קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] לעשות בום ענק בלי יותר מידי נפצים
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 21:28
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-08-2006, 22:07
  3. פאק העלתי בסטאטס יותר מידי ככה אמרו לי כנסו
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 15:41
  4. בעייה: אני עושה יותר מידי פיפי :\
    על ידי The Rap Man בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 15:09
  5. מאמר לזיכרו של אדי-יותר מידי ויותר מידי צעיר
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 22:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

יותר מידי Needy...

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ברירת מחדל יותר מידי Needy...

היי חבר'ה, ממצב?
    טוב היה לי שיפור גדול בזמן האחרון אבל יש לי נקודה שאני תמיד אבל תמיד נתקע בה.
    תמיד איכשהו בסט אני נהיה יותר מידי נידי ולוחץ מידי על המטרה במצבי הביניים, אם זה לקביעת פגישה, דייט, לעבור מקום וכו'.
    הבעיה שלי היא כנראה שאני בונה עניין טוב ומשיכה בסיסית, אחרי כמה זמן המשיכה יורדת.
    אז אחרי כל הסיפור אני אחלק את זה ל2 שאלות:
    1. איך לבנות יותר טוב משיכה?
    2. איך לא להיות לוחץ ונידי?

אני מבקש שמי שאין לו ניסיון בתחום שלא יגיב, תודה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זו בעיה נפוצה, ואפשר לחלק אותה ל2:

1. תזמון - או שאתה שורף את העניין בך מהר מידי (ואז אתה צריך ללמוד לקחת צעד אחורה ולתת לה לעבוד קצת בשביל לתחזק את השיחה),
    או שאתה לא מתכנן את הלוגיסטיקה שלך כמו שצריך. אם הייתי רוצה להביא מישהי למקום אחר לא הייתי מנסה לחשוב איתה על לאן הולכים במקום, הייתי יודע מראש לאן אני מתכנן להגיע, ואיך נאי עושה את זה מהמקום שאני נמצא בו.

2. אתה לא מוביל מספיק. צריך לזכור שהובלה זה דבר נרכש בין אנשים, ברגע שאתה מוביל בדברים הקטנים יתרגלו ללכת אחריך גם בדברים היותר גדולים. אם לא קידמת עד עכשיו את הסט לשום מקום, אל תנסה להעביר את כולם אליך הביתה, כי זה לא יעבוד - תתחיל במשהו קטן, נניח לצאת החוצה, או לבודד בקטנה.

הייתי מסכם את זה ככה - תקדם עניינים יותר מהר, ברור שאם סבבה לך לשבת עם הסט אין עם זה שום דבר רע, אבל תדאג לראות מתי יש בך הכי הרבה עניין - ולנצל את העניין כדי לבודד, לסגור וכו, ובמקביל תדע מה אתה הולך לעשות בשלב הבא - לאן אפשר לבודד? מה הרציונל שלי למה שאני רוצה לעשות - אם אני יוצא החוצה, למה אני עושה את זה?

זה לא חייב להיות גאוני, אבל זה חייב להיות שם. אתה לא יכול להגיד בואו נלך למסעדה בלי להגיד שאתה רעב, או אם אתה ממש בקטע של להזרים את כולם - בלי לדבר על אוכל קודם. ספונטניות זה מגניב, אבל ספונטיות צריכה להגיע מתוך איזשהו חשק ולא סתם זריקה לאוויר.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לדעתי הדרך זה לקחת את הל באיזי וברגוע
    ולא ללחוץ על דייט או נשיקה אלא לעשות את זה מתי שזה "מרגיש" נכון, מתי שנראה לך שהיא רוצה שתבקש

מה שאני מנסה לומר זה, שאתה לא צריך ליצור יותר משיכה, אלא להתחיל לשים לב למתי הבחורה נמצאת במצב שבו היא רוצה שתזמין אותה או תנשק אותה, היא תגע בשפתיים, תגרד את השפתיים עם הפירסינג בלשון (אם יש לה), תשים לב פחות לחברים שלה ויותר עליך.

אגב כל העניין לא קורה תוך 15 דקות, לוקח חצי שעה, שעה, של הכרות, לפעמים יותר עד שאתה יכול באמת "לתקוף"

מה שאני אומר בעצם זה.. כך את הזמן ואל תתרגש, תצא מנקודת הנחה שזה יקרה בכל מקרה, ובינתיים אתם סתם מכירים אחד את השני
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

שני החבר'ה שמעליי פשוט הוציאו לי את המילים מהפה.
    אין לי הרבה מה להוסיף , ובכל זאת..

לדעתי , נקודת התקיעה שלך בסגירה היא שאתה מנסה לסגור בכוח.
    עזוב לרגע משיכה , נידי שמידי

אתה מנסה לסגור כי 'אתה כגבר אמור לסגור' או כי 'מה זה , כבר עברה רבע שעה.. איזה חלוד אני'
    מהכמה פוסטים שלך , ראיתי שאתה מאוד מסודר בכל העניין של הפיקאפ , ועובד בשלבים ונוסחאות (עניין , משיכה , נוחות.....)

זה לא באמת אמור להיות ככה. זת'ומרת , כמו בכל דבר - לפעמים צריך לפעול לפי 'תנאי השטח' !
    אם אתה מרגיש שעדיין לא הגיע הזמן להעלות את נושא הפגישה לאוויר , אל תעלה אותו.
    אם אתה מרגיש שהבחורה עדיין לא מרגישה מספיק בנוח בשביל לעבור לשבת לידך , אל תאלץ אותה לעשות זאת.
    אם אתה מרגיש X , תעשה X. (ולהפך) שום ספר לא אמור להגיד לך מה לעשות !

תהיה רגוע , ונינוח , ותן לדברים לזרום.
    תסגור כשתרגיש שהגיע הרגע הנכון לסגור.

תפעל יותר לפי התחושות שלך , ופחות לפי החוקים שלך.
    כי כל החוקים והנוסחאות שנלמדים פה הם ממש אבל ממש לא חד-משמעיים.

בהצלחה !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 21-09-2011 בשעה 06:16.
    הייתי פה.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני מסודר מבחינת ידע, אבל בשטח זה שונה.
    אני לא חושב לפני כל מה שאני עושה, זה פשוט יוצא לי אחרי שהפנמתי כבר את כל הקטע של הפיקאפ לפי הסדר הזה (בלי שאני שם לב).
    הבנתי את הנקודה החלשה שלי ואני משפר אותה.
    חיזקת את מה שחשבתי שאני צריך לעשות - לפעול לפי האינטואיציה.
    נאטס וסטריט לייט - עזרתם מאד והבנתי מה אני צריך לעשות. תודה רבה לשלותכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

השאלה של סדאקטור העלתה לי עוד שאלות שקשורות לאותו נושא
    דבר ראשון איך אתה שומר על משיכה שאתה לא באמצא הסט (הרי קשה למצוא 15-20 דקות של נוסאים לדיבור שבהם כולם יסתכלו רק אליך)

דבר שני שמתי לב ש"הלוחות זמנים" של pua באמריקה יותר קצרים מאשר בארץ (פחות זמן בממוצא לכל שלב)
    ונראה לי שזה נובע מזה שבארהב בנות יותר משוחררות ריגשית ומינית וכאן הבנות יותר לחוצות וכוחניות

אז רציתי לדעת כמה זמן אתה חושבים שצריך לעבוד (בערך כמובן זה לא מדע מדוייק) בין כל שלב

לדוגמא בארהב אתה יכול לסגור נשיקה או מזמוז אחרי 10-15 משנפגשתם בהרבה יותר קלות מאשר בארץ
    עוד דוגמא זה חוק השבע שעות של מיסטרי ששם עובד כמו קסם אבל כאן לפעמים צריך הרבה יותר זמן או הרבה יותר אלקוהול

אני לומד את רוב הידע שלי מפורומים באנגלית או מספרים ומאמרים באנגלית (כי יש שם יותר חומר יותר ניסיון והאנגלית שלי יותר טובה)
    אז רציתי לדעת מה אתם חושבים שצריך לעשות אחרת בישראל

(סליחה על החפירות)

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי SubText צפיה בהודעה
    השאלה של סדאקטור העלתה לי עוד שאלות שקשורות לאותו נושא
    דבר ראשון איך אתה שומר על משיכה שאתה לא באמצא הסט (הרי קשה למצוא 15-20 דקות של נוסאים לדיבור שבהם כולם יסתכלו רק אליך)

דבר שני שמתי לב ש"הלוחות זמנים" של pua באמריקה יותר קצרים מאשר בארץ (פחות זמן בממוצא לכל שלב)
    ונראה לי שזה נובע מזה שבארהב בנות יותר משוחררות ריגשית ומינית וכאן הבנות יותר לחוצות וכוחניות

אז רציתי לדעת כמה זמן אתה חושבים שצריך לעבוד (בערך כמובן זה לא מדע מדוייק) בין כל שלב

לדוגמא בארהב אתה יכול לסגור נשיקה או מזמוז אחרי 10-15 משנפגשתם בהרבה יותר קלות מאשר בארץ
    עוד דוגמא זה חוק השבע שעות של מיסטרי ששם עובד כמו קסם אבל כאן לפעמים צריך הרבה יותר זמן או הרבה יותר אלקוהול

אני לומד את רוב הידע שלי מפורומים באנגלית או מספרים ומאמרים באנגלית (כי יש שם יותר חומר יותר ניסיון והאנגלית שלי יותר טובה)
    אז רציתי לדעת מה אתם חושבים שצריך לעשות אחרת בישראל

(סליחה על החפירות)
    פתח אשכול חדש.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect