נכתב במקור על ידי
XsonicX
חשוב לי לנצל את התגובה שלך בשביל להראות כיצד ניתן להפוך כל "חרטא" לזהב.
הרי זה לא סוד שנשים מאוד מאמינות במזלות, בכוכבים ובכל דבר שהן יכולות להפקיד בו את ביטחונן כשאין גבר לצידן.
אם זה ככה, למה לא להשתמש ב"חרא" הזה?
אם תהיה מעט בקיא במזלות (ברמה של לדעת באופן כללי מה מייחד כל מזל) אתה תוכל לבנות רוטינות שלמות שיפילו נשים שמאמינות בזה.
אני אתן עוד דוגמה, לשפוך את הזבל זה חרא רציני נכון? אין מישהו שיומר שלא, פשוט בזבוז זמן ולכלוך ידיים לא מהעולם הזה אה?!
ב-2008 הראו בחדשות כמה בחורים שהפכו את ה"בזבוז זמן הזה" לעסק מניב זהב!!
אם זכור לי טוב, כל אחד מהם עבר איזה עשרה בניינים בכל יום ופינה לאנשים את הזבל תמורת שקל אחד, תחשבו שהם עברו בערך 50 בניינים כאלו ביום שלכל בניין מעל חמש דירות, בהחלט שזה מניב מזומנים!
זוהי החוכמה ותכלס זאת גם הגישה שלי באופן כללי.
אם אתה רוצה בחורות, אל תתרחק יותר מידי, תהפוך את אורח החיים שלך (את הדברים הפשוטים) לאורח חיים שמספק בחורות.
אם אתה רוצה לפתח גוף, אל תתחיל לשטוף את הפה באבקות וללכת שלוש פעמים ביום לחדש כושר, תתחיל בתרגילים ביתיים פשוטים, אם זה עובד, תגיד את זה לחדר כושר פעם או פעמיים בשבוע.
אם אתה רוצה לעשות מיליונים, תתחיל ברעיון קטן ופשוט, תתחיל "בחרא", לאט לאט זה יגדל ויהפוך לכסף אבל תתחיל בקטן, לא צריך להשתגע.
ולדעתי המון מפספסים את הרעיון, הם חשובים שאם רוצים להצליח חייבים להתעסק רק עם הדברים הלכאורה "חשובים" כשזאת טעות מרה, דווקא הדברים הקטנים ולכאורה ה"לא משמעותיים" (או "חרא" בנוסח שלכם) הם אלה שיספקו את התוצאות שאנו מעוניינים בהם.
לגבי מה יצא לך אם תדע איזו אונה חזקה יותר בראש שלך? וואי - וואי - וואי!!! אין לך מושג עד כמה זה מועיל.
כך אתה תדע אילו יתרונות יש בך ותוכל לפתח אותן במקום להתעכב על מה שאתה פחות חזק בו וגם מה שלא יועיל לך.
לא רק זה, לפי מיטב ידעתי ישנם מקומות שמאבחנים אותך בשביל לבדוק לאילו תחומי לימוד אתה מתאים באוניברסיטה, אחת הבדיקות הכי חשובות שם היא איזו אונה חזק יותר אצלך, השמאלית או הימנית, ככה אפשר לדעת אם אתה חזק יותר בידע ההומני או בדידקטי.