הייתי כמה ימים באילת עם כמה חברים ויצא לי לגשת לשתי בנות חמודות ויפות שראיתי בתוך המים , דיברתי איתן איזה שעה
והייתה כימיה מטורפת והשיחה הלכה ממש טוב, קבענו שניפגש בערב ונעשן נרגילה ונשתה קצת ובסוף הן באו וגם חברות שלהן הצטרפו אליהן. (רובן נראו טוב ,אבל פחות טוב מהשתיים שדיברתי איתן)
קיצר כל החבורה של הבנות האלו הצטרפו אילנו ואפשר לומר שהן ממש נדלקו עלי ועל החברה שהייתי איתם,ושומעים IOI בלי הפסקה.
הייתה מישהי ספיציפית שהייתה לי בראש והיצבתי לעצמי מטרה להשיג אותה.
אחרי שהכנתי את השטח ויצא לי להכיר אותה קצת יותר טוב , לקחתי אותה לחוף בלילה ושתינו "טיפה" וודקה.
מסתבר שהיא הייתה חולת אלכוהול והיא אפילו השקתה אותי חח... ובכול השיחה שדיברתי איתה דיברנו על מערכות יחסים ,סטיות דברים מיניים וכו', עד לכאן הכול הלך פיקס.
אחרי זה נכנסו למים והמשכנו לדבר , היינו מאוד מאוד קרובים אחד לשני, הרגליים שלה היו על שלי ,היו קצת מזמוזים והיה אפשר לראות עלייה שהיא ממש רצתה את זה.
היא חיפשה כל הזדמנות שיש לנשק אותי , אבל פשוט לא עשיתי את זה! היה לי קשה ל "PUSH THE TRIGGER".
היה קטע שהיא סיפרה איזה משהו ומשום מקום היא משכה את השיערשלי ולכיוון שלה בכוח , הסתכלנו אחד על שני איזה כמה שניות , הבאתי לה חיוך כזה אבל פשוט לא עשיתי מזה כלום.
גם כשעלינו מהחוף היא הלכה לרגע ואמרה שהיא כבר חוזרת והיא ממש כבר בא לנשק אותי ושוב כמו דפוק לא עשיתי עם זה כלום..
זה היה ליד כל החברים שלי וכולם צעקו עלי שאני פשוט טמבלל שנופל על מישהי כוסית שמתה להוציא ממך משהו אבל אתה פשוט לא נותן לה..
הקסמתי אותה עד לרגע שהיה צריך לתת פעולה... והיו לי את כל התנאים שהייתי צריך , שקט , פרטיות , רומנטיקה , מרחב , בחורהה זורמת כוסית שמתה לך על התחת , אולי איזה 80IOI'S ולא עשיתי עם זה כלום חוץ מכמה מזמוזים ונגיעות בודדות.
אני צריך את העזרה שלכם איך לפעול?
ממש אין לי בעיה עם פתיחה של סט, ולסגור את הסט , אבל ברגע שצריך לתת פעולה של ממש אני תופס רגליים קרות.
- בחיים לא נישקתי מישהי בפה , היו לי מזמוזים וחירמונים , אבל לא נשיקה של ממש עם לשון.
אולי זה היה מהפחד שאני ינשק אותה כמו חמור או שאני לא אעשה את זה טוב?
אני צריך שתיתנו לי את הכאפה המצלצלת הזאת בשביל שאני לא יחזור שוב על טעות כזאת מפגרת בחיים, זה פשוט היה נכס מבוזבז שהיה אפשר להוציא ממנו הרבה הרבה יותר.
תודה.

ציטוט ההודעה