אחרי שאתם עושים נג (ככה אומרים? חחח) לבחורה, אתם מתנצלים / אומרים 'סתם' בסוף?
נגיד
"אני נראית שמנה בזה?"
"כן. סתם סתם/סתם, אני צוחק/......"
?
כי אם לא זה יוצא קר ורע (לאו דווקא בדוגמה הזו)
אחרי שאתם עושים נג (ככה אומרים? חחח) לבחורה, אתם מתנצלים / אומרים 'סתם' בסוף?
נגיד
"אני נראית שמנה בזה?"
"כן. סתם סתם/סתם, אני צוחק/......"
?
כי אם לא זה יוצא קר ורע (לאו דווקא בדוגמה הזו)
|
|
זה לא נג, זה העלבה.
מה לעזעזל קשה כל כך בלחשוב על נאגים?
אם אתה לא מבין את המשמעות האמיתית של הנג אז יהי לך קשה...
ואני אגיד אותה שוב: המשמעות של הנאג הוא להראות שאתה לא מוקסם מהיופי/אופי של הבחורה, שאתה לא מתחיל איתה עכשיו, ושהיא לא יותר חשובה לך מהזקנה שעוברת ממול תכביש.
אחרי זה כשהיא כבר כן חשובה לך ואתה כן באנטרקציה מינית כלשהי איתה - כל "נאג" הוא בעצם חלק ממשחק וטיזינג שבעצם נקרא "קוקי פאני".
פה אתה יכל להעיר שהיא כונפה (כשהיא ממש יפה), פוזלת, עקומה וכל מה שבראש שלך מה שחשוב זה שהיא יודעת שזה רק משחק (קוקי פאני!!!).
אבל נאג - מטרתו לעורר את המודעות העצמית של הבחורה ולגרום לה לרדת מעץ ה"אני כוסית על" שהיא נמצאת עליו.
סתם שתדע, אם לבחורה קרתה פאדיחה לידך, אתה ממש לא צריך לתת לה נאגים, לדוגמא: אם אתם באוטובוס והיא עפה אחורה וראו לה את התחתונים כל האוטובוס, היא גם ככה הסמיקה והתפאדחה לידך - אז אתה לא צריך לגרום לה לעוד יותר מודעות עצמית!
ואם משהו כזה לא קרה אז תן לה משפטים כמו, "אני אוהב את זה שאת יושבת ממש נוח ולא שמה על אף אחד אפילו שרואים לך את החריץ מדי פעם"... זה נאג! (למרות שאני אישית לא הייתי ממליץ עליו, [הוא סתם בא לי באלתור] - אלא על יותר קלאסיקה של מיסטרי...).
ואין לי כח להסביר יותר.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
קשה לשמור על קור רוח כזה
היום לדוגמה נסעתי באוטובוס ליד חיילת והיא קראה עיתון (את הכותרת ודיפדפה הרבה חח) ובזמן הזה היא עם כל היד שלה צמוד ליד שלי ולאט לאט מורידה את היד שמה את המאחורה של היד על הרגל שלי
ודיברנו בנסיעה (אבל בקושי היה לי נושאים לדבר כי היא היתה שנה מעלי בגיל ובצבא ואני לא מבין בכל המונחים וזה)
קיצר לא ידעתי בכלל מה לעשות חח איפה לקבור את עצמי פעם ראשונה שבחורה מתחילה איתי באופן כ"כ ברור (TAKE MY WORD FOR IT)
מה הייתי יכול לעשות? (כאחד מתחיל שמחפש אומץ להתחיל עם בחורות ברחוב אבל תכלס לא ניגש עם משפט פתיחה של ממש אף פעם NOR הזרים שיחה של ממש)
תפסיקו לדבר במושגים
תחליף את המילה נג בעקיצה והכל יהיה לך קל יותר..
קשה לי לחשוב פה על דוגמא טובה כי זה פשוט זורם במשך השיחה עצמה, אבל אני אנסה משיחה שהייתה לי עם ילדה..
אני התלוננתי על איזה מועדון שהכניסה שמה יקרה, אז היא אמרה לי שהיא נכנסת בחינם ואז אני אמרתי
"את מתפשטת מול הסלקטור?!"
זה יותר בקטע של להיות מיני אבל זה איכשהו גם נג
אנונימי שמעליי, אם אתה לא מבין בצבא, אם זה מענית אותך היית צריך לגרום לה לדבר על זה ולהסביר לך אם זה לא מענין אותך תעיף את הנושא הזה ותמצא דברים אחרים לדבר איתה, ואל תתייחס לקטע של הגיל בכלל, אני בן 16, אתמול דיברתי עם ילדה בת 20 ומשהו באוטובוס(אני אפילו לא יודע בת כמה היא, לא שאלתי אותה, פשוט אינ יודע שהכיא לומדת באוניברסיטה ושהיא נראת גדולה, ראיתי ישר שהיא יותר גדולה אז לא ראיתי שום סיבה להכניס את העניין של הגיל לשיחה)
נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 10-08-2011 בשעה 21:19.
כמו שקקשי הרוצח אמר, נושאים שלא נוח לך לדבר עליהם - אל תדבר עליהם, ובמידה והיא התחילה לדבר תנסה להעביר נושא, אבל לא בצורה בוטה.
אם היא נגיד שואלת אותך מתי אתה מתגייס, אז תענה לה אל תגיד לא רוצה לדבר על זה, אבל לאט לאט תשנה נושא
ואני לא יודע עד כמה היא התחילה איתך בזה שהיד שלה נגעה ברגל שלך תוך כדי קריאת עיתון, אבל אם אתה ביישן וקשה לך, תנסה לדבר עם כל אחד בינתיים, אפילו לא בקטע של להוציא מספר, סתם לדבר לנסות לזרום בשיחה
חחח היא הסתכלה עלי הרבה כל הנסיעה (ויושבת לידי אז הראש מסתובב הרבה)
מסדרת את השיער (IOI?)
ותאמין לי שאני יודע מה זה שנוגיעם בי
היא לא קראה את העיתון היא סתם הרימה בקושי קראה את הסאב כותרת..
אגב אם היה שלה נגעה ברגל שלי היא גם לא היתה מצליחה לקרוא (די רחוק)
קיצר אומנם תמים אבל לא טמבל
"the result of a neg is laughter"
Mistery.
הבחורה לא צריכה לצאת בוכה מנג. ואם "נג", זה לא מובן לך, אז כן התרגום הכי נורמלי בעברית, זאת עקיצה.
ואם זה נראה לך מעליב, אז תוסיף מחמאה על זה. "יו, שמתי לב שהאף שלך קצת עקום, אני חושב שזה חמוד."
לא סתם הדוגמה המפורסמת ביותר של מיסטרי זה על הציפורניים. -"הציפורניים שלך אמיתיות?" -"לא". (ופה באה המחמאה)
-"אה, זה עדיין נחמד".
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.