נכתב במקור על ידי Uploadin לא לא. תנחש נכון ואני אמשיך. רמז - הופיעו בOzzfest שהיה פה שנה שעברה.. טירס (חח למי שלא הבין - Korn אבל בגלל שיש K ולא C אז רשמתי ט' ולא ת' חח) Marooned
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 19-09-2011 בשעה 23:53.
נכתב במקור על ידי Regression טירס (חח למי שלא הבין - Korn אבל בגלל שיש K ולא C אז רשמתי ט' ולא ת' חח) Marooned של פינק פלויד! the trooper
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 20-09-2011 בשעה 07:42.
נכתב במקור על ידי AndroidCheats של פינק פלויד! the trooper Iron Maiden The Pretender
נכתב במקור על ידי Regression Iron Maiden The Pretender foo fighters חח אתה חולה עליהם הא? snuff
נכתב במקור על ידי AndroidCheats foo fighters חח אתה חולה עליהם הא? snuff מאיפה אתה יודע שאני חולה עליהם? P: סליפנוט Paranoid Android
נכתב במקור על ידי Regression מאיפה אתה יודע שאני חולה עליהם? P: סליפנוט Paranoid Android ככה זה שמנהלים יודעים הכל Radiohead איזה ישנים הם O_O changes
נכתב במקור על ידי AndroidCheats ככה זה שמנהלים יודעים הכל Radiohead איזה ישנים הם O_O changes דייויד בואי חח האמת ישר עלה לי לראש השיר של טופאק XD Screaming Bloody Murder
נכתב במקור על ידי Regression דייויד בואי חח האמת ישר עלה לי לראש השיר של טופאק XD Screaming Bloody Murder sum41 מילה ששמעתי אותי לפני כמה דקות XD November Rain
כמובן שGNR.. השיר הכי אהוב עליי שלהם. שמעתי אותו פעם ברדיו וחתכו תסולו השני איזה כלבים Parabola
נכתב במקור על ידי Regression כמובן שGNR.. השיר הכי אהוב עליי שלהם. שמעתי אותו פעם ברדיו וחתכו תסולו השני איזה כלבים Parabola של tool השיר היחידי שאהבתי שלהם.... what you want
אוונסנס Remember a Day
נכתב במקור על ידי Regression אוונסנס Remember a Day פינק פלויד D: Hero יש 2 גרסות נראה אם תדע של איזה להקה D:
נכתב במקור על ידי AndroidCheats פינק פלויד D: Hero יש 2 גרסות נראה אם תדע של איזה להקה D: ניקלבק?
נכתב במקור על ידי Regression ניקלבק? לא D:
חוקי הפורום