נכתב במקור על ידי Wolf Man אופטלגין ליוגב גיי אתה גייי נכתב במקור על ידי Amichai חח אני חושב שיש הקדשות אשמח להיות ברשימה
נכתב במקור על ידי .Tal אז אל תשכח אותי, Tal. - בחור לעניין חח אחלה
נכתב במקור על ידי VanGogh גיי אתה גייי אשמח להיות ברשימה ברור שאתה ברשימה
איזה בלאט מגניב נחוי.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Wolf Man אופטלגין ליוגב מתי אתה זז לישון ?
נכתב במקור על ידי prowinner איזה בלאט מגניב נחוי. פיזדיאץ אני אהבתי חחח נכתב במקור על ידי Amichai ברור שאתה ברשימה
נכתב במקור על ידי VanGogh פיזדיאץ אני אהבתי חחח ) מרקיוב בלאט.
נכתב במקור על ידי VanGogh גיי אתה גייי אשמח להיות ברשימה הומו אתה הומו נכתב במקור על ידי prowinner מתי אתה זז לישון ? 4 וחצי כזה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חבר'ה, אני לא יודע אם אתה מעודכנים, אני מבין רוסית
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי" * * * מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל. בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות גלישה נעימה ומטורפת :-)
נכתב במקור על ידי פראגער חבר'ה, אני לא יודע אם אתה מעודכנים, אני מבין רוסית אז אלי זה שם בדוי? בעצם קוראים לך יבגני?
נכתב במקור על ידי Wolf Man הומו אתה הומו 4 וחצי כזה.. תשאר איתי ככה...נרים פה ת'אשכול PENIS הזה..נראה לגייז האלו מזה אשכולילה איכותית. נכתב במקור על ידי פראגער חבר'ה, אני לא יודע אם אתה מעודכנים, אני מבין רוסית מלדיץ.
נערך לאחרונה על ידי Display; 07-08-2011 בשעה 23:48.
נכתב במקור על ידי פראגער חבר'ה, אני לא יודע אם אתה מעודכנים, אני מבין רוסית אז גם אתה במאפייה חחח נכתב במקור על ידי Wolf Man הומו אתה הומו 4 וחצי כזה.. פאדיק למה אתה מתרגם אותי? חחח
נכתב במקור על ידי prowinner תשאר איתי ככה...נרים פה ת'אשכול PENIS הזה..נראה לגייז האלו מזה אשכולילה איכותית. מלדיץ. בכיף חמודי
נכתב במקור על ידי _יעל_ אז אלי זה שם בדוי? בעצם קוראים לך יבגני? על שלו הגבת אבל על הלילה טוב שלי לא הגבת?!
נכתב במקור על ידי VanGogh אז גם אתה במאפייה חחח פאדיק למה אתה מתרגם אותי? חחח שקט אליקו
חוקי הפורום