קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 02-10-2006, 23:15
  2. חוק חדש|הכוכביות שאתם מגיבים איתם.
    על ידי חיליק בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-06-2006, 15:24
  3. מדריך כישורים של קוסם..
    על ידי U.V בפורום Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 13:07
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 20:13
  5. מסכים איתם
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 21:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 51

כישורים חברתיים - רוכשים או נולדים איתם?

ברירת מחדל כישורים חברתיים - רוכשים או נולדים איתם?

שלום
    אני מעוניין לרכוש כיושורים חברתיים אני צריך ייעוץ כיצד להתחיל
    ואם אפשר בכלל לרכוש אותם או שפשוט צריך להיות בר מזל ולהיוולד איתם??

אם אפשר לרכוש אותם אז מכיוון שזה פורום קואצ'ינג אנא עזרו לי כמו שאלון גל עוזר ללקוחות שלו ותעזרו לי צעד אחר צעד לעבר המטרה...

תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

חח זה יותר פורום עשה זאת בעצמך
    אבל יתנו לך דרכים ושיטות איך לעשות את זה

=-O

אה ואם אתה שואל את דעתי
    זה הדבר הכי נרכש שיש כל מה שצריך זה את הרצון להשקיע, באמת להשקיע ואתה כמו חדש
    נערך לאחרונה על ידי PHASE; 05-09-2011 בשעה 19:38.

ציטוט נכתב במקור על ידי PHASE צפיה בהודעה
    חח זה יותר פורום עשה זאת בעצמך
    אבל יתנו לך דרכים ושיטות איך לעשות את זה

=-O

אה ואם אתה שואל את דעתי
    זה הדבר הכי נרכש שיש כל מה שצריך זה את הרצון להשקיע, באמת להשקיע ואתה כמו חדש
    ברור שאני יעשה זאת בעצמי (יש דרך אחרת?) אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות!
    במה אני צריך להשקיע כדי לרכוש כישורים חברתיים?
    לא ממש הייתי מגדיר את עצמי בתור ביישן, אני ביישן כמו שכל אחד מתבייש כשהוא פוגש אנשים חדשים אבל לא ברמה גבוהה כלכך
    אני פשוט לא ממש יודע איך להתנהג עם אנשים, נראה לי זה גנטי כי גם אבא שלי לא חברותי ואין לו חברים אבל לעומת זאת אמא שלי כן חברותית, יכולה לדבר שעות עם כל אחד שהיא פוגשת ויש לה די הרבה חברות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אם אפשר בכלל לרכוש אותם או שפשוט צריך להיות בר מזל ולהיוולד איתם??
    בוודאי שאפשר לרכוש אותם, לך לכל מכולת שכונתית ורכוש את מה שאתה רוצה, תנצל את העובדה שעוד מעט מגיעים החגים אז יהיו הנחות ומבצעים לוהטים!

ועכשיו ברצינות, את רוב הכישורים החברתיים אשר יספקו לך את התוצאות שאתה מעוניין לקבל אפשר לפתח ולרכוש אבל כמו כל דבר טוב שצריך להזיע הרבה עבורו, גם בשביל לפתח כישורים חברתיים מועילים צריכים להזיע הרבה, להיות עם משמעת עצמית חזקה וחלק שעשו זאת יוכלו לומר לך שהם בכו הרבה ומצאו את עצמם לא מעט פעמים ברגעי שבירה.

לפני שתתחיל במסע החברתי שלך, שב עם עצמך ובדוק בכנות עד כמה אתה מוכן להשקיע ולהקריב ויותר חשוב - האם אתה בכלל צריך את זה?! אתה תתפלא לגלות שהמון מהתכונות הנראות לך כיום כ"תכונות מועילות וטובות" הן לא יראו לך ככאלו כשתשיג אותן, לי זה קרה לגבי הדומיננטיות למשל, לך זה יכול לבוא לידי ביטוי מכיוונים אחרים.

לסיכום, שב עם עצמך ובדוק אילו תכונות באמת יועילו לך לטווח הארוך ועד כמה אתה מוכן להשקיע בשביל לפתח אותן בעצמך?
    אגב, לא מדובר כאן רק בתכונות אופי או בכישורים חברתיים, לרוב מדובר באורח חיים שלם, זה הולך ביחד כעסקת חבילה.

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-09-2011 בשעה 21:06.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    בוודאי שאפשר לרכוש אותם, לך לכל מכולת שכונתית ורכוש את מה שאתה רוצה, תנצל את העובדה שעוד מעט מגיעים החגים אז יהיו הנחות ומבצעים לוהטים!

ועכשיו ברצינות, את רוב הכישורים החברתיים אשר יספקו לך את התוצאות שאתה מעוניין לקבל אפשר לפתח ולרכוש אבל כמו כל דבר טוב שצריך להזיע הרבה עבורו, גם בשביל לפתח כישורים חברתיים מועילים צריכים להזיע הרבה, להיות עם משמעת עצמית חזקה וחלק שעשו זאת יוכלו לומר לך שהם בכו הרבה ומצאו את עצמם לא מעט פעמים ברגעי שבירה.

לפני שתתחיל במסע החברתי שלך, שב עם עצמך ובדוק בכנות עד כמה אתה מוכן להשקיע ולהקריב ויותר חשוב - האם אתה בכלל צריך את זה?! אתה תתפלא לגלות שהמון מהתכונות הנראות לך כיום כ"תכונות מועילות וטובות" הן לא יראו לך ככאלו כשתשיג אותן, לי זה קרה לגבי הדומיננטיות למשל, לך זה יכול לבוא לידי ביטוי מכיוונים אחרים.

לסיכום, שב עם עצמך ובדוק אילו תכונות באמת יועילו לך לטווח הארוך ועד כמה אתה מוכן להשקיע בשביל לפתח אותן בעצמך?
    אגב, לא מדובר כאן רק בתכונות אופי או בכישורים חברתיים, לרוב מדובר באורח חיים שלם, זה הולך ביחד כעסקת חבילה.

בהצלחה
    נו.. בחרתי את התכונות שאני רוצה שיהיו בי, עכשיו איך אני משיג אותם?
    זה שאני יכתוב אותם על דף לא ממש יעזור לי להשיג אותם...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זה שאני יכתוב אותם על דף לא ממש יעזור לי להשיג אותם...
    לדעתי זה כן יעזור לך, וזאת כי:
    1. ברגע שאתה מבטא את התכונות שאתה מעוניין בהן בכל צורה אפשרית, בין אם בהתנהגות או בכתב, המוח שלך עסוק בלהוציאן אל הפועל ולהשיג עוד ועוד מהן.
    2. שים את הרשימה הזאת במקום בולט ונגיש שאתה צופה בו לעיתים קרובות, יש לזה סיבות תת-הכרתיות וברמות האנרגטיות, גם אני לא מודע לרובן. חלק מ"המומחים" מכנים זאת "בועת התדר", עזוב לא נחפור בעניין, קשור מאוד לחוק המשיכה.
    3. בכל פעם שתשכח או תאבד כיוון (זה קורה הרבה, בלי שתשים לב), תחזור לרשימת התכונות החיוביות שאתה מעוניין בהן ותיזכר לאן מועדות פניך. בטח הסיבה הזאת כרגע לא מדברת אליך, אבל אחרי זמן-מה שתהיה שרוי בתוך התהליך אתה תבין את המשמעות שלה.

קודם כל חשוב לציין שבפורום הזה אין קוסמים או קאוצ'רים מקצועיים, כך שהכל תלוי בך, מכאן אולי תוכל לקבל סיוע מינורי.
    מה שכן, ייתכן כי הגולשים יוכלו לספק לך רעיונות, קווים מנחים, סוג כלשהו של תמיכה מתוך ניסיונם האישי לגבי העניין וכך התהליך שלך יהיה יותר קל ופשוט לביצוע.

השאלה מהן התכונות שאתה רוצה לפתח בעצמך ואילו כישורים חברתיים אתה מעוניין להשיג?
    לא נוכל לספק לך תשובות כל עוד תדבר באוויר.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-09-2011 בשעה 21:53.

משתמש מכור האוואטר של NixL
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    115
    נקודות
    -15
    משפט מחץ
    יאיר לפיד- טוב ביי.

כמו שסוניק אמר , כל דבר אפשר לרכוש על ידי הסביבה שמסתובבת סבבינו , אתה יכול ללכת ללמוד ציור , ללכת ללומד שחיה , ולהפוך למה שאתה רוצה עם קצת רצון ויכולת גם את יכול לרכוש כל דבר שבעולם !

השאלה מהן התכונות שאתה רוצה לפתח בעצמך ואילו כישורים חברתיים אתה מעוניין להשיג?
    לא נוכל לספק לך תשובות כל עוד תדבר באוויר.
    ביטחון עצמי לדבר עם כל אחד באופן חופשי, חוש הומור, יכולת לפתח שיחה ארוכה מעניינת ועמוקה עם אנשים, דומיננטי, וזהו בעיקרון:-))

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ביטחון עצמי לדבר עם כל אחד באופן חופשי, חוש הומור, יכולת לפתח שיחה ארוכה מעניינת ועמוקה עם אנשים, דומיננטי, וזהו בעיקרון:-))

ביטחון עצמי - אין תכונה כזאת, מדובר בתמהיל של משתנים רבים אשר יוצרים "ביטחון עצמי".

לדבר עם כל אחד באופן חופשי - הגדר "באופן חופשי".
    אצל חלק מדובר בנושאי שיחה אישיים מאוד, אצל אחרים בכלל מדובר בשיחה קלילה וכייפית, חלק רואים זאת כאפשרות לדבר על נושאים "אסורים" כגון סקס ואצל אחרים מדובר בכלל ביכולת להיפתח כלפי הבן אדם השני ושהוא יפתח כלפיהם. אצלך במה זה מתבטא?

חוש הומור - הכי קל לפתח, יש לא מעט מדריכים בגוגל, ספרי בדיחות או אפילו מדריכי הומור שלמים הנמכרים כספרים, אה, גם יש את חברים שלך שישמחו לעזור לך בעניין. באופן כללי בן אדם עם חוש הומור מפותח השיג אותו הודות לתפיסה שלו בחיים, הוא לרוב חיובי מאוד ואופטימי, על הדרך הוא משיג מכך חוש הומור בריא.
    תתחיל מזה.

יכולת לפתח שיחה ארוכה מעניינת ועמוקה עם אנשים - מה זה בעיניך "עמוק"? אצלי זה יותר בכיוון של חיבור והזדהות עם הבן אדם ברמה האישית ביותר, אצל אחרים בכלל מדובר בפילוסופיה, פיזיקה גרעינית, מתמטיקה וכל שאר נושאי השיחה הכבדים.
    מה זה עבורך "שיחה מעניינת ועמוקה"?

דומיננטי - גם כאן ישנם סוגים מסויימים של דומיננטיות.
    יש אדם דומיננטי כמקבל ההחלטות (מה שאומר שהוא לא בהכרח דברן גדול).
    ישנו אדם אחר אשר נוהג לדבר הרבה ולהיות מעורב ובכך הדומיננטיות שלא באה לידי ביטוי אך הוא לא בהכרח גורם משפיע.
    ישנו אדם שלישי שהוא לא דברן גדול ולא מקבל החלטות גדול אך התוצאות שהוא משיג מציגות אותו כאדם דומיננטי מאוד מבחינת מעשים (אני אישית שואף יותר לכיוון הזה).

אשמח שתמשיך לפרט בצורה ברורה ומובנת יותר לאן אתה שואף להגיע.
    תתייחס לזה כמו שחייזרים יראו את כדור הארץ מרחוק ויומרו לעצמם "איזה מקום יפה, בואו נגור שם!", אבל ככל שהם יתקרבו יותר ויותר או יצפו עם טלסקופ מספיק גדול הם פתאום יגלו המון בעיות, כמו: התפרצויות הרי געש, רעידות אדמה, מאבקי כוחות בין שבטים, עמים ומדינות ופתאום הם יבינו שזה לא כלכך פשוט לגור בכדור הארץ ושהכדור הזה לא כלכך "יפה". זוהי בדיוק הטעות של אותם אנשים ששואפים לפתח תכונות אופי "מועילות" אצליהם, בהתחלה הם מתייחסים לתכונות האופי הללו בצורה כוללנית ביותר וככל שהם מתבוננים טוב יותר הם מבינים שהתכונות אופי הללו הן לא בהכרח "מועילות" כלכך כפי שהן נראות מהצד.

ממתין לתגובתך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-09-2011 בשעה 11:49.

ביטחון עצמי - אין תכונה כזאת, מדובר בתמהיל של משתנים רבים אשר יוצרים "ביטחון עצמי".

לדבר עם כל אחד באופן חופשי - הגדר "באופן חופשי".
    אצל חלק מדובר בנושאי שיחה אישיים מאוד, אצל אחרים בכלל מדובר בשיחה קלילה וכייפים, חלק רואים זאת כאפשרות לדבר על נשואים "אסורים" כגון סקס ואצל אחרים מדובר בכלל ביכולת להיפתח כלפי הבן אדם השני ושהוא יפתח כלפיהם. אצלך במה זה מתבטא?

חוש הומור - הכי קל לפתח, יש לא מעט מדריכים בגוגל, ספרי בדיחות או אפילו מדריכי הומור שלמים הנמכרים כספרים, אה, גם יש את חברים שלך שישמחו לעזור לך בעניין. באופן כללי בן אדם עם חוש הומור מפותח השיג אותו הודות לתפיסה שלו בחיים, הוא לרוב חיובי מאוד ואופטימי, על הדרך הוא משיג מכך חוש הומור בריא.
    תתחיל מזה.

יכולת לפתח שיחה ארוכה מעניינת ועמוקה עם אנשים - מה זה בעיניך "עמוק"? אצלי זה יותר בכיוון של חיבור והזדהות עם הבן אדם ברמה האישית ביותר, אצל אחרים בכלל מדובר בפילוסופיה, פיזיקה גרעינית, מתמטיקה וכל שאר נושאי השיחה הכבדים.
    מה זה עבורך "שיחה מעניינת ועמוקה"?

דומיננטי - גם כאן ישנם סוגים מסויימים של דומיננטיות.
    יש אדם דומיננטי כמקבל ההחלטות (מה שאומר שהוא לא בהכרח דברן גדול).
    ישנו אדם אחר אשר נוהג לדבר הרבה ולהיות מעורב ובכך הדומיננטיות שלא באה לידי ביטוי אך הוא לא בהכרח גורם משפיע.
    ישנו אדם שלישי שהוא לא דברן גדול ולא מקבל החלטות גדול אך התוצאות שהוא משיג מציגות אותו כאדם דומיננטי מאוד מבחינת מעשים (אני אישית שואף יותר לכיוון הזה).

אשמח שתמשיך לפרט בצורה ברורה ומובנת יותר לאן אתה שואף להגיע.
    תתייחס לזה כמו שחייזרים יראו את כדור הארץ מרחוק ויומרו לעצמם "איזה מקום יפה, בואו נגור שם!", אבל ככל שהם יתקרבו יותר ויותר או יצפו עם טלסקופ מספיק גדול הם פתאום יגלו המון בעיות, כמו: התפרצויות הרי געש, רעידות אדמה, מאבקי כוחות בין שבטים, עמים ומדינות ופתאום הם יבינו שזה לא כלכך פשוט לגור בכדור הארץ ושהכדור הזה לא כלכך "יפה". זוהי בדיוק הטעות של אותם אנשים ששואפים לפתח תכונות אופי "מועילות" אצליהם, בהתחלה הם מתייחסים לתכונות האופי הללו בצורה כוללנית ביותר וככל שהם מתבוננים טוב יותר הם מבינים שהתכונות אופי הללו הן לא בהכרח "מועילות" כלכך כפי שהן נראות מהצד.

ממתין לתגובתך.
    לדבר בצורה חופשית עם כל אחד בצורה קלילה וכייפית לשני הצדדים
    חוש הומור אני יותר מתכוון ללהיות מצחיק בטבעי לפי סיטואציות, לספר בדיחות מאיזה ספר זה פחות הקטע שלי(-_-)
    שיחה ארוכה ומעניינת בשבילי זאת שיחה מעבר למסיבות ובחורות, זה יכול להיות על החיים ועל העתיד וזה יכול להיות גם על בריאת העולם מצדי
    דומיננטי אני מעדיף להיות זה שמדבר הרבה ולהיות מעורב אך לא להיות גורם משפיע

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חוש הומור אני יותר מתכוון ללהיות מצחיק בטבעי לפי סיטואציות, לספר בדיחות מאיזה ספר זה פחות הקטע שלי(-_-)
    שיחה ארוכה ומעניינת בשבילי זאת שיחה מעבר למסיבות ובחורות, זה יכול להיות על החיים ועל העתיד וזה יכול להיות גם על בריאת העולם מצדי
    אוקיי, עכשיו התחלנו לדבר

1. צור לך רשימה של לפחות חמישה נושאים שמעניינים אותך ותכין להם כבר תשתית, תדקלם שיחות עליהם.
    חלק קוראים לזה Talk List, יש נואמים, אנשי ציבור או כל אחד שמיומנויות השיחה שלו הן גורם משפיע בעבודתו משתמשים בזה. זה דורש עבודה ביתית, אם אפשר אפילו צלם את עצמך כשאתה מדבר עם מישהו על חלק מהנושאים הללו ותבדוק כיצד לתקן את שפת הגוף שלך או לא לחזור על מילה המון פעמים או להוריד קטעים של "אה..." מהשיחות שלך.

2. צא למקום הומה אדם במטרה אחת בלבד - לדבר עם אנשים.
    שאל את דעתם, בקש את עזרתם או שסתם תומר "היי" ותחייך. כמובן שעליך לעשות זאת בצורה קלילה וידידותית עם טאקט, ולא כבדה מידי. עם הזמן והניסיון אתה תדע לפתח שיחות קלילות עם דברים שמעניינים אותך ובהמשך גם ליצור שיחות עמוקות וחיבור בינך לבין האדם השני. קבע לך פעמיים בשבוע שאתה תבצע את זה.

3. קרא אותי!

1. צור לעצמך הרגלים קבועים לעשות, לצפות ולדבר בצורה חיובית ומצחיקה.
    למשל, הרגל כמו לצפות בכל תחילת וסוף שבוע בסרטים מצחיקים ביו-טיוב ובכך פעם להגדיל את מאגר הסרטים המצחיקים שלך.

2. אני דווקא כן ממליץ לך לחפש בדיחות, בעיקר את המתוחכמות שבהן.
    אתה לא מוכרח להיות מושפע מהן או לצחוק מהן הנקודה היא שיש לוגיקה מסויימת שמאפיינת בדיחות ואם בשלב כלשהו אתה תקלוט את הלוגיקה הזאת היא תשרת אותך מאוד. בלי קשר, זה כיף לעלות על בדיחה שמדבר אליך ולצחוק ממנה קצת, זה בריא.

4. תקרא יותר על הומור באופן כללי. מאמרים, מדריכים, צפה בסרטים..
    ככל שתבין טוב יותר כיצד נוצר הומור וממה הוא בנוי, כך תוכל לבנות אותו בעצמך.
    חפש בגוגל חומרים על זה, אם יש ספר טוב שמסביר על הומור (לא ספר בדיחות), קנה אותו. בדיוק לפני שבוע קניתי אחד כזה למפקד שלי, מאוד אהבתי את המלל, גם אם מה שכתוב שם לא יעזור במהומה.. הייתי נותן לך את השם אבל שכחתי אותו
    נראה לי שקראו לו "ובנימה אופטימית זו" אך אני לא בטוח.

הרבה מזה קשור לחלק הראשון שעניתי לך עליו.
    בנוסף, גש לאנשים שאתה מכיר ופשוט תפתח איתם בשיחה על העתיד, על החיים או על בריאת העולם, אין פשוט מזה.
    גש לאחד ההורים שלך ושאל אותו "אבא/אמא, לאילו דברים חשובים אני צריך לשים לב בעתיד? בחטיבה/תיכון/צבא? ככה אני אדע למה לצפות ואכין את עצמי!" ופתח איתם בשיחו תעל זה או שתשמש בכל פתיח אחר שיעזור לך לדבר על הנשואים שמעניינים אותך. התרגול הפשוט ביותר הוא הטוב ביותר לדעתי.

ומה מונע ממך לעשות את זה?
    אנשים שעוצרים בעדך? פחדים? חוסר יצירתיות או מוזה להיות מעורב באותן שיחות שהחבר'ה מריצים?
    כל שעליך לעשות זה לבדוק מה עוצר בעדך מלהיות מעורב ופשוט להתחיל לשבור את זה, אחד - אחד.

נקודה למחשבה - שים לב, על מה האשכול שלך מדבר?
    אני מקווה שהצלחת לזהות איך שבאופן סמוי (תת-הכרתי אם תרצה) התחלת לדבר על הנושאים שחשובים לך ומעניינים אותך, כאלה שהם קצת יותר עמוקים מ"אז מה עשית בשבת?".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-09-2011 בשעה 12:30.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

רוכשים אותם.
    מעצם השם של זה - "כישורים חברתיים"
    מה שכן , יש אנשים שנולדים לסביבה שבה הם רוכשים את זה במהירות ויש כאלה שיצטרכו לסבול ולרכוש את זה בדרך הקשה יותר במהלך חייהם.

כמו שידוע לך , ילד קטן מחקה את מה שהוא רואה סביבו.
    יש אנשים שנולדים למשפחה של אנשים בעלי כישורים חברתיים טובים.
    ויש שנולדים , כמוני , למשפחה של אנשים בעלי כישורים חברתיים לא-משהו.
    ההורים שלי לדוגמא , לא היו הכי חברתיים.. (לפחות אמא שלי).
    וכשהייתי קטן , ככה חונכתי.

זה גם עניין של גנים ותכונות (ביישן/לא ביישן , סגור/פתוח וכו'...) אבל לא ניכנס עד לשם.

אם אתה מדבר על כישורים חברתיים? נרכש נטו.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 06-09-2011 בשעה 14:00.
    הייתי פה.

אוקיי, עכשיו התחלנו לדבר

1. צור לך רשימה של לפחות חמישה נושאים שמעניינים אותך ותכין להם כבר תשתית, תדקלם שיחות עליהם.
    חלק קוראים לזה Talk List, יש נואמים, אנשי ציבור או כל אחד שמיומנויות השיחה שלו הן גורם משפיע בעבודתו משתמשים בזה. זה דורש עבודה ביתית, אם אפשר אפילו צלם את עצמך כשאתה מדבר עם מישהו על חלק מהנושאים הללו ותבדוק כיצד לתקן את שפת הגוף שלך או לא לחזור על מילה המון פעמים או להוריד קטעים של "אה..." מהשיחות שלך.

2. צא למקום הומה אדם במטרה אחת בלבד - לדבר עם אנשים.
    שאל את דעתם, בקש את עזרתם או שסתם תומר "היי" ותחייך. כמובן שעליך לעשות זאת בצורה קלילה וידידותית עם טאקט, ולא כבדה מידי. עם הזמן והניסיון אתה תדע לפתח שיחות קלילות עם דברים שמעניינים אותך ובהמשך גם ליצור שיחות עמוקות וחיבור בינך לבין האדם השני. קבע לך פעמיים בשבוע שאתה תבצע את זה.

3. קרא אותי!

1. צור לעצמך הרגלים קבועים לעשות, לצפות ולדבר בצורה חיובית ומצחיקה.
    למשל, הרגל כמו לצפות בכל תחילת וסוף שבוע בסרטים מצחיקים ביו-טיוב ובכך פעם להגדיל את מאגר הסרטים המצחיקים שלך.

2. אני דווקא כן ממליץ לך לחפש בדיחות, בעיקר את המתוחכמות שבהן.
    אתה לא מוכרח להיות מושפע מהן או לצחוק מהן הנקודה היא שיש לוגיקה מסויימת שמאפיינת בדיחות ואם בשלב כלשהו אתה תקלוט את הלוגיקה הזאת היא תשרת אותך מאוד. בלי קשר, זה כיף לעלות על בדיחה שמדבר אליך ולצחוק ממנה קצת, זה בריא.

4. תקרא יותר על הומור באופן כללי. מאמרים, מדריכים, צפה בסרטים..
    ככל שתבין טוב יותר כיצד נוצר הומור וממה הוא בנוי, כך תוכל לבנות אותו בעצמך.
    חפש בגוגל חומרים על זה, אם יש ספר טוב שמסביר על הומור (לא ספר בדיחות), קנה אותו. בדיוק לפני שבוע קניתי אחד כזה למפקד שלי, מאוד אהבתי את המלל, גם אם מה שכתוב שם לא יעזור במהומה.. הייתי נותן לך את השם אבל שכחתי אותו
    נראה לי שקראו לו "ובנימה אופטימית זו" אך אני לא בטוח.

הרבה מזה קשור לחלק הראשון שעניתי לך עליו.
    בנוסף, גש לאנשים שאתה מכיר ופשוט תפתח איתם בשיחה על העתיד, על החיים או על בריאת העולם, אין פשוט מזה.
    גש לאחד ההורים שלך ושאל אותו "אבא/אמא, לאילו דברים חשובים אני צריך לשים לב בעתיד? בחטיבה/תיכון/צבא? ככה אני אדע למה לצפות ואכין את עצמי!" ופתח איתם בשיחו תעל זה או שתשמש בכל פתיח אחר שיעזור לך לדבר על הנשואים שמעניינים אותך. התרגול הפשוט ביותר הוא הטוב ביותר לדעתי.

ומה מונע ממך לעשות את זה?
    אנשים שעוצרים בעדך? פחדים? חוסר יצירתיות או מוזה להיות מעורב באותן שיחות שהחבר'ה מריצים?
    כל שעליך לעשות זה לבדוק מה עוצר בעדך מלהיות מעורב ופשוט להתחיל לשבור את זה, אחד - אחד.

נקודה למחשבה - שים לב, על מה האשכול שלך מדבר?
    אני מקווה שהצלחת לזהות איך שבאופן סמוי (תת-הכרתי אם תרצה) התחלת לדבר על הנושאים שחשובים לך ומעניינים אותך, כאלה שהם קצת יותר עמוקים מ"אז מה עשית בשבת?".
    תודה על ההשקעה
    הייתי עושה לך לייק אבל אי אפשר באנונימי (=__=)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

תודה על ההשקעה
    הייתי עושה לך לייק אבל אי אפשר באנונימי (=__=)
    לייק זה נחמד, מקווה שהאשכול שלך לא יסתכם בלייקים אלא בתוצאות שתשיג.

לייק זה נחמד, מקווה שהאשכול שלך לא יסתכם בלייקים אלא בתוצאות שתשיג.
    בעזרת ה' (או לא בעזרתו) אני ישיג אחלה תוצאות
    xsonicx איך קוראים לך במציאות?

אני ייתן 3 ניחושים ותגיד לי אם קלעתי באחד מהם:
    1.ווה (vova)
    2. דימה
    3. מקסים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,886 | הודעות: 8,201,479 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect