חברים יקרים,
התגעגעתי !![]()
כתבתי מאמר חדש בנושא אדישות ככלי משיכה + יש שם סיפור אמיתי שלי שידגים את העניין.
מוזמנים לקרוא.
בנוסף - ננהל דיון בנושא !
מה דעתכם ? חושבים שאדישות היא כלי טוב מספיק כדי ליצור משיכה אצל בחורה ?
חברים יקרים,
התגעגעתי !![]()
כתבתי מאמר חדש בנושא אדישות ככלי משיכה + יש שם סיפור אמיתי שלי שידגים את העניין.
מוזמנים לקרוא.
בנוסף - ננהל דיון בנושא !
מה דעתכם ? חושבים שאדישות היא כלי טוב מספיק כדי ליצור משיכה אצל בחורה ?
|
|
מאמר טוב שבא בזמן
אני התחלתי כבר לשכוח חלק מהדברים וזה הזכיר לי שלהיות אדיש יוציא אותך כריש ^ ^
אחי אני צריך דעה לגבי שתי בנות יש מצב אני ישלח לך פרטית ותענה לי?
הסיפור שלך לא נשמע מחובר למציאות מכל מיני סיבות, אבל נחליק את זה.
תכלס, כל מי שקרא כמה מאמרים מבין שלא צריך לרצות את הבחורה ולתת לה יותר מדי יחס, אז איפה חידשת לנו פה?
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
אני אוהב להיות אדיש, ומנסה לעושת את זה בכל מיני כיוונים, זה מענין..
רק שאלה, ספציפי בקשר למה שאמרת לחנות, מצד אחד מה שאתה עשית זה ממש טוב, אבל אני לא בטוח אם בן אדם יעשה בדיוק ככה ילך לו אותו דבר, זה היה מקרה ספציפי והכל פשוט התאים להכל, אבל לדוגמא בקשר ל2 דברים,
1. אנשים שמורידים מולה חולצה ומנסים להראות ריבועים, כשאתה מתאר את זה ככה זה נשמע רע אבל מצד שני אתה יכול להגיד "אנשים שממהרים/עצלנים ואין להם כוח/זמן ללכת להתלבש אז הם פשוט מתלבשים מולה ולא אכפת להם מה אחרים יחשבו על הגוף שלהם או על מה שהם עושים" ככה זה נשמע יותר טוב..
2. אתה נשמע לי בן אדם חכם שאתה בא לחנות רואה חולצה ובלי למדוד ישר קונה, זה נשמע ממש החלטי, אני לא יכול ככה, ואני גם אף פעם לא הולך לחנות שאני ממהר בכל מקרה אני אוהב למדוד די הרבה עד שאני מוצא משהו שאני ממש אוהב, זה לא בישביל לדבר עם המוכרת זה סתם בישביל למצוא משהו טוב, ובדרך כמובן שהמוכרת כל הזמן אומרת שאני נראה טוב(חח איך אפשר שלא) ואני אוהב לענות דברים בסגנון "חח אני נראה טוב בהכל אבל אני רוצה משהו אחר" או "תפסיקי לנסות להרוויח כסף ותגידי את האמת"..
זה לא כמו שאתה עושה אבל זה גם נראלי טוב והתגובות גם אחלה O:
אני אשמח אם תגיב לי![]()
נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 19-08-2011 בשעה 16:42.
אדישות היא כלי ידוע, זה לא רק יוצר משיכה אלא קודם כל שובר ביצ' שילד אקטיבי.
מה שכן, הסיפור שלך נשמע באמת כאילו הוא תוצר של מזל נטו. לא שאני לא מאמין לך חלילה, אבל אפשר לומר שדווקא המוכרת הזאת נחתה עלייך זה מזל.
לא קראתי את המאמר, מצטער 7 בבוקר ואני עוד שיכור, אבל אני יקרא מחר אולי.
בקשר לדיון, אדישות לפי דעתי היא לא כלי אלא דרך חיים.
בנאדם שמטבעו לא אדיש לא יכול להשתמש באדישות ככלי, זה פשוט יראה דבילי ומוקצן
אני מטבעי אדיש, מאז שאני זוכר את עצמי אני ככה, ואני יכול להגיד לכם שבתור התחלה זה עוזר לי הרבה ומביא הרבה בחורות, אבל בקשר רציני זה לא עוזר רק גורע, ולאדישים קשה לצאת מהמצב הזה שלהם. שוב, זאת דרך חיים, לא משהו שאפשר לשנות בקלות.
ואלה צודק^^
אני גם אדיש מטבעי,ובמבט לאחור זה הרס לי קשר עם בחורה זהב
אדישות לא תעזור לאף אחד בחיים יותר מדי.
בכלל, לדעתי בכל נושא שאתה פוגש בחיים אתה צריך לתת לו לפחות קצת תשומת לב. לא סתם אומרים שטיפה לפחד כשעושים משהו מסוכן זה טוב.
אפשר להגיד שזה להיות רגוע בסיטואציות מלחיצות.
תשאל כל אומן פיתוי מתחיל מי זה גבר אלפא והוא יגיד לך כמעט מיד שזה "גבר רגוע" ולא "גבר אדיש".
כמו בכל דבר בחיים זה לא עובד על כל הסוגים...
הייתי אדיש מלא זמן מהחיים שלי ואולי בנות נמשכו אליי אבל זה לא מספיק
כי בסופו של דבר הן לא יעשו תצעד
אז יצא שולי הן נמשכו אלי אבל בסוף נמאס להן מהאדישות
מה שכן אם אתה אדיש ואז משנה פאזה אז זה יכול להיות טוב
מניסיון אישי שלי זה עובד. אבל וזה אבל מאוד חשוב, צריך לדעת מתי בדיוק להפסיק. כי זה מאוד גבולי ברגע שמשחקים עם זה יותר מדי הבחורה קולטת שאין סיכוי ועושה פרסה. אבל אם מפסיקים את זה ברגע הנכון הבחורה שלכם![]()
יש אדיש טבעי ויש אדיש פיקאפ חח,אני טבעי וזה לא טוב.
אבל אם אתה משתמש בזה נטו בתור משחק,אז כן זה בהחלט כלי לפנים.