קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור] [המלצה] איך לשדר וידיאו בזמן אמת מהסלולר לאינטרנט
    על ידי Flixwagon בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-02-2008, 15:20
  2. [מדריך]איך לשדר מהמצלמה הביתית שלכם!
    על ידי Adi52 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 08:35
  3. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 16:59
  4. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 14:13
  5. איך לשרוף למישהו את הכונן דיסקטים, דרוך מקורית מגנ
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 21:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

איך לשדר מיניות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך לשדר מיניות?

לשדר מיניות זה להשתמש בטכניקות ליצירת מתח מיני או שזה משהו אחר? אם כן מה?

תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

שאלה טובה.

פעם ראית בחורה הולכת עם מחשוף גדול, מענטזת לה בהליכה וגורמת לך לחשוב עליה באופן מיני? זה נקרא לשדר מיניות.
    זה לא אומר שאתה צריך ללכת עכשיו עם מחשוף ולהתכופף כי "נפל לך העט", אתה צריך לשדר מיניות גברית.

מה זה אומר? זה אומר שתטפח את עצמך ותחשוף את השרירים שיש לך\יהיו לך (גופיות בים למשל), תצור קשר עין חזק שיתבטא באופן מיני, תלך באופן מיני, ותשדר מיניות. תתנהג כאילו אתה עוד רגע עושה איתה סקס.

מקווה שעזרתי לך
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

בקצרה למה שזה שמעליי אמר, פשוט תהיה גבר, תחשוב איך גבר מתנהג ותהיה גברי, אתה יכול לראות את זה גם בסרטים על דמויות ראשיות וכאלה, הבן אדם הכי גברי שאני מכיר זה VIN DIESEL, אני פשוט מת עליו.. אף פעם לא חקרתי לעומק את השפת גוף שלו אבל אני בטוח שזה מושלם כי איכשהו זה הצליח להיכנס לי לתת מודע ולגרום לי לחשוב שהוא גבר ברמות אינסופיות

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

בנוסף למה שאלה מלמעלה כתבו, אני ממליץ לך להשתמש בהרבה קינו, לא לפחד ממגע.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    לשדר מיניות זה להשתמש בטכניקות ליצירת מתח מיני או שזה משהו אחר? אם כן מה?

תודה
    תרשה לי קודם להתייחס לתגובות שלפניי ורק אז לענות לך על השאלה..

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    שאלה טובה.

פעם ראית בחורה הולכת עם מחשוף גדול, מענטזת לה בהליכה וגורמת לך לחשוב עליה באופן מיני? זה נקרא לשדר מיניות.
    זה לא אומר שאתה צריך ללכת עכשיו עם מחשוף ולהתכופף כי "נפל לך העט", אתה צריך לשדר מיניות גברית.

מה זה אומר? זה אומר שתטפח את עצמך ותחשוף את השרירים שיש לך\יהיו לך (גופיות בים למשל), תצור קשר עין חזק שיתבטא באופן מיני, תלך באופן מיני, ותשדר מיניות. תתנהג כאילו אתה עוד רגע עושה איתה סקס.

מקווה שעזרתי לך
    ברמה הכללית מה שרשמת נכון.
    כל אלה דפוסי התנהגות של גברים שמשדרים מיניות.
    אתה מדמיין בחור סקסי (ואל תקחו את זה עכשיו לכיוונים לא נחוצים) - הוא עם גופייה שחושפת קצת גוף , יש לו מבט חזק , הוא יכול לגרום לבחורה לגמור רק מהמבט שלו.

תשאל אותי? זה רק בסרטים.
    זתומרת , אם תנסה עכשיו באופן מאולץ ללכת רק עם גופיות ולשלוח מבטי ג'יימס בונד לבחורות ,אני בספק אם תהיה "בחור סקסי".

SubUPer - באמת שמעניין אותי לדעת איך הולכים באופן מיני ?
    ללכת עם פיסוק רחב כאילו יש לי כלי של לוויתן בין הרגליים?
    ללכת זקוף , ולתרגל את שיטת כוס הקפה?

אתם באמת מאמינים לכל זה?

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    בקצרה למה שזה שמעליי אמר, פשוט תהיה גבר, תחשוב איך גבר מתנהג ותהיה גברי, אתה יכול לראות את זה גם בסרטים על דמויות ראשיות וכאלה, הבן אדם הכי גברי שאני מכיר זה VIN DIESEL, אני פשוט מת עליו.. אף פעם לא חקרתי לעומק את השפת גוף שלו אבל אני בטוח שזה מושלם כי איכשהו זה הצליח להיכנס לי לתת מודע ולגרום לי לחשוב שהוא גבר ברמות אינסופיות
    כמה נקודות.
    אחד - אי אפשר להגיד לבןאדם שבשביל להיות מיני הוא צריך "להיות גבר , להיות גברי , לחשוב איך גבר מתנהג"
    זה כמו להגיד - בשביל להיות מצליח עם נשים צריך "להיות מצליח , מצליחן , מצליחני , לחשוב איך מצליחים עם נשים."

שתיים - אף פעם לא חקרת לעומק את שפת הגוף שלו ? WTF
    מה נהייתם לי חוקרי טבע?
    תפסיקו לחקור כל תזוזה. הוא גירד בעין בסרט "גבר מי שמטפלת" אז שמע כנראה שזה עובד..

הוא גרם לך להרגיש שהוא גבר כי :
    1. הקול שלו זה קול חד וברור. צלול. חזק. חד משמעי. אתה יכול להבין מה הוא רוצה.
    2. הוא ענק. כשאתה מסתכל עליו ,זה טיפוס שלא היית רוצה להסתבך איתו.
    3. האירועים שבסרט מכוונים אותך לזה ש"הוא הגיבור". הוא יוצא-צבא ,כל האקשן וה "CoolStuff" זה הוא.

אז אם אתה מחפש להיות וין דיזל ,נסה לאמץ לך את 3 הדברים הפשוטים שרשמתי מלמעלה. (אם לא הבנת ,אני ציני ,אל תנסה באמת לאמץ אותם)

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    בנוסף למה שאלה מלמעלה כתבו, אני ממליץ לך להשתמש בהרבה קינו, לא לפחד ממגע.
    הנה בחור אחד שמתחיל להכנס לפרקטיקה ולא מדבר באויר.

ועכשיו התשובה שלי?
    רוצה "לשדר מיניות?"
    תהיה מיני.
    היי ,רגע.. לפני כמה שניות אמרת שאי אפשר לענות על שאלה בצורה כזאת. אי אפשר להשתמש באותו שורש גם בשאלה וגם בתשובה.
    הכוונה שלי היא - תדבר סקס. תכוון סקס. תראה סקס בעיניים.
    מתי פעם אחרונה הכנסת את המילה "סקס" וכל מה שקשור בה בשיחה שלך עם בחורה?
    מתי פעם אחרונה נגעת בבחורה במטרה להתקדם איכשהו בצורה פיזית ?
    מתי פעם אחרונה הסתכלת לבחורה בעיניים עם מבט של "אני רוצה להפשיט אותך?"

כדי להיות מיני ולשדר מיניות ,תצטרך להיות מיני עם כולן.
    להבין שזה לגיטימי לגמרי. להתרגל לשלב את זה ביומיום שלך , בשיחות שלך ובפעולות שלך !

הנה דוגמא.
    דיברת עם בחורה. היא סיפרה לך על הכלב שלה.
    טוב אין לי דוגמא. ניסיתי למצוא קישור לסקס אבל כל קישור יוצא דבילי ומטומטם בשעה הזאת.
    אם נמצא משהו טוב ,נערוך מחר בבוקר.

אוקצור - דיברת עם בחורה? נסה להכניס סקס לשיחה.
    אם זה בצורה עקיפה (היא דיברה על כמה זמן לקח לכלב שלה להשתין ואתה מכוון לכמה זמן לוקח לגבר לגמור)
    [אמרתי כבר שהדוגמאות שלי בשעות האלה ממש דביליות וגרועות?]
    או בצורה ישירה - תגידי *השםשלה* איזה תנוחה את הכי אוהבת?

ברגע שתהיה ככה עם כולן , וכל הזמן (במידה הנכונה - ועם טאקט) - בחורות ידברו איתך סקס , יחשבו על סקס איתך והכל יהיה הרבה יותר מיני.

הסבר פירוט שאלות תשובות - כל אלה תקבל מחר. אני גמור מעיפות.

לילה טוב ובהצלחה
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מדובר פה על סקס אפיל, ולא על שרירים או שטויות אחרות. תחשוב דיויד דוכובוני או ג'וני דפ הרבה יותר מוין דיזל.

תאמת דין, לא יודע אם זה רק בסרטים... אמנם לא כל פלוץ שיעשה פוזות כמו שתוארו למעלה יצליח... אבל לי למשל אין גוף מטורף במיוחד אבל יש טיפה מה להראות וכשהלכתי כמה פעמים עם גופיה וג'ינס שמתאימים בצורה אכזרית (כן זה אני והחוש שלי לאופנה חח) וגם איך שסידרתי את השיער ועם זיפים בלאגנים זה עשה את העבודה יופי יותר מאשר כל פעם אחרת, ראיתי פתאום בנות נמסות... יכול מאוד להיות גם שבגלל שהרגשתי כל כך טוב עם עצמי זה קרה, למרות שאת הקטע של המבטים הארוכים והרומזים שלי את זה תמיד יש לי.. אבל בכל זאת מצד שני אני גם מסכים איתך בקשר לשאר הדברים שרשמת שצריך לחשוב "סקס" לדעתי אם אתה משלב את זה עם ביטחון וידיעה של מה שאתה שווה זה השילוב המנצח

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תאמת דין, לא יודע אם זה רק בסרטים... אמנם לא כל פלוץ שיעשה פוזות כמו שתוארו למעלה יצליח... אבל לי למשל אין גוף מטורף במיוחד אבל יש טיפה מה להראות וכשהלכתי כמה פעמים עם גופיה וג'ינס שמתאימים בצורה אכזרית (כן זה אני והחוש שלי לאופנה חח) וגם איך שסידרתי את השיער ועם זיפים בלאגנים זה עשה את העבודה יופי יותר מאשר כל פעם אחרת, ראיתי פתאום בנות נמסות... יכול מאוד להיות גם שבגלל שהרגשתי כל כך טוב עם עצמי זה קרה, למרות שאת הקטע של המבטים הארוכים והרומזים שלי את זה תמיד יש לי.. אבל בכל זאת מצד שני אני גם מסכים איתך בקשר לשאר הדברים שרשמת שצריך לחשוב "סקס" לדעתי אם אתה משלב את זה עם ביטחון וידיעה של מה שאתה שווה זה השילוב המנצח
    להתלבש נורמלי זה ברור.. מי תימשך לגבר שהולך עם גופיית סבא , שלייקעס גרביים וסנדלים ?
    אבל סתכל על בחור "חדש" מה שנקרא ,כל החדשים שנחשפים ל"תחום" אחרי שנפל להם האסימון שהם נמצאים באיזשהו שפל חברתי
    אין להם חברים , הם עוד בקושי יודעים לדבר וליצור אינטרקציה טובה עם הסביבה ,ואז הם ייצאו עם גופייה וג'ינס , עוברים בחורה בחורה ושולחים לה מבטי ג'יימס בונד.. אתה יכול לדמיין את זה קורה ? אתה יכול לדמיין כמה מצחיק/עלוב זה יראה מהצד ?
    עכשיו דמיין את אותו מגה-חנון מנסה ללכת בצורה מלאכותית ,כי ככה בחורות יימשכו אליו ?
    הוא יראה כאילו תקעו אותו בתחת והוא שולח מבטים לחפש מי עשה את זה.

לשדר מיניות זה להיות מיני נטו. לדבר סקס , להכניס אווירה של סקס , להכניס תכנים מיניים לשיחות שלך וכמובן איך לא.. מגע.
    העניין של ההליכה יגיע כשתהיה בטוח בעצמך. זה ישתנה לבד.
    העניין של הלבוש יגיע גם הוא (לחסרי חוש האופנה שמבנינו) - ברגע שיתחילו להפתח לסביבה ולראות עם מה הם מרגישים בנוח ועם מה לא. מה כן תופס ומה לא.
    אפילו העניין של המבטים יגיע מעצמו ברגע שתתחילו לחשוב סקס , לדבר סקס ולשדר סקס
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 22-08-2011 בשעה 10:10.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

עזבו שנייה את המבטים והתנועות עצמן
    תראו בסרטים סצנות של פלרוטוטים, תנסו להבין איזה אווירה יש שם
    זאת האווירה שצריך לשמור עליה, זה מתח מסויים שצריך שישאר כי זה מתח מיני
    מן חוסר ודאות כזה "הוא נמשך עלי? הוא לא? הוא סתם חברותי?"

ופלרטוט טוב הוא באמת משחק, בינך לבין הבחורה מולך, שניכים יודעים שמשהו קורה פה, אבל אתם משחקים אחד עם השני, ויש טיזינג בריא וטוב שהולך לשני הכיוונים
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אני רוצה ללכת על זה מכיוון קצת אחר.
    כמו שדה נאטס אמר. מדובר על סקס אפיל. כמו שאמרו, ג'וני דפ דוגמא מצויינת. הבחור לא נראה שרירי או גדול כמו וין דיזל, אבל
    אם תשאל, אין הרבה שיגידו שהוא לא מושך (גם גבר יגיד עליו שהוא מושך). ופה זה הרבה יותר אסטטיקה מאשר "הנה השרירים שלי".
    הרעיון הוא להיות נינוח. רגוע.
    לא לפחד לגעת, כשאתה מרגיש שאתה צריך להרים את הקול כדי לדבר פשוט להתקרב לאוזן. לעשות נעימי לבחורה, (משהו שגנבתי
    ממיסטרי) להתקרב לאזור הצוואר, להסניף ואז להגיד, וואו, את מריחה כל כך מוכר.

הטיפ שאני חושב שמאוד עוזר, זה לא לשכוח שהכל במידה. אחרי שאתה מריח אותה לדוגמא, לא להריח אותה 10 דקות. כמה שניות
    להגיד הערה כזאת או אחרת כמעט בלחישה ליד האוזן, ואז להתרחק. להגיד משהו כמו, "אמ, איפה הייתי?" ואז להמשיך שיחה רגילה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

אני אישית עושה מסאג' וזורם משם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,197 | הודעות: 8,203,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect