פעמיים
פעמיים
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 15-09-2011 בשעה 21:24.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
חחחחחח קורע אתה, לך תסארג' בקניונים, זה מה שיביא לך זיון, בחור בתול בן 19...
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=778629
אין לי מספיק ביטחון, כן צודק, ויש לי גם בעיות חברתיות ובעיות אגו רציניות, כן רק אני.
הייתי אומר לה כזה "תביאי כבר מה את חופרת" אתה לא מכיר את הבחורה, ובפעם הראשונה שאתה מדבר איתה אתה מתעצבן עלייה? מה נסגר? אחרי זה אין מצב שהיא תחשוב עלייך משהו טוב.חחח אחי ידידה שלי אנחנו אותה כיתה מכיר אותה כבר שנה...
והיא כמובן לא היתה מביאה כמובן.
ואחרי איזה חצי שק (חצי מה?)חצי שעה -_- למרות שאני הייתי עושה פחות שתזכור את הבדיחה, 5 דקות יספיקו..ו..[/B] הייתי קורא לה ומסתכל לה בעיניים ואומר לה
"X, את יוכלה בבקשה להביא לי את הקלמר? זה יהיה מאוד נחמד מצידך" פאק זה מה שישכיב אותה נכון? יותר מידי רצינות, יותר מידי לקחת דברים לקיצון כשלא צריך. יותר מידי רציני? אנחנו באמצע בדיחה פה, אתה מסתלבט עליה ואתה לוקח לקיצון לא באמת אלא סתם בצחוק..
אתה צריך עם מבט עמוק ודיבור איטי חיוך והפסקות בדיבור במטרה ל....? לא בטוח שאתה יודע איך זהו אין סיכוי שתצליח לעשות את זה בחיים, זה רק יחידי סגולה יודעים לעשות דברים כאלה, זה דורש פיקאפ ברמה אחרת, ידיעת סוציולוגיה ופסיכולוגיה ברמת דוקטורט ולזיין לפחות 237 בנות שונות. בכלל אחי צריך להיות אלוהים בישביל לעשות את זה, מה זה ההגזמות האלה, אני יודע בדיוק איזה טון ובדיוק איזה הבעות, אם אתה לא חנון ביישן אז בן אדם נורמלי שיש לו בטחון ממוצע+ יכול להגיד את זה בטון מצויין
זה מה שאומר בן אדם שחסר לו היכולת להודות בטעויות של עצמו, בן אדם שלא מסוגל לקבל דעה של מישהו צודק אחר רק כי זה קצת פוגע באגו שלו, גם אם זה בא במטרה לשפר אותו, בן אדם שכל כך פוחד מה יחשבו עליו שאפילו באינטרנט הוא מתחבא מאחורי משתמש אנונימי. כזה בן אדם, הוא לא דוגמה לאף אחד. אני רק מקווה בשבילך שתתפכח כמה שיותר מהר ותבין עד כמה אידיוט אתה היום, ואולי ביום מן הימים תתחיל לשפר את עצמך. כל מה שנותר לי להגיד זה
![]()
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 15-09-2011 בשעה 22:34.
כוסעמו עם האמונימי הזה, התמונה עם הזין זה לא אני...
ופעם שלישית, זה לא על המקרה הספציפי אלא על הגישה.. אז זה לא משנה אם זה ידידה או לא..
לגבי פותח האשכול: אהבתי את הטקטיקה שלך! לבקש מבחורה להרים את הקלמר בשבילך זה סקסי שמעקסי!
כל הכבוד, תמשיך כך זיין! ומה זה "בבקשה"?! איזו חוצפנית היא! לא מספיק לה שאתה תגיד לה "תודה" בסוף?! היא פשוט חייבת להרים לך את הקלמר - חוצפה שאין כדוגמתה! אבל אל תדאג אחי, יצאת מלך!
איך אף אחד לא נעל את זה עד עכשיו?!
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.