קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 18:15
  2. [בעיה] שאני מנסה להריץ את ה Task manager
    על ידי Xanax בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 17:47
  3. בעיה שאני נכנס לצ'אטים..אני מקבל שגיאה..
    על ידי FireSide בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 23:20
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 21:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

בעיה שאני נתקל בה באופן קבוע

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בעיה שאני נתקל בה באופן קבוע

שלום,
    אני די חדש בתחום,יש לי עדיין מדי פעם בעיות של פחד גישה,לפני שנחספתי לתחום כמעט ולא הייתי מתחיל עם בנות,ועכשיו המצב משתפר.....הצלחתי לסגור כמה מספרים,אבל לא יותר.

בזמן האחרון אני שם לב שאני ניגש לבחורה ופשוט אין לי על מה לדבר,פשוט כלום. ואחרי שאני פותח ,השיחה נשמעת כמו חקירה או משהו בסגנון.......

זה ממש הוריד לי את המוטיבציה לפתוח,אני מרגיש שכל פעם שאני אגש למישהי השיחה תיתקע אחרי כמה שניות ויווצר מצב מביך.

תודה רבה לעוזרים!!!!!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

דבר ראשון אני אציע לך לרשום עם הרבה פחות סימני קריאה, ככה אנשים יתייחסו אלייך ברצינות ולא כאל עוד סתם ילד קטן שרושם כאן כמו יש כאן כבר מספיק.

דבר שני, יש כאן מדריכים מעולים שנכתבו על ידיי TheNuts למיומנויות שיחה וכישוריים חברתיים. אני מציע לך לחפש בלינקייה ולקרוא אותם.
    בנוסף, הייתי מציע לך לכתוב רוטינות טובות, שתוכל לספר לסט. הכוונה לרוטינות של סיפורים, לא רוטינות משיכה וכאלה. לכל דאיי גיים אני חושב שצריך לפחות רוטינה אחת לספר אם לא יותר.

דבר שלישי, הייתי מציע לך לקרוא את הפרוייקט שלי, יש שם חומר שעשוי לעזור. קישור נמצא בחתימה.

אם אתה צריך עוד רעיונות, תגיד ואני אחשוב על עוד
    בהצלחה.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

אני יגיד לך מה גם לי לפעמים יש את הבעיה הזאת זה בא בתקופות
    הבעיה היא שאתה חושב יותר מדי אל תחשוב פשוט תדבר לא חסר על מה אם זה על משהו שהיא לובשת או על אנשים בכללי סקס סמים ח"ול עצים זונות בדיחות לא חסר אפילו על נמלים יש מה להגיד טלוויזיה אקסיות גם דמיוניות כל עוד אתה אמין זה הכל עניין של משחק

אבל התשובה הכי טובה שאני יכול להביא לך היא שזה עניין של נסיון ברגע שתפתח הרבה אתה תתרגל לפתח נושאי שיחה של שעות בלי בעיה הכל זה עניין של תרגול תפתח בהתחלה שיחות של 10 שניות אחרי זה של חצי דקה ואז דקה ולאט לאט תעלה לשיחות ארוכות יותר בלי להרגיש אפילו

תגיד כל מה עולה לך לראש בלי לפחד אפילו אם זה הדבר הכי דפוק בעולם (אבל אם תקט כאילו אל תבוא ביציאות גיזעניות או דברים מגעילים )

לפי מה ששמתי לב מהכרות אם התחום ובסטים זה ממש לא משנה על מה אתה מדבר אלא איך אתה מדבר. אתה יכול לדבר על הדבר שהכי מעניין בחורות בעולם: יחסים בין המינים,פמיניזם וכו' והבחורות פשוט ישתעממו למוות כי אתה מדבר בצורה לא נכונה. ומצד שני אתה יכול לדבר על מכות,חברים שלך,נרגילה, נמלה וכו' והבחורות ממש יקשיבו לך וישתתפו בשיחה וזה. זה הכל קשור בהתלהבות שלך בשפת גוף ובאיך שאתה מדבר ממש לא על מה אתה מדבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה,מממ אני קצת חדש פה ואין לי מושג איך נכנסים ללינקייה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי nadav1357 צפיה בהודעה
    שלום,
    אני די חדש בתחום,יש לי עדיין מדי פעם בעיות של פחד גישה,לפני שנחספתי לתחום כמעט ולא הייתי מתחיל עם בנות,ועכשיו המצב משתפר.....הצלחתי לסגור כמה מספרים,אבל לא יותר.

בזמן האחרון אני שם לב שאני ניגש לבחורה ופשוט אין לי על מה לדבר,פשוט כלום. ואחרי שאני פותח ,השיחה נשמעת כמו חקירה או משהו בסגנון.......

זה ממש הוריד לי את המוטיבציה לפתוח,אני מרגיש שכל פעם שאני אגש למישהי השיחה תיתקע אחרי כמה שניות ויווצר מצב מביך.

תודה רבה לעוזרים!!!!!!!
    בבקשה.

אני המון זמן בתחום ועדיין נהנה מפחד גישה ועדיין אין לי מה להגיד לבחורה.
    לגבי הבעיה שלך נראה לי שהכי טוב זה שתבוא עם מודל מוכן כלשהו, נושא כללי לדבר עליו ובסיטואציה עצמה תאלתר.

ברירת המחדל שלי למשל היא הנושא הבא - "איך מתחילים עם בנות/אם אין לי מה להגיד, אז מה להגיד? ".

העיקרון הוא פשוט, כשיש לך מראש מה לומר, אתה פחות שם על זה לב ובאופן טבעי מתרגול לתרגול אתה מפתח את יכולת האילתור שלך, מה שבהמשך הדרך עוזר לך לפתוח שיחה בקלות.
    בשביל לגרום לך להבין את כוונתי אתן לך את השאלה הבאה בתור דוגמה:

"אני רוצה להרוויח כסף ואין לי כסף, מה עושים?".

בהתחלה השאלה הזאת מאוד רלוונטית. בהמשך, כשאתה מוצא עבודה, השאלה הזאת מפסיקה להטריד אותך ואתה יותר שקוע בעבודה עצמה, בלעשות אותה טוב, בלהיתקדם בה ואז הכסף בא כבר בצורה טבעית, הרי אתה עובד.

כנ"ל לגבי בעיית ה"מה להגיד", תבוא עם מספר נושאים המוכנים מראש ותעבוד בעיקר על כיצד להעביר אותם, על השפת גוף, על להרגיש ולקרוא את הבחורה, על שימוש בכלי משיכה, על ליהנות מכל העניין וככה בעיית ה"אין לי מה להגיד" תעלם מעצמה.

קח מספר נושאים שאני נהגתי להשתמש בהם:

1. "מהו המקום הכי ראוי לקחת בחורה לדייט?".
    2. "אם אני בחור ביישן, איך אני יכול לומר למישהי שהיא מוצאת חן בעיני?".
    3. "לדעתך, האם חשוב להיות בחור נחמד או שזה יהרוס לי את הסיכויים עם בחורה?"

ואם אתה כבר מנוסה:

1. "ואיאיאי את בחורה משוכת בטירוף אבל אני ביישן, איך אפשר להתחיל איתך בצורה נורמאלית?".
    2. קח את אחד הדברים היותר עובדים שהמצאתי לעצמי:

אתה - "שלום, יש לך חבר?".
    היא - "לא/כן, למה שאלת?".
    אתה - "בשביל שלא תשתמשי בתירוץ הזה אחרי שנכיר ואבקש את המספר שלך, אז איך קוראים לך?".

*בשלב הזה לרוב הן צוחקות ואתה צריך למנף את זה להיכרות*

מקווה שהבנת את הפואנטה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-08-2011 בשעה 20:33.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

שוב סליחה על הדאבל, ממליץ להנהלה לשים לב לתופעה הזאת, בכל פעם שאני שולח תגובה היא נשלחת פעמיים.
    התופעה חוזרת על עצמה המון פעמים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-08-2011 בשעה 20:08.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

סוניק אהבתי את התיאוריה שלך, המחשת באופן נורא מדוייק את עניין צבירת הניסיון.

לפותח האשכול - קיבלת את התשובה הכי טובה שיכולת לבקש.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect