קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה אחרי שבועים!
    על ידי Anonymous בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 00:08
  2. [סתם משהו] תראו את זה mss יצא אחרי gms....
    על ידי @WhiplasH@ בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-08-2007, 16:23
  3. חתימה חדשה כימעט אחרי חודש!!! עומס בלימודים :(((
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:11
  4. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אחרי נג - סתם?

ברירת מחדל אחרי נג - סתם?

אחרי שאתם עושים נג (ככה אומרים? חחח) לבחורה, אתם מתנצלים / אומרים 'סתם' בסוף?

נגיד
    "אני נראית שמנה בזה?"
    "כן. סתם סתם/סתם, אני צוחק/......"
    ?

כי אם לא זה יוצא קר ורע (לאו דווקא בדוגמה הזו)

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

זה לא נג, זה העלבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    זה לא נג, זה העלבה.
    כן ניסיתי לחשוב על דוגמה לנג
    זה לא קל כ"כ

תנסה אתה

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מה לעזעזל קשה כל כך בלחשוב על נאגים?

אם אתה לא מבין את המשמעות האמיתית של הנג אז יהי לך קשה...

ואני אגיד אותה שוב: המשמעות של הנאג הוא להראות שאתה לא מוקסם מהיופי/אופי של הבחורה, שאתה לא מתחיל איתה עכשיו, ושהיא לא יותר חשובה לך מהזקנה שעוברת ממול תכביש.

אחרי זה כשהיא כבר כן חשובה לך ואתה כן באנטרקציה מינית כלשהי איתה - כל "נאג" הוא בעצם חלק ממשחק וטיזינג שבעצם נקרא "קוקי פאני".

פה אתה יכל להעיר שהיא כונפה (כשהיא ממש יפה), פוזלת, עקומה וכל מה שבראש שלך מה שחשוב זה שהיא יודעת שזה רק משחק (קוקי פאני!!!).

אבל נאג - מטרתו לעורר את המודעות העצמית של הבחורה ולגרום לה לרדת מעץ ה"אני כוסית על" שהיא נמצאת עליו.

סתם שתדע, אם לבחורה קרתה פאדיחה לידך, אתה ממש לא צריך לתת לה נאגים, לדוגמא: אם אתם באוטובוס והיא עפה אחורה וראו לה את התחתונים כל האוטובוס, היא גם ככה הסמיקה והתפאדחה לידך - אז אתה לא צריך לגרום לה לעוד יותר מודעות עצמית!

ואם משהו כזה לא קרה אז תן לה משפטים כמו, "אני אוהב את זה שאת יושבת ממש נוח ולא שמה על אף אחד אפילו שרואים לך את החריץ מדי פעם "... זה נאג! (למרות שאני אישית לא הייתי ממליץ עליו, [הוא סתם בא לי באלתור] - אלא על יותר קלאסיקה של מיסטרי...).

ואין לי כח להסביר יותר.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    מה לעזעזל קשה כל כך בלחשוב על נאגים?

אם אתה לא מבין את המשמעות האמיתית של הנג אז יהי לך קשה...

ואני אגיד אותה שוב: המשמעות של הנאג הוא להראות שאתה לא מוקסם מהיופי/אופי של הבחורה, שאתה לא מתחיל איתה עכשיו, ושהיא לא יותר חשובה לך מהזקנה שעוברת ממול תכביש.

אחרי זה כשהיא כבר כן חשובה לך ואתה כן באנטרקציה מינית כלשהי איתה - כל "נאג" הוא בעצם חלק ממשחק וטיזינג שבעצם נקרא "קוקי פאני".

פה אתה יכל להעיר שהיא כונפה (כשהיא ממש יפה), פוזלת, עקומה וכל מה שבראש שלך מה שחשוב זה שהיא יודעת שזה רק משחק (קוקי פאני!!!).

אבל נאג - מטרתו לעורר את המודעות העצמית של הבחורה ולגרום לה לרדת מעץ ה"אני כוסית על" שהיא נמצאת עליו.

סתם שתדע, אם לבחורה קרתה פאדיחה לידך, אתה ממש לא צריך לתת לה נאגים, לדוגמא: אם אתם באוטובוס והיא עפה אחורה וראו לה את התחתונים כל האוטובוס, היא גם ככה הסמיקה והתפאדחה לידך - אז אתה לא צריך לגרום לה לעוד יותר מודעות עצמית!

ואם משהו כזה לא קרה אז תן לה משפטים כמו, "אני אוהב את זה שאת יושבת ממש נוח ולא שמה על אף אחד אפילו שרואים לך את החריץ מדי פעם "... זה נאג! (למרות שאני אישית לא הייתי ממליץ עליו, [הוא סתם בא לי באלתור] - אלא על יותר קלאסיקה של מיסטרי...).

ואין לי כח להסביר יותר.
    קשה לשמור על קור רוח כזה

היום לדוגמה נסעתי באוטובוס ליד חיילת והיא קראה עיתון (את הכותרת ודיפדפה הרבה חח) ובזמן הזה היא עם כל היד שלה צמוד ליד שלי ולאט לאט מורידה את היד שמה את המאחורה של היד על הרגל שלי
    ודיברנו בנסיעה (אבל בקושי היה לי נושאים לדבר כי היא היתה שנה מעלי בגיל ובצבא ואני לא מבין בכל המונחים וזה)
    קיצר לא ידעתי בכלל מה לעשות חח איפה לקבור את עצמי פעם ראשונה שבחורה מתחילה איתי באופן כ"כ ברור (TAKE MY WORD FOR IT)

מה הייתי יכול לעשות? (כאחד מתחיל שמחפש אומץ להתחיל עם בחורות ברחוב אבל תכלס לא ניגש עם משפט פתיחה של ממש אף פעם NOR הזרים שיחה של ממש)

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

תפסיקו לדבר במושגים
    תחליף את המילה נג בעקיצה והכל יהיה לך קל יותר..
    קשה לי לחשוב פה על דוגמא טובה כי זה פשוט זורם במשך השיחה עצמה, אבל אני אנסה משיחה שהייתה לי עם ילדה..
    אני התלוננתי על איזה מועדון שהכניסה שמה יקרה, אז היא אמרה לי שהיא נכנסת בחינם ואז אני אמרתי
    "את מתפשטת מול הסלקטור?!"
    זה יותר בקטע של להיות מיני אבל זה איכשהו גם נג

אנונימי שמעליי, אם אתה לא מבין בצבא, אם זה מענית אותך היית צריך לגרום לה לדבר על זה ולהסביר לך אם זה לא מענין אותך תעיף את הנושא הזה ותמצא דברים אחרים לדבר איתה, ואל תתייחס לקטע של הגיל בכלל, אני בן 16, אתמול דיברתי עם ילדה בת 20 ומשהו באוטובוס(אני אפילו לא יודע בת כמה היא, לא שאלתי אותה, פשוט אינ יודע שהכיא לומדת באוניברסיטה ושהיא נראת גדולה, ראיתי ישר שהיא יותר גדולה אז לא ראיתי שום סיבה להכניס את העניין של הגיל לשיחה)
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 10-08-2011 בשעה 21:19.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

כמו שקקשי הרוצח אמר, נושאים שלא נוח לך לדבר עליהם - אל תדבר עליהם, ובמידה והיא התחילה לדבר תנסה להעביר נושא, אבל לא בצורה בוטה.
    אם היא נגיד שואלת אותך מתי אתה מתגייס, אז תענה לה אל תגיד לא רוצה לדבר על זה, אבל לאט לאט תשנה נושא
    ואני לא יודע עד כמה היא התחילה איתך בזה שהיד שלה נגעה ברגל שלך תוך כדי קריאת עיתון, אבל אם אתה ביישן וקשה לך, תנסה לדבר עם כל אחד בינתיים, אפילו לא בקטע של להוציא מספר, סתם לדבר לנסות לזרום בשיחה

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    כמו שקקשי הרוצח אמר, נושאים שלא נוח לך לדבר עליהם - אל תדבר עליהם, ובמידה והיא התחילה לדבר תנסה להעביר נושא, אבל לא בצורה בוטה.
    אם היא נגיד שואלת אותך מתי אתה מתגייס, אז תענה לה אל תגיד לא רוצה לדבר על זה, אבל לאט לאט תשנה נושא
    ואני לא יודע עד כמה היא התחילה איתך בזה שהיד שלה נגעה ברגל שלך תוך כדי קריאת עיתון, אבל אם אתה ביישן וקשה לך, תנסה לדבר עם כל אחד בינתיים, אפילו לא בקטע של להוציא מספר, סתם לדבר לנסות לזרום בשיחה
    חחח היא הסתכלה עלי הרבה כל הנסיעה (ויושבת לידי אז הראש מסתובב הרבה)
    מסדרת את השיער (IOI?)
    ותאמין לי שאני יודע מה זה שנוגיעם בי
    היא לא קראה את העיתון היא סתם הרימה בקושי קראה את הסאב כותרת..
    אגב אם היה שלה נגעה ברגל שלי היא גם לא היתה מצליחה לקרוא (די רחוק)

קיצר אומנם תמים אבל לא טמבל

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

"the result of a neg is laughter"
    Mistery.

הבחורה לא צריכה לצאת בוכה מנג. ואם "נג", זה לא מובן לך, אז כן התרגום הכי נורמלי בעברית, זאת עקיצה.
    ואם זה נראה לך מעליב, אז תוסיף מחמאה על זה. "יו, שמתי לב שהאף שלך קצת עקום, אני חושב שזה חמוד."
    לא סתם הדוגמה המפורסמת ביותר של מיסטרי זה על הציפורניים. -"הציפורניים שלך אמיתיות?" -"לא". (ופה באה המחמאה)
    -"אה, זה עדיין נחמד".
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    חחח היא הסתכלה עלי הרבה כל הנסיעה (ויושבת לידי אז הראש מסתובב הרבה)
    מסדרת את השיער (IOI?)
    ותאמין לי שאני יודע מה זה שנוגיעם בי
    היא לא קראה את העיתון היא סתם הרימה בקושי קראה את הסאב כותרת..
    אגב אם היה שלה נגעה ברגל שלי היא גם לא היתה מצליחה לקרוא (די רחוק)

קיצר אומנם תמים אבל לא טמבל
    אז פספסת הזדמנות לתת בחיילת ידידי
    סתם... אתה יכול לעלות על אותו קו ביום אחר באותה שעה, בדרך כלל בחורות מגיעות לבסיס ב8 הולכות ב5, ולזרוק לה איזה משהו בסגנון "מה לא תנוחי קצת? כמה את עוקבת אחרי..." אולי תגרום לה לחייך ותתחיל שיחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect