קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-05-2011, 19:22
  2. [דיון] מה יקרה לאבי בהמשך הדרך לדעתכם?
    על ידי -Aviv- בפורום הבורר
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-03-2009, 15:38
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 24-07-2008, 15:20
  4. תעזרו לי לייבש את ידידה שלי... תודה
    על ידי GoldStar בפורום דיבורים
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 02-12-2006, 14:36
  5. Motkot-הדרך הנכונה
    על ידי Motkot בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ידידה!! מה הדרך הנכונה לדעתכם? תודה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל ידידה!! מה הדרך הנכונה לדעתכם? תודה..

אוקיי אז ככה , יש לי ידידה שאני ממש אוהב את האופי שלה

איך אני "מתחיל" עם ידידיה נכון ,זאת אומרת שאם אני יתחיל איתה ונגיד זה יהיה "לא" שנישאר עדיין ידידים....

אנחנו מדברים בפלא פה ושם וכל שיחה חצי שעה ומעלה לפחות

נפגשים בעבודה פה ושם הרבה צחוקים (לאלו שעזרו לי בפוסטים הקודמים עם אחת שאיתה אני עובד אז זו לא אותה אחת חח )

נותנת לי בוקסים מסתכלת עליי הרבה אבל בואו נגיד ככה נהייתי ידיד שלה "מההתחלה" ועכשיו בא לי עליה...

ד"א בהתחלה (לפני חודשיים ואנחנו מכירים רק חודשיים ) כשהתחלתי לעבוד שם הצעתי לה לצאת פעמיים והיא התחמקה אז ירדתי מזה והיא כזה אמרה לי שלא בא לה קשר.. (שומע את זה הרבה מעניין)....

טוב בכל מיני שיחות שאנחנו מדברים הרוב בטלפון שמעו הנושאים לא נגמרים ורק עד שיש למישהו מה לעשות או שהוא צריך ללכת אנחנו מנתקים את השיחה לא יצא לי איתה "שיחה מתה"..

טוב בחלק מהשיחות אם זה אומר משהו היא כבר מדברת איתי על הכל אז באתי אליה ביציאה סתם כזה באמצע השיחה "נו איך החיים"? היא: חסר קצת פלפל אתה יודע אני:מה חסר ? היא : אהבה וריגושים ומפה בלה בלה וכו'....

טוב אנחנו ידידים אז אני יודע שזה לא אומר הרבה....
    לפי דעתי זו בחורה שמחפשת מישהו שיעיף אותה באוויר ולא איזה סתם מישהו שמתחיל איתה ....

באיזו דרך הייתם משתמשים?
    *****שורה תחתונה איך מתחילים עם ידידה שיש איתה כימיה טובה ואני רואה שהיא מרגישה אליי משהו אבל לא עד כדי כך (כאילו יום אחד בא לה יום אחד לא בא לה משהו כזה)

סתם דוגמא מפגרת לא יודע אם זה יעזור : היא החזירה אותי מהעבודה בלילה הבייתה והיא נוהגת עם משקפיים הבאתי לה קוקי פאני ככה משהו טוב חייכה והסמיקה.. טוב אני חייב לצלם אותך עם המשקפיים ( מראש ידעתי שזה חסר סיכוי כי בשום פנים ואופן היא נותנת לאף אחד למלם אותה עם משקפיים זה כאילו עלבון בשבילה ) טוב משם לכאן אני סתםן מנסה פעם אחת לצלם אותה בלי שהיא לב והיא שמה יד ומתחילה לחייך לי ,בלה בלה קצת דיבורים על החיים פתאום היא עושה לי טוב תלם אותי עם משקפיים, כאילו נתתי לה איזה שהו בטחון ממני בדיבור הקצר שהיה על החיים..

ד"א אם היא כל כך לא אוהבת את המשקפיים נראים לכם שזה יהיה בסדר אם אני מעלה את התמונה? יש מצב שהיא תיפגע כי לבקש רשות אני לא אבקש זה או כן או לא..

תודה ושתהיה שבת שלום...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אחי, מצטער לומר לך אתה מזיין לנו ת'מוח שעה על שאלות שנתנו לך כבר תשובה עליהן.
    אתה כל פעם מנסה להביא ידידות שלך או בנות שהם כבר לא פוטנציאליות בשבילך וכל פעם אנחנו עונים לך.

זה בכלל לא משנה מי הבחורה שאתה רוצה, זה משנה מה שאתה עושה (ב2 מקרים האחרונים לפחות). אמרת בעצמך שהם כל הזמן נותנות לך תשובה שהם לא מחפשות קשר כרגע, וזה כי הם לא רוצות לפגוע בך אבל הם גם לא רוצות אותך.

אתה צריך לעשות איתה כיף, ליצור חוויות וריגושים, וברגע המתאים ללכת על נשיקה בלי לדבר בכלל על קשר בינכם, שזה יראה טבעי ומתאים.
    אתה יכול לדמיין את זה קורה ?
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אוקי הבנתי תמסר

ברור שאני יכול לדמיין את זה קורה!!!

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אז תגרום לזה לקרות.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect