נמאס לי מהמשפחה אני בעצבים עכשיו מכל המשפחה אני שונא אותם בא לי למות וזהו אם יהיה לי עצבים אני אני יכתוב יותר מאוחר נמאס לי ואני שונא אותם וזהו!
נמאס לי מהמשפחה אני בעצבים עכשיו מכל המשפחה אני שונא אותם בא לי למות וזהו אם יהיה לי עצבים אני אני יכתוב יותר מאוחר נמאס לי ואני שונא אותם וזהו!
|
|
אשמח לדעת למה אתה חושב ככה?
זה משהו חד פעמי שקרה? משהו שקורה זמן רב?
אם תרצה אפילו בפרטי אם לא בא לך כאן, אשמח לשמוע![]()
פשוט נמאס לי מהבית הזה אמא שלי ממציאה כל מיני חוקים מטופשים שלא שמעתי עליהם בחיים אני עושה עבודות בית של ילדה שאני שונא....אחי הגדול בחופשה מהצבא והוא משתלט לי על החדר והמחשב ואני לא יכול לעשות נגדו כלום...אז אני פשוט נשאר בחדר ולא עושה כלום.....לא משנה מה קורה ביני לבין אחי הקטן אני אשם כי אמא שלי לא ראתה מה קרה....ככה גם הבן זוג שלה חושב כמעט תמיד...(ההורים שלי גרושים)כל הזמן צועקים עלי בגלל פיפס קטן שעשיתי....החיים שלי חרא אני כל היום בבית אין לי עם מי לדבר בהפסקות ומה לעשות בהפסקות גם אין לי, זה פדיחות לשבת ולא לעשות כלום, כי מי ירצה ללכת/לדבר עם הילד הזה שלא מדבר עם אפחד בהפסקות?! בחיים לא חוויתי אהבה (אולי חוויתי אבל חד כיווני)מה נשאר לי מהחיים האלה?!אני יכול להביא עוד מאתיים דברים אבל נראה לי באים לי לחדר...נמשיך יותר מאוחר אולי...![]()
זה כל יום ניהיה יותר גרוע...איפשר ככה יותר!באלי לדפוק את הראש בקיר!איך מישהו יכול לחיות ככה?זה דופק לי תחיים גם מחוץ לבית מה הטעם בחיים שלי כבר?!!!תגידו לי מה אפשר לעשות!!!!!
אז תעשה את זה.=-=
עניתי לך במודגש.
אל תנסה לחפש כמה מסכן ואומלל אתה כל היום.
יש אנשים עם בעיות הרבה יותר גדולות.
אחיך שבחופשה מהצבא מתנחל לך בחדר? תתן לו.
יש אנשים שהאחים הגדולים שלהם שוברים להם עצמות.
אחיך הקטן מציק ואמא שלך מתייחסת אליו טוב יותר?
הוא קטן, ברור שהיא תפרגן לו יותר בהכל.
יש אנשים שהאמהות שלהם לא שמות עליהם ועל אחיהם, או גרוע יותר-מתעללות בהם.
אתה סתם מת משעמום בהפסקה ולא מדבר?
אשמתך שאתה לא יוזם שיחות.
תקח את עצמך בידיים ותפסיק לשבת כל היום ולרחם על עצמך.
בהצלחה.![]()
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
שמע אני מזה במצב כמו שלך
בן כמה אתה ביכלל ?
אין לי אח גדול ישלי רק אחים קטנים אבל כן מאשימים אותי כל הזמן !
ישלי גם חרא חיים אני לא אוהבת את החיים שלי אני רוצה להתאבד וזאת הייתה אפשרות ראשונה אז שהידיד שלי אמר לי שאם אני מתאבדת הוא מתאבד איתי גם
אז אני מעדיפה להישאר בחיים כדי שגם הוא יישאר בחיים
אני לא אוהבת את החיים שלי כמו שאתה לא אוהב את שלך
נערך לאחרונה על ידי pupi; 03-09-2011 בשעה 00:57.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
תשובות על המודגשים:
1:למה הכוונה?עבודות בית שאם היה לי אחות אז היא אמורה לעשות וכל משפחה שיש להם ילדה היא תעשה את זה מטלות מוזרות כאלה בקיצור...
2:ברור שמגיע לו אחרי הצבא....אבל יש לו מחשב זה מה שמעצבן אותי!!!!!!!ואם כבר הוא בא לי לחדר,אז אם חם לי זה החדר שלי!זכותי להדליק/לכבות את המזגן מתי שבא לי!מותר לי אם אני רוצה להכניס/להוציא את הכלב שלי מהחדר מתי שבא לי!!
3:טוב....הוא בן פאקינג 10 אבל...
4:לאן אני אצא?אין לי עם מי ואין לי לאן.
5:אבל אני לא מוצא מישהו ש''מעוניין'
6:כבר עניתי על היזמות של מגע חברתי
7:ממתי אמורות להתחיל העשרות שנים האלה שאתה מדבר עליהם?!
.....ףףףףףףף