך לסופר פארם ותקנה או שתפלח מההורים 100% יש להם
באחד הארונות...
רוצים לדעת יותר על אתאיזם? רוצים לדון איתי ולהתמקח?
שלחו הודעה פרטית ואני יצור אתכם קשר, לרציניים שרוצים להתעניין בנושא!
מה הסיכוי שאני ייקבל איידס או מחלות מין ?
בטח שמותר אין דבר שאסור אחי תעשה מה בראש שלך
לגבי הסיכונים תמיד יש כמו בכול דבר מחלות , הריון שאת זה מונעים עם קונדום
תלך לסופר פראם או אפילו לתחנת דלק יש להם שם קונדומים קנה וזהו אתה מסודר
שים קונדום וקבל ביטחון ולך תזיין כבר
אגב בן כמה אתה?
ואנגי היום אולי לא איידס אבל הריון והרפס נמצא בכול מקום שים קונדום גם שמוצצת לך אל תיסתכן אתה לא רוצה הרפס בזין .
זו בדיוק היית הכוונה שלי, לא משנה עד כמה אתה בטוח שהפרטנרית שלך "נקייה" מומלץ מאוד לשים קונדום ולהיות בטוח ולא לאכול סרטים על זה אחרי זה. ובנוגע להריון כל אלה שחושבים שיכולים לגמור בחוץ ובמקרה הכי גרוע יש פוסטינור - מחשבה כזו זה מתכון לאסון.
כמו שאמרת היום קונדום נגיש בכל מקום ולא צריך להתבייש בדחפים הטבעיים שלנו, תקנו קונדום ותהיו בטוחים ומעונגים.
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 02-08-2011 בשעה 22:33.
מה שלא חוקי זה אם אתה יודע שאתה חולה באיידס ואתה מקיים יחסי מין בלי קונדום.
The Pod
אמצעי מניעה זה הדבר הראשון שצריך לעניין אותך ואם אתה לא מעוניין בקונדום מסיבה כלשהי אז תברר עם אותה בחורה אם היא נוטלת גלולות למניעת הריון, ואם לא אז אתה יכול להראות לה את זה. בכל מקרה קיום יחסי מין בלי אמצעי מניעה לא בא בחשבון. אתה תתחרט על זה בסופו של דבר.
אם לה אין מחלת מין, אתה לא תקבל מחלת מין גם בלי קונדום. אבל יהיה סיכוי שהיא תכנס להריון גם אם תגמור בחוץ.
ומי מוצצת עם קונדום לעזאזל?
ברור שמותר.. השאלה היא מה אתה מתבייש לעשות יותר, לקנות קונדומים בגיל 13 או חיתולים בגיל 14?
![]()
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
מותר אחי אבל למה לך?
תחשוב שאתה יכול אולי כן? לחטוף איזה מחלת מין או משהו אז זה לא שווה לך בכלל.בנוסף אתה יכול לגרום לה להיות בהריון אז במקום להתבייש ולעשות בלי קונדום ולחטוף אולי את הדברים שאמרתי למעלה תתגבר על הפחד ולך תקנה לך קונדום יותר מומלץ לך אחי
מקווה שעזרתי והכי חשוב:תיהנה D:
אוי מסכן מתבייש לקנות קונדום...
תגיד, הבושה שלך שווה את הטיפולים במחלות מין או הצרות עם הריון?
אני ממש מקווה שהילדה הזאת קצת יותר אחראית ממך