קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סינגל] מיכאל אזולאי - מבט לאחור
    על ידי AdiBel בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-10-2011, 13:49
  2. שיפור לחתימה שהכנתי
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 17:05
  3. שיפור לחתימה של סוניק
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 19:03
  4. שיפור ל-miss fix-it
    על ידי ed2ka בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:54
  5. שיפור לחתימה של סקובידו
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 09:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מבט לאחור - שיפור

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

ברירת מחדל מבט לאחור - שיפור

היי,

לפני שניה ציחצחתי שיניים ועלתה לי מחשבה בראש. לא יודע למה, אבל היה לי מעוגן בראש סיטואציה מין העבר שהייתה קשורה למשהו שחשבת באותם רגעים.
    כשנזכרתי באותה סיטואציה, נזכרתי בהתנהגות שלי, בדיבור שלי עם בחורות. אני אגיד לכם בדיוק מה נזכרתי. נזכרתי בי מספר לבחורות משהו כביכול "מלהיב", עוד מהתקופה שבכלל לא ידעתי על התחום, והם בכלל לא התלהבו. הם התנהגו בחוסר התלהבות ואנרגיות, על אף הדבר שסיפרתי להן. היום, כשאני מסתכל לאחור אני מבין את הטעות שלי. יותר נכון, את הטעויות שלי. במקרה הספיציפי הזה זה היה השפת גוף והדבר שבה דיברת ואיך ששידרתי את הדברים - הם גרמו לבחורות להיות ביצ'יות אליי. שוב מזכיר, לא ידעתי על התחום ולא הייתי מה שאני היום.

הנקודה שלי היא - אם תצליחו להזכר בסיטואציות מהעבר, סתם ככה, שמעוגנות לכם לזכרונות שונים, ותוכלו להשים את האצבע בדיוק איפה שהיית AFCים, בדיוק איפה שטעיתם, בדיוק איפה שעשיתם ההפך ממה שהייתם צריכים לעשות >>>>> סימן שאתם במגמת שיפור.
    יותר מכך, אם תוכלו גם לומר מה הייתם עושים אחרת, מה יכולתם לעשות כדי להגיע למקום יותר טוב ולאן זה היה מביא אותכם, תשתפרו אפילו יותר.

לכן, לדעתי, כשמסתכלים לאחור לבחון סיטואציות קודמות, זה כמו להיות באותה סיטואציה שוב, רק עם הידע והכלים החדשים. מעכשיו זה לא יקרה לך, זה כבר בראש שלך, ואתה יודע שהיית לא בסדר ועכשיו אתה תדע איך להיות כן בסדר, אפילו יותר מבסדר.
    יש לזה תועלת, תשתמשו בזה.

לילה טוב חברים
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

מה שהפיקאפ נתן לי זה יותר מודעות עצמית, אני לא בטוח שעשיתי שינוי ב 180 מעלות אחרי שהכרתי את התחום הזה,
    עשיתי שינוי קטן יחסית שלדעתי עזר לי מאוד, ובמקרה שלי באמת לא הייתי צריך שינוי גדול מדי, טיפה מודעות, טיפה ראש פתוח וזה מה שעשה את ההבדל.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    מה שהפיקאפ נתן לי זה יותר מודעות עצמית, אני לא בטוח שעשיתי שינוי ב 180 מעלות אחרי שהכרתי את התחום הזה,
    עשיתי שינוי קטן יחסית שלדעתי עזר לי מאוד, ובמקרה שלי באמת לא הייתי צריך שינוי גדול מדי, טיפה מודעות, טיפה ראש פתוח וזה מה שעשה את ההבדל.
    וואי זה פשוט אחד לאחד מה שקרה איתי!

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

כנ"ל עליי, אבל יש רגעים שהייתי רוצה להתנהג הפוך ממה שעשיתי, ואני בטוח שלכולנו יש כאלה...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

לפי דעתי צריך לעשות את זה אחרי כל שיחה שלך אם בחורה לא משנה אם הצלחת או לא הצלחת תמיד יש איפה להשתפר ולכן אחרי כך סט צריך לשים לב למקומות שבהם טעית ולראות כיצד היה אפשר להשתפר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,403 | הודעות: 8,199,996 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect