אוקיי אז ככה , יש לי ידידה שאני ממש אוהב את האופי שלה
איך אני "מתחיל" עם ידידיה נכון ,זאת אומרת שאם אני יתחיל איתה ונגיד זה יהיה "לא" שנישאר עדיין ידידים....
אנחנו מדברים בפלא פה ושם וכל שיחה חצי שעה ומעלה לפחות
נפגשים בעבודה פה ושם הרבה צחוקים (לאלו שעזרו לי בפוסטים הקודמים עם אחת שאיתה אני עובד אז זו לא אותה אחת חח )
נותנת לי בוקסים מסתכלת עליי הרבה אבל בואו נגיד ככה נהייתי ידיד שלה "מההתחלה" ועכשיו בא לי עליה...
ד"א בהתחלה (לפני חודשיים ואנחנו מכירים רק חודשיים ) כשהתחלתי לעבוד שם הצעתי לה לצאת פעמיים והיא התחמקה אז ירדתי מזה והיא כזה אמרה לי שלא בא לה קשר.. (שומע את זה הרבה מעניין)....
טוב בכל מיני שיחות שאנחנו מדברים הרוב בטלפון שמעו הנושאים לא נגמרים ורק עד שיש למישהו מה לעשות או שהוא צריך ללכת אנחנו מנתקים את השיחה לא יצא לי איתה "שיחה מתה"..
טוב בחלק מהשיחות אם זה אומר משהו היא כבר מדברת איתי על הכל אז באתי אליה ביציאה סתם כזה באמצע השיחה "נו איך החיים"? היא: חסר קצת פלפל אתה יודע אני:מה חסר ? היא : אהבה וריגושים ומפה בלה בלה וכו'....
טוב אנחנו ידידים אז אני יודע שזה לא אומר הרבה....
לפי דעתי זו בחורה שמחפשת מישהו שיעיף אותה באוויר ולא איזה סתם מישהו שמתחיל איתה ....
באיזו דרך הייתם משתמשים?
*****שורה תחתונה איך מתחילים עם ידידה שיש איתה כימיה טובה ואני רואה שהיא מרגישה אליי משהו אבל לא עד כדי כך (כאילו יום אחד בא לה יום אחד לא בא לה משהו כזה)
סתם דוגמא מפגרת לא יודע אם זה יעזור : היא החזירה אותי מהעבודה בלילה הבייתה והיא נוהגת עם משקפיים הבאתי לה קוקי פאני ככה משהו טוב חייכה והסמיקה.. טוב אני חייב לצלם אותך עם המשקפיים ( מראש ידעתי שזה חסר סיכוי כי בשום פנים ואופן היא נותנת לאף אחד למלם אותה עם משקפיים זה כאילו עלבון בשבילה ) טוב משם לכאן אני סתםן מנסה פעם אחת לצלם אותה בלי שהיא לב והיא שמה יד ומתחילה לחייך לי ,בלה בלה קצת דיבורים על החיים פתאום היא עושה לי טוב תלם אותי עם משקפיים, כאילו נתתי לה איזה שהו בטחון ממני בדיבור הקצר שהיה על החיים..
ד"א אם היא כל כך לא אוהבת את המשקפיים נראים לכם שזה יהיה בסדר אם אני מעלה את התמונה? יש מצב שהיא תיפגע כי לבקש רשות אני לא אבקש זה או כן או לא..
תודה ושתהיה שבת שלום...

ציטוט ההודעה