נכתב במקור על ידי moshesee מסוכן אתה הא ? בטח מה קרה לך??!?! אני אחד המתנקשים הגדולים באיטליה.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי moshesee יאאלה לך תגיב לאנשים חדשים וזה בזריז D: חחחחחחח כבר הגבתי לכולםםםםםםםםםםםםםםםם תוך חצי שעה עשיתי 50 הודעות בכיף אחי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה 1000 ברבאק!!! מזל טוב.
לילה טוב אחים!
נכתב במקור על ידי GialloRossi בטח מה קרה לך??!?! אני אחד המתנקשים הגדולים באיטליה. אני מבין ..... תקשיב לי ותקשיב לי טוב אציו מכיר ? את אח שלו אתה מכיר ? אז דוד שלו ? אח של חבר שלו חבר של דוד שלי ! מה אתה יכול להגיד על זה bich
נכתב במקור על ידי GialloRossi מזל טוב. חחחחחחחח תודה אח שלי היקר גם לך!!!! דרך אגב אני שם אותך בהקדשות לזכר הימים עם אביב באשכולילה חחחחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחח תודה אח שלי היקר גם לך!!!! דרך אגב אני שם אותך בהקדשות לזכר הימים עם אביב באשכולילה חחחחחחח אני מגיב כדי שתגיב על התגובה שלי XD
נכתב במקור על ידי moshesee אני מבין ..... תקשיב לי ותקשיב לי טוב אציו מכיר ? את אח שלו אתה מכיר ? אז דוד שלו ? אח של חבר שלו חבר של דוד שלי ! מה אתה יכול להגיד על זה bich כפרע אני הנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינ של אציו. נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחח תודה אח שלי היקר גם לך!!!! דרך אגב אני שם אותך בהקדשות לזכר הימים עם אביב באשכולילה חחחחחחח בכיף אחי, רק שתדע אני לא עושה הקדשות אז את לא חייב
נכתב במקור על ידי GialloRossi כפרע אני הנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינ של אציו. בכיף אחי, רק שתדע אני לא עושה הקדשות אז את לא חייב חחחחחחחח כבר הכנסתי אותך לפני איזה שעה וחצי אחי
נכתב במקור על ידי GialloRossi כפרע אני הנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינהנינ של הנינ של הנינ של אציו. בכיף אחי, רק שתדע אני לא עושה הקדשות אז את לא חייב זה ידוע שהנינים שלו גרים באיטליה say what ?!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחח כבר הכנסתי אותך לפני איזה שעה וחצי אחי האאא חח אוקיי
נכתב במקור על ידי moshesee זה ידוע שהנינים שלו גרים באיטליה say what ?! אני הנינ של הנינ שלו כפרע. שאל באיטליה ברומא מי זה פרנצ'סקו אדיטוליאנו יגידו לך אחד האססאססינים הכי גדולים באיטליה כולה
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני הנינ של הנינ שלו כפרע. שאל באיטליה ברומא מי זה פרנצ'סקו אדיטוליאנו יגידו לך אחד האססאססינים הכי גדולים באיטליה כולה זה אני
אני הנין של סבתא רבה שלי
נכתב במקור על ידי moshesee זה אני טחחח היית מת להגיע לרמה הזאת זה אני.
חוקי הפורום