נכתב במקור על ידי
TheHomeLess
אז ככה ,
אני בן 19 וחצי ,נראה טוב , רקע דתי , הכל אצלי היה דיי מאוחר כמו חיבוק ,נשיקה בלחי(18) כל השטויות האלו..
קיצור החופש הכרתי מישהי אם מישהו זכור אולי כי פרסמתי פה..איזה אחת בכתה בים אז פתחתי איתה סט סגרתי מספר. , אחרי שבוע התנשקנו , יצאנו שבוע , זרקתי אותה , המשכנו להתחרמן ולהיפגש..
כרגע הקשר לא מוגדר..(יזיזות ?) , בכל מקרה יצאתי היום עם חבר לאיזה פסטיבל כזה בעיר, של החופש , פגשתי שמה חבר ובן דוד שלו..
בקיצור היה במקום מלא כוסיות אפשר לומר גילאים 16 עד 18 .. עכשיו אני פאקינג קורא פה בפורום דיווחים ומאמרים , ו-ואלה זה נתן לי ביטחון כל הלמידה הזאת..אבל שזה בא למעשי אני נופל..אני קולט בנות מסתכלות עליי עושות לי עיניים מזמינות אותי לדבר איתם בעיניים ואני נתקע אין לי מה להגיד..פוחד לא יודע ממה..פאקינג בן 20 עוד לא הייתה חברה רצינית עוד בתול זין זה נמאס..
אני משתדל מהידע המועט שצברתי בשנים של החיים שלי לעזור פה בפורום בדיווחים ושאלות.. אבל אני מתבייש שזה בא ונוגע אליי..אני לא מבין מה הולך איתי נשבע לכם..
כולם אומרים לי אתה נראה טוב , אתה ממעיט מעצמך וממה שאתה שווה..
אני כיביכול מבין את זה אבל לא מעכל..כאילו אני נראה טוב כל הזמן אומרים לי את זה..וגם ב"ה טוב בלימודים היו לי ציונים גבוהים ממוצע בגרויות 93..כאילו יש אנשים בעולם הזה שמתלהבים מדברים מפגרים ומחזיקים מעצמם..אבל בפועל אין כלום! אוויר!!.
ודווקא אנשים שמשכילים וחכמים ואולי נראים טוב פשוט חסרי ביטחון!! למה העולם כזה!
למה התעוררתי רק עכשיו !? למה הלכתי דווקא לבית ספר הזה ?!?- אי אפשר לחזור בזמן! אבל אפשר לתקן את ההווה..שמתישהו יהפוך לעבר..אז כן אפשר לשנות את העבר ?
קיצור אנשים אני רואה את אחים הקטנים שלי יושבים כל היום במחשב...הם לא מהמשוגעים הם יצאו כמה עשרות פעמים לים או לבלות..אבל רוב הזמן במחשב..תראו איזה דור גדל פה..אנשים תקועים במחשב לא מפתחים יכולות דיבור ואינטראקציה עם אנשים אחרים זה מחרפן תמוח!!
כאילו אני מרחם על אנשים כאלו , אני כזה שאוהב לעזור לאנשים .. אני מאוד רגיש ומרחם..אבל שוב..מי שמרחם סופו שירחמו עליו..אז איפה אני בכל הסיפור מה עושים ?
סליחה אם חפרתי פשוט אני משתגע..