גון סינההמלך של הWWE ולא יהיה אחר כל מי שחושב אחרת לא מבין מה הוא אומר
אלה סינה
גון סינההמלך של הWWE ולא יהיה אחר כל מי שחושב אחרת לא מבין מה הוא אומר
אלה סינה
|
|
טוב...תותח על המיק' ומתאבק מעולה בזירה אבל המכונת כסף של הWWE - רובוט שאומרים לו לעשות דבר 1 2 3 ועושה אותם. מתאבק משעמם בזירה בצורה מחרידה - היט סיילדר/סנטינו כבר יותר מעניינים. גימיק משעמם שנמשך ונמשך רק בשביל לא לעשות לו היל טרן ובטעות לפגוע במכירות של הWWE.
בקיצור אלווי שיקח חופשה ארוכה / ילך לקולנוע ולא יחזור בתקופה הקרובה ויפסיק לקחת אליפויות כול שנייה ולגזול ממתאבקים צעירים הצלחה!! כול קרב אליפות שלו שווה לתחת השעיר שלי וכול קרב שלו אני מעביר. אני קורא כול מהלך שהוא יעשה בזירה ומה הוא יגיד כי זה כזה צפוי - כשרואים אותו זה גורם להגיד האבקות בידורית זה האבקות מזויף והכול מכור (אפילו אם אתה אוהד גדול), סינה הוא הכי חזק, אליל הילדים ומייצג את כול מה שאנחנו אוהדי הרסלינג הרצינים לא אוהבים.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 06-09-2011 בשעה 00:28.
תערוך תכותרת שלך בנאדם
אני איתכם , כל קרב של סינה הוא אותו דבר : מקבל מכות , מקבל מקבל מקבל , FU ונגמר הקרב והוא ניצח .
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
שמע סינה הוא תחלאס מתאבק שיכול לעשות פי אלוף ממה שהוא עכשיו רק הבעיה זה הגימיק. סינה לא סתם נמצא איפה שנמצא כי הוא יודע לסחוף את הקהל לרמות מטורפות ואם הוא היה משנה את הגימיק שלו בצורה דראסטית היה מקבל אפילו יותר כי עכשיו המבוגרים רק מתעצבנים עליו אפילו שראיתי כמה צעירים 20-30 צועקים כאילו הם ילד בת 8. אותו דעה יש לי כרגע על רנדי הארטון רק שאצלו יש RKO מפתיעה ויותר תרגילים. הבעיה שזה מעצבן לראות מתאבק כמו סינה ורנדי שכול הזמן מנצחים. כמו הקרב של רנדי עם קודי ודיבאסי בחודשים האחרונים שהיו צפויים.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 26-09-2011 בשעה 19:13.