קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פריקה .
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 19:29
  2. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 18:02
  3. [מוכר]ספר התיאוריה 2006 של משרד הפנים | 100 נקודות
    על ידי BlackCrow בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 23:00
  4. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 19:08
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 13:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

פריקה | על הפנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

ברירת מחדל פריקה | על הפנים

אז ככה ,
    אני בן 19 וחצי ,נראה טוב , רקע דתי , הכל אצלי היה דיי מאוחר כמו חיבוק ,נשיקה בלחי(18) כל השטויות האלו..
    קיצור החופש הכרתי מישהי אם מישהו זכור אולי כי פרסמתי פה..איזה אחת בכתה בים אז פתחתי איתה סט סגרתי מספר. , אחרי שבוע התנשקנו , יצאנו שבוע , זרקתי אותה , המשכנו להתחרמן ולהיפגש..
    כרגע הקשר לא מוגדר..(יזיזות ?) , בכל מקרה יצאתי היום עם חבר לאיזה פסטיבל כזה בעיר, של החופש , פגשתי שמה חבר ובן דוד שלו..
    בקיצור היה במקום מלא כוסיות אפשר לומר גילאים 16 עד 18 .. עכשיו אני פאקינג קורא פה בפורום דיווחים ומאמרים , ו-ואלה זה נתן לי ביטחון כל הלמידה הזאת..אבל שזה בא למעשי אני נופל..אני קולט בנות מסתכלות עליי עושות לי עיניים מזמינות אותי לדבר איתם בעיניים ואני נתקע אין לי מה להגיד..פוחד לא יודע ממה..פאקינג בן 20 עוד לא הייתה חברה רצינית עוד בתול זין זה נמאס..
    אני משתדל מהידע המועט שצברתי בשנים של החיים שלי לעזור פה בפורום בדיווחים ושאלות.. אבל אני מתבייש שזה בא ונוגע אליי..אני לא מבין מה הולך איתי נשבע לכם..
    כולם אומרים לי אתה נראה טוב , אתה ממעיט מעצמך וממה שאתה שווה..
    אני כיביכול מבין את זה אבל לא מעכל..כאילו אני נראה טוב כל הזמן אומרים לי את זה..וגם ב"ה טוב בלימודים היו לי ציונים גבוהים ממוצע בגרויות 93..כאילו יש אנשים בעולם הזה שמתלהבים מדברים מפגרים ומחזיקים מעצמם..אבל בפועל אין כלום! אוויר!!.
    ודווקא אנשים שמשכילים וחכמים ואולי נראים טוב פשוט חסרי ביטחון!! למה העולם כזה!
    למה התעוררתי רק עכשיו !? למה הלכתי דווקא לבית ספר הזה ?!?- אי אפשר לחזור בזמן! אבל אפשר לתקן את ההווה..שמתישהו יהפוך לעבר..אז כן אפשר לשנות את העבר ?
    קיצור אנשים אני רואה את אחים הקטנים שלי יושבים כל היום במחשב...הם לא מהמשוגעים הם יצאו כמה עשרות פעמים לים או לבלות..אבל רוב הזמן במחשב..תראו איזה דור גדל פה..אנשים תקועים במחשב לא מפתחים יכולות דיבור ואינטראקציה עם אנשים אחרים זה מחרפן תמוח!!
    כאילו אני מרחם על אנשים כאלו , אני כזה שאוהב לעזור לאנשים .. אני מאוד רגיש ומרחם..אבל שוב..מי שמרחם סופו שירחמו עליו..אז איפה אני בכל הסיפור מה עושים ?

סליחה אם חפרתי פשוט אני משתגע..

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי TheHomeLess צפיה בהודעה
    אז ככה ,
    אני בן 19 וחצי ,נראה טוב , רקע דתי , הכל אצלי היה דיי מאוחר כמו חיבוק ,נשיקה בלחי(18) כל השטויות האלו..
    קיצור החופש הכרתי מישהי אם מישהו זכור אולי כי פרסמתי פה..איזה אחת בכתה בים אז פתחתי איתה סט סגרתי מספר. , אחרי שבוע התנשקנו , יצאנו שבוע , זרקתי אותה , המשכנו להתחרמן ולהיפגש..
    כרגע הקשר לא מוגדר..(יזיזות ?) , בכל מקרה יצאתי היום עם חבר לאיזה פסטיבל כזה בעיר, של החופש , פגשתי שמה חבר ובן דוד שלו..
    בקיצור היה במקום מלא כוסיות אפשר לומר גילאים 16 עד 18 .. עכשיו אני פאקינג קורא פה בפורום דיווחים ומאמרים , ו-ואלה זה נתן לי ביטחון כל הלמידה הזאת..אבל שזה בא למעשי אני נופל..אני קולט בנות מסתכלות עליי עושות לי עיניים מזמינות אותי לדבר איתם בעיניים ואני נתקע אין לי מה להגיד..פוחד לא יודע ממה..פאקינג בן 20 עוד לא הייתה חברה רצינית עוד בתול זין זה נמאס..
    אני משתדל מהידע המועט שצברתי בשנים של החיים שלי לעזור פה בפורום בדיווחים ושאלות.. אבל אני מתבייש שזה בא ונוגע אליי..אני לא מבין מה הולך איתי נשבע לכם..
    אני כיביכול מבין את זה אבל לא מעכל..כאילו אני נראה טוב כל הזמן אומרים לי את זה..וגם ב"ה טוב בלימודים היו לי ציונים גבוהים ממוצע בגרויות 93..כאילו יש אנשים בעולם הזה שמתלהבים מדברים מפגרים ומחזיקים מעצמם..אבל בפועל אין כלום! אוויר!!.
    למה התעוררתי רק עכשיו !? למה הלכתי דווקא לבית ספר הזה ?!?- אי אפשר לחזור בזמן! אבל אפשר לתקן את ההווה..שמתישהו יהפוך לעבר..אז כן אפשר לשנות את העבר ?
    קיצור אנשים אני רואה את אחים הקטנים שלי יושבים כל היום במחשב...הם לא מהמשוגעים הם יצאו כמה עשרות פעמים לים או לבלות..אבל רוב הזמן במחשב..תראו איזה דור גדל פה..אנשים תקועים במחשב לא מפתחים יכולות דיבור ואינטראקציה עם אנשים אחרים זה מחרפן תמוח!!
    כאילו אני מרחם על אנשים כאלו , אני כזה שאוהב לעזור לאנשים .. אני מאוד רגיש ומרחם..אבל שוב..מי שמרחם סופו שירחמו עליו..אז איפה אני בכל הסיפור מה עושים ?

מה שהייתי אומר לך זה תתחיל ללמוד מהתתחלה ולתרגל מ-0
    ואז הייתי מרגיש טוב עם עצמי כי אולי זה עזר לך

אבל תכלס זה לא מה שאתה צריך
    מה שאתה צריך זה לא לשבת עם חברים ולחכות שתנעל מבט עם בחורה כי תאמין לי, אז הלחץ מאוד מאוד גובר

מה שאתה באמת צריך זה להגיד לחברים שלך "כבר חוזר" לעשות סיבוב ולהגיד לבחורה שיושבת בצד היי ולהתחיל שיחה
    כי בתכלס אני במצב שלך
    ואני יודע איך אתה מרגיש
    וכמה זה מתסכל
    ובטח כשהיית שם אתה ראית את הבחורות אמרת 'היא מסתכלת עלי.. עכשיו אני לא במצב רוח מי יודע מה.. נחכה לבאה כי אם היתה 1 למה שלא תהיה 2?'
    ובסוף נגמר הערב ואתה חושב לעצמך שיט
    ואז אתה חוזר הביתה ואמר לעצמך הולי שיט

אז תנסה לשמור את מה שאתה מרגיש עכשיו
    ולהגיד את זה לעצמך בפעם הבאה שאתה יוצא שזה NOW OR NEVER!

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

שמע אם כל כך מפריע לך שאתה בתול אתה יכול תמיד ללכת לזונה, הן לא פחות טובות (בסקס) מבחורות "רגילות"

אני מבין מה שעברת באמת... אבל מה.. לפחות לך יש תירוץ! אתה גדלת בבית דתי ולא הייתה לך כל כך אופציה להתקדם עם זה, ועצם זה שאתה עושה עם זה משהו עכשיו זה יפה מאוד, אני אישית לכאורה במצב טוב יותר (אני 19 וקצת אני לא בתול אבל גם לא הייתה לי חברה רצינית) ואני גם כן מצטער נורא על העבר ועל זה שלא התעוררתי מוקדם יותר, אבל תכלס זה סתם בזבוז זמן, כי להחזיר את הזמן אחורה אתה לא יכול, אני יודע שזה קשה לאמר וקשה ליישם אבל באמת שתנסה ליהנות מהחיים, מכל הדברים שאתה אוהב, וכשאתה תהיה ליד בחורות והן יראו שאתה נהנה ואתה תהיה עם ביטחון ותשדר שאתה יודע מה אתה שווה, אז אתה תצליח, 100 אחוז, בהצלחה גבר!

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

תשמע לי טוב, אתה לא הראשון ולא האחרון שזה קורה, וזה לא אמור לשמח אותך כל כך. כי תמיד יהיו את אלה שלא יעשו כלום עם עצמם, אלה שיראו את הנושא, יקראו מאמרים, ולא יעשו עם זה כלום.
    אתה צריך להיות בשאיפה להיות השונה !

תחשוב רגע קדימה, איזה מגניב זה יכול להיות, כשאתה קם בבוקר, הולך לעבודה, ובידיוק בזמן אתה מקבל שיחת טלפון מאיזה ידידה שרוצה להזמין אותך לצאת, או מחברה שלך שרוצה לדבר איתך קצת, לא מחשבה יפה ? זה לא חייב להיות מחשבה, זה יכול להיות מציאות.

ומי קובע אותה ? אתה.

העצה שלי היא שפשוט תצא החוצה, ואני אישית הייתי מציע אפילו לצאת מהעיר (לשיקולך), ללכת לתל אביב, חיפה, מקום אחר, ופשוט להתחיל שמה, כי לי אישית המחשבה שאין מצב שמישהו שאני מכיר יראה אותי מרגיעה אותי (אמונה מגבילה)

כשאתה במקום, פשוט, תזרוק את עצמך, אין יותר מדי מה לפרט פה, זה נושא שנטחן, אתה פשוט הולך, ואומר מה שעולה לך בראש (שלום, היי, לגיטימי בהחלט), אל תחשוב יותר מדי קדימה, תחשוב הווה, אתה צריך לפתוח סט, לא יותר מזה, אתה יכול להגיד היי ולחתוך, המטרה היא לפתוח !

זהו, שוב, אתה קובע לעצמך את המציאות, ואם לא "תטפל" בעצמך, אף אחד לא יטפל בך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

מילים כדורבנות...תודה על התגובות...באמת הייתי ממש עצבני אתמול...היום יצאתי קצת עם חברים , הכרתי חברה של ידידה..נראה שהשארתי רושם טוב..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מה שיש לך זה לא ביטחון עצמי כשאתה קורא..
    זה יותר סטייט גבוה כזה אני יודע איך אתה מרגיש גם אני הרגשתי ככה כשפעם הייתי קורא פה הרבה
    בתכל'ס אחי אין לך ביטחון עצמי כל הרעיון הוא לצאת ולהתחיל עם הבנות זה החלק "הקשה" שיש בהתחלה פשוט לך תפתח תגיד כוסעמק עם העולם או שאפילו אל תחשוב ותפתח אבל אני לא אומר לך רק ללכת ולפתוח גם הרעיון שתנסה להתאמן בזמן שאתה בסט עד שאתה מגיע למצב שאתה יותר ויותר מתרגל לסטים עם בחורות וכאלה..
    וסתם בשביל הבתול אחי זה יישמע קצת מסריח אבל זה באמת אבל באמת מפריע לך
    אז לך תהיה עם האקסית שלך ותחרמן אותה ותגיע למצב שאתם שוכבים אחי..
    זה אולי משהו שיעזור לך להשען עליו מבחינת לתת פוש לאגו ולביטחון אני למשל נשען על זה שאני לא בתול אחי וזה עוזר לי לפעמים..

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי TheHomeLess צפיה בהודעה
    אז ככה ,

ואו !
    תקשיב אחי , אין מישהו שמזדהה איתך יותר ממני.
    (טוב אולי יש , אל תתפס לקטנות.. זאת לא הפואנטה !)

התעוררתי באמצע כתה יב' , גיל 17+- , ורק אז התחלתי לעשות משהו עם החיים החברתיים שלי..
    באותה תקופה , חיבוק ונשיקה בלחי נראה לי משהו מאוד רחוק.. וזה השתנה כמובן.
    זו סך הכל עוד מדרגה שצריך לעבור , ככה הבנתי עם הזמן.

יש משהו אחד שלמדתי על בשרי , ואתה חייב להבין:
    קריאה רגל על רגל , עם מוזיקה , כשאתה בתנאים הכי טובים (רגוע , שלו , סביר להניח עם מזגן ברקע) היא דבר אחד , וניסיון מעשי בשטח הוא דבר אחר לחלוטין.
    אתה יכול לקרוא 1000 מאמרים , לדמיין איך אתה כבר אומר ועושה את הדברים , לראות בראש איך אתה והבחורה נמצאים כבר במיטה , ובכל זאת - בשטח להתקע בשלב של ה"לגשת".

אלו 2 דברים שונים לחלוטין , תאורטי לחוד ומעשי לחוד.

זו גם אחת הסיבות שאני ממליץ להמון אנשים כאן להפחית בקריאה. לאזן את הקריאה ואת הביצוע !

למדתי גם שמי שטוב מדי , דורכים עליו.

התעוררת יחסית מאוחר , אבל אף פעם לא מאוחר לתקן !
    יש שימליצו לך לקרוא עכשיו הכל מההתחלה ולתרגל , יש שימליצו לך ללכת לקניון לפתוח 201 סטים עם 308 בחורות

אם תשאל לדעתי?
    תמצא את האיזון בין אדישות וטירוף.
    אל תהיה אדיש ותתעלם לגמרי מהפיקאפ , אבל גם אל תכנס לזה באטרף של החיים..
    לא צריך לחיות "פיקאפ". לא צריך שזה יעלה לך לדם.
    תהנה מהחיים , צא לבילויים , בשביל להנות
    בחורות? זה בונוס. אל תרדוף אחרי זה , וככה לא תשתגע.
    זה יבוא.
    אתה נמצא בפסטיבל עם חברים? פתאום עוברת לידכם מישהי? זרקו לה הערה , פתחו שיחה.
    אל תנסה לחפש רחוק , איפה יש בחורות להתחיל איתן. אל תלך למקומות במיוחד בשביל להתחיל עם בחורות.
    תסתכל באזור שלך , מסביבך.

שלב את הפיקאפ בחיים שלך , אל תשלב את החיים שלך בפיאקפ

זה הפתרון הכי טוב שאני מצאתי. אם תמצא פתרון יותר טוב , אשמח לשמוע.. אני תקוע פחות או יותר באותה הבעיה.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 06-09-2011 בשעה 17:55.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,004 | הודעות: 8,198,597 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect