כן כבר הסקתי את המסקנות שצריך , פעם הבא אני פשוט "התאבד" על זה ויהיה מה שיהיה ,
מקווה לכתוב את הדיווח הבא כמה שיותר מהר ;]
כן כבר הסקתי את המסקנות שצריך , פעם הבא אני פשוט "התאבד" על זה ויהיה מה שיהיה ,
מקווה לכתוב את הדיווח הבא כמה שיותר מהר ;]
|
|
אם משהו עוצר אותך מבפנים כי אתה לא יודע להתנשק טוב - תן לה סיבה להבין למה נישקת אותה לא טוב.
אני אסביר את עצמי: בנשיקה רגילה, אם אתה תהיה גרוע - היא תחשוב "טוב, הוא לא מנשק טוב" וזה בדיוק מה שמפחיד אותך ועוצר אותך!
אז אולי חבר'ה פה יגידו: "לא נורא, תשבור תפחד, בהתחלה אל תפחד לנשק אפילו עם השיניים".. וכ''ו..
אבל אני מציע לך לפתור את בעיית הנשיקה עם הלשון בכך שתתן לה הסבר מספיק טוב לכך שהנשיקה הייתה מוזרה (אם בכלל - יכל להיות שאתה מנשק מעולה ובכלל לא מודע) - בקיצרורר, אחת הדרכים לעשות את זה זה לנשק אותה הפוך!
מה זאת אומרת? - הינה הסבר, תנסה לנשק אותה כשאתה הפוך - ממש כמו בספיידרמן 1, אבל בלי הכורים, סתם דוגמא: כשאתם בגן שעשועים ציבורי אז תעלה על המגלשה ותהיה הפוך אליה עם הראש ואז תנשק, או כשאתה עושה מתח ואז נתלה הפוך, תנשק אותה - אתה פשוט יכל להגיד לה:" בואי רגע" ואחרי הנשיקה: "תמיד רציתי לנסות את זה
"...
אם תנשק מוזר או גרוע אז היא פשוט תניח שזה בגלל שהתנשקתם הפוך, ככה אתה תצא הרפתקן מפתיע וגם אחלה מנשק...
אני יודע שזו חפירה רצינית ופשוט עדיף לך להתמודד עם הפחד - אבל אחינו, ככה אני שברתי את הפחד הזה ולכן זה מה שאני ממליץ לך...
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
זה גם רעיון נחמד ,אבל אם אין אפשרות לנשק בצורה כזאת , ורק בצורה רגילה , נניח כמו שאתה עם מישהי במים אז זה טיפה בעייתי.
בקטנה , אני עכשיו מסתכל על זה לאחורה ואני מבין עד כמה זה היה טיפשי.
כבר מלא בנות אמרו לי שיש לי שפתיים קלאסיות לנשיקה , וקשה לי לראות את עצמי בתור מישהו שמנשק גרוע...
אותה ילדה גם הייתה גדולה ממני בשנה , והיה לה יותר ניסיון ממני שזה גם משהו שקצת הרתיע אותי באותו רגע.
עכשיו אני מסתכל על זה בתור משהו שאתה צריך לעבור כמו לעבור טסט למשל.. יש כאלה עוברים ראשון ויש כאלה עוברים עשירי אבל
כולם עוברים בסוף.
פעם הבא אני יכריח את עצמי לנשק לא משנה מה מקסימום אם הילך גרוע נלמד לפעם הבא![]()
יש לי שאלה מה זה מזמוזים ? מזמוזים זה לא MAKE OUT? זה לא נשיקה צרפתית? אתם צריכים להסביר לי את זה.
מה זה חרמונים ומזמוזים בלי נשיקות????
בכל מקרה קטעים כאלה קורים לפעמים, וכן אתה מטומטם... אבל זה בסדר זה קורה לפעמים
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
מה אתה בוכה? יש לך זכות להתלונן בכלל?? אני בקושי מצליח לפתוח סטים וגם אם כן הם תמיד נכשלים אפילו מספר לא יצא לי להוציא ממישהי..
יואו הייתי בשוק שקראתי את זה!
אחי אתה פיקאפר תכניס את זה לראש! אתה מביא בנות וסוגר. אני דורש שזה לא יקרה בחיים שלך יותר.
בקשר לפחד מנשיקה עם לשון,
ככל שתעשה מזה פחות עניין, ככה יהיה לך יותר קל.
נערך לאחרונה על ידי BPositive; 18-08-2011 בשעה 18:51.
עזוב תמשפטים הדבילים האלה,אחי..אתה דפוק:]
לשאלתכם..
נגיעות בחזה , בתחת , היא עבירה לי כמה "ווישים" טובים וחזקים על הזין כשהייתי עם בגד ים.. עדיף מכלום לא? ;]
עכשיו אני יודע שאתם רוצים להרביץ לי בגלל שרק מישהו מפגר לא היה מקדם דבר כזה.. עוד להתחשב בעובדה שהיא הייתה מעליי בשנה אז בכלל..
בכל מקרה שמרתי איתה על קשר , וקבענו להיפגש השבוע בת''א ואני העדיף לחתוך ת'זין מאשר לא לקדם את זה ללפחות במינימום שבמינימום לנשיקה צרפתית =S
אחריי שאני יפגש איתה בפעם השנייה אני אכתוב דיווח- "תיקון טעות" , פשוט אין מצב בחיים שאני יחזור על טעות כזאת טיפשית![]()
נערך לאחרונה על ידי SexRama; 23-08-2011 בשעה 03:11.
sex rama גם לי זה קרה אם מישהיא נגעתי בה איפה שרציתי והכל למרות שהיא התנגדה קצת {אבל בפליפוליות כאילו אם חיוך וזה [לא אנסתי אותה]} ובסוף לא נישקתי אותה, זה לא כזה נורא.
רק דבר אחד עלה לי לראש כשקראתי את הדיווח שלך - WTF MAN WTFFFF
מיליון אנשים היו מתים להיות במצב שלך מיליוןןן ואתה מגיע למצב שבחורה כוסית רוצה אותך ואתה לא סוגר .... טוב לא נורא אחי תילמד לפעם הבאה אל תאכזב אותנו..