נכתב במקור על ידי Amichai מישו הולך ללמד אותי פוקר בפייסבוק? לא הבנתי חלק כי זה באנגלית =-O תלמד אנגלית לפני?
נכתב במקור על ידי Uploadin $$$$. מה!? חחחח
נכתב במקור על ידי Uploadin תלמד אנגלית לפני? אתה חושב שיש לי כוח? מישו יכול ללמד אותי? :\
נכתב במקור על ידי VanGogh מה!? חחחח מה קרה?
נכתב במקור על ידי פראגער באמת חבל... כן,אבל איפה אני, כמו כן לא ניתן להצביע לעצמך ומי שיתפס סוחר בקולות הצבעה(מוכר או קונה) או מרמה בצורה כלשהי תפסל מועמדותו, הקולות שלו לכל ההצבעות וכמו כן יושעה מהפורום ויקנס. עושה את אחד מהדברים האלו?
נערך לאחרונה על ידי Display; 08-08-2011 בשעה 01:13.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Amichai מישו הולך ללמד אותי פוקר בפייסבוק? לא הבנתי חלק כי זה באנגלית =-O שחק בלאק גק
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אל תהיו רעים
נכתב במקור על ידי Amichai אתה חושב שיש לי כוח? מישו יכול ללמד אותי? :\ שאלתי אותך אם אתה יודע לשחק פוקר ורק מסתבך עם הלחיצות שם באנגלית?!
נכתב במקור על ידי Uploadin מה קרה? חחחחחחחחח ברוך השם יא חדש מהניילונים
נכתב במקור על ידי Amichai אל תהיו רעים צריך להרוויח כסף
נכתב במקור על ידי Wolf Man שחק בלאק גק אני רוצה פוקר, בשביל להחליף את זה בנקודות באטרף.
נכתב במקור על ידי Amichai אל תהיו רעים אתה בן 11 אחי...בגיל כזה לא טוב להיגרר להימורים.
נכתב במקור על ידי Wolf Man שחק בלאק גק או טאקי.
נכתב במקור על ידי VanGogh שאלתי אותך אם אתה יודע לשחק פוקר ורק מסתבך עם הלחיצות שם באנגלית?! לא ממש :\
חוקי הפורום