|
|
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
אני יודע שזה לא יחזיק כ"כ הרבה זמן (אולי גם כן אי אפשר לדעת) בוא נגיד ככה היא בת 14 וחצי אבל היא גם מתנהגת כמו ילדה בת 16 (רציני לגמרי אני אומר לך) זאת לא פעם ראשונה שאני מדבר עם ילדה שקטנה ממני בשנתיים (כמובן שזה לא היחידים שאני מדבר איתם אני מדבר גם בגיל שלי אני פשוט לא מעוניין בהן וגם הן בי)
בקיצור אני לא יודע נחכה נראה מה יהיה.
גם שתיהיה בן 18, אני לא אקרא לך פדופיל אל תדאג.
הגיל זה לא מה שחשוב, 3 ~ 4 שנים זה כלום, במיוחד אחרי צבא..
זה מצב בעייתי בגלל שיש לה חבר אתה כבול, אתה לא יכול ממש לעשות כלום
ובמיוחד שהיא כבר מסתכל על הגיל שלך, מצב כזה מעפן :|
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
יוני אחשלי רד מזה אם אתה רוצה שיחה איתי ככה להרחיב את זה אז בכיף
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אחי לך על זה
לא קראתי תתגובות אבל דבר אחד יש לי להגיד לך - שחרר ממנה!!
The Pod
רד מזה אחי.
אני חושב שהסיבה היחידה שאתה באמת שוקל את זה, כי אין לך כל כך אופציות טובות יותר, אתה אומר שלא בא לך על הילדות בגיל שלך, נו בחייאת, עשית רושם לא משהו ואין בינכם אינטרקציה.
אז אתה פשוט הולך לברירת מחדל, אל תעשה את זה.. לך תמצא לך מישהי בגיל שלך שבמצב שלך (לפני גיוס) ועזוב אותך מהקטינות עם הציץ וחצי.
ועזוב את זה שאין מצב שהקשר הזה יהיה כמו שאתה חושב כשתתגייס..
קודם כל, לחלק מהאנשים פה, בואו נצא מנקודת הנחה שאם הוא התאהב בה כנראה שהיא מספיק בוגרת כדי שהיא תוכל לדעת מה זו אהבה.
ההמלצה שלי? עזוב גיל, עזוב הכל, רד ממנה.
קודם כל יש לה חבר, היא אמרה לך שיש לה רגשות אלייך ובכל זאת היה לה חבר אחר''כ, מה מבטיח לך שהיא לא תעשה את זה גם לך?
אני לא יענה לך פה כי זו התשובה הכי מטומטמת ששמעתי עד עכשיו סליחה על ההתבטאות
לא ברור לי למה האשכול הזה הוקפץ אחרי שבוע אבל שיהיה
אני לא יודע אם במקרה וכן נהיה במערכת יחסים (משהו שלא נראה לי גם כרצון וגם כמחשבה) וסתם ליידע הכללי היא נפרדה מהחבר שלה הזה לפני כמה ימים בגלל שהיא לא אוהבת אותו (בכל זאת עבר שבוע מאז שפרסמתי את האשכול הזה)
התגובה של ניצן פונה גם אלייך,תראה אני לא בן אדם שמסתובב עם הרבה בנות ובעיקר לא בבית ספר (הילדות בבית ספר שלי מגעילות אותי ובלי לשאול למה כי אין לי כח לפרט).
אני נראה לך כמו מישהו שדואג תגיד לי? אני בן אדם מאוד אבל מאוד אופטימי ככה שאני ממש לא דואג.