קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 15:13
  2. אתמול יום הולדת ל..... פיניש :)
    על ידי FinisH בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:41
  3. וואי איזה כיף היה אתמול ב-bongos באשדוד
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 13:44
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 10:19
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

לאחר האלימות אתמול במחסום.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ברירת מחדל לאחר האלימות אתמול במחסום.

אתמול לאחר אלימות מתמשכת מהצד השני נפצעה תינוקת קטנה משליכת אבנים לעברה:
    ספוילר:

(לא לבעלי לב חלש אז שמתי את זה בספולייר.)
    דרכי שלום בהחלט הצד החזק שלהם,הכל יבוא בחסות השלום המופלא וזה מה שהם
    עושים לתינוקות ,שלא נדבר על משפחת פוגל.

ח"כ דוב חנין ימח שמו בתגובה:
    "כולה מתנחלת".
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-09-2011 בשעה 13:53.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    אתמול לאחר אלימות מתמשכת מהצד השני נפצעה תינוקת קטנה משליכת אבנים לעברה:
    ספוילר:

(לא לבעלי לב חלש אז שמתי את זה בספולייר.)
    דרכי שלום בהחלט הצד החזק שלהם,הכל יבוא בחסות השלום המופלא וזה מה שהם
    עושים לתינוקות ,שלא נדבר על משפחת פוגל.

ח"כ דוב חנין בתגובה:
    "כולה מתנחלת".
    שמעתי על זה בחדשות איזה ערבי מסריח זורק אבנים על ילדים קטנים בגיל פחות מ3 ?!?

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

כן אז בואו נפתח להם מדינה שכנה, נכון דהנטס?

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    יש להם כבר ארבע מדינות.
    אחת בירדן,השניה בעזה ,השלישית במשולש והרביעית שמקווה שלא תקום ביהודה ושומרון.
    וככה נגיע בסופו של דבר נקטן ונקטן עד שנגיע לגבולות אושויץ.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

יש להם כבר ארבע מדינות.
    אחת בירדן,השניה בעזה ,השלישית במשולש והרביעית שמקווה שלא תקום ביהודה ושומרון.
    וככה נגיע בסופו של דבר נקטן ונקטן עד שנגיע לגבולות אושויץ.
    עזה לא מדינה למרות שהפעילות שם היא כמו מדינה אך אף פעם לא הוכרזה כמדינה ואף אחד לא הכיר בה בתור מדינה
    לגבי ירדן ? רוב האוכלסיה שם פלסטינית אבל בשליטה ירדנית ועם כבר מי שיכול לבוא ולדרוש את יהודה ושומרון זה הירדנים לפלסטינים אין שום זכות ואין שום הוכחה חותכת

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    עזה לא מדינה למרות שהפעילות שם היא כמו מדינה אך אף פעם לא הוכרזה כמדינה ואף אחד לא הכיר בה בתור מדינה
    לגבי ירדן ? רוב האוכלסיה שם פלסטינית אבל בשליטה ירדנית ועם כבר מי שיכול לבוא ולדרוש את יהודה ושומרון זה הירדנים לפלסטינים אין שום זכות ואין שום הוכחה חותכת
    עזה אמנם לא הוכרזה כמדינה,לעולם לא,ועל זה אין וויכוח אבל בפועל היא מתנהלת כמדינה ריבונית ועצמאית לכל דבר,יש שם ראש ממשלה,ממשלת שרים,ארגוני טרור משלהם ,הכל!
    אבל מה שהכי גרוע זה שאנחנו עדיין חייבים להאכיל אותם בכפית,יש להם שם כל מה שהם צריכים אבל חשמל ,מזון,מים וכד' משלמי
    המיסים בישראל ממנים להם ואז לתל אביבים ימח שמם וזכרם אמן יוצאים להפגין נגד יוקר המחייה (דרך אגב אני אישית תמכתי עד הרגע
    האחרון במחאות שהתנהלו בפריפריה לא בגלל ששם זה יותר צודק,אלה בגלל ששם יש לפחות אנשים שפויים שמוכנים לבוא למשא ומתן.)

מה שאני רוצה לומר זה שהיא מדינה בשטח,אך כמובן שאין מסמכים רשמיים ומבחינה משפטית עזה היא לא מדינה.
    לגבי ירדן אני מסכים איתך במאה אחוז ,שטחי A ו-B כוללים 98% אוכלוסייה ערבית וההתנהלות שם היא התנהלות גם כן עצמאית לכל דבר
    וגם שם יש את הקבוצה השולטת,אך עם זאת אנחנו מספקים להם הכל ולכן לא טוב לחיות בארץ הזאת מזווית הראייה הזאת ,בנוסף לכל
    לא רק שהם יעשו הכל אבל הכל כדי להשמיד את מדינת ישראל אנחנו גם עוזרים להם מדי יום יום להגשים את החלום המתוק שלהם שכולו מלא בדבש.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

עזה אמנם לא הוכרזה כמדינה,לעולם לא,ועל זה אין וויכוח אבל בפועל היא מתנהלת כמדינה ריבונית ועצמאית לכל דבר,יש שם ראש ממשלה,ממשלת שרים,ארגוני טרור משלהם ,הכל!
    אבל מה שהכי גרוע זה שאנחנו עדיין חייבים להאכיל אותם בכפית,יש להם שם כל מה שהם צריכים אבל חשמל ,מזון,מים וכד' משלמי
    המיסים בישראל ממנים להם ואז לתל אביבים ימח שמם וזכרם אמן יוצאים להפגין נגד יוקר המחייה (דרך אגב אני אישית תמכתי עד הרגע
    האחרון במחאות שהתנהלו בפריפריה לא בגלל ששם זה יותר צודק,אלה בגלל ששם יש לפחות אנשים שפויים שמוכנים לבוא למשא ומתן.)

מה שאני רוצה לומר זה שהיא מדינה בשטח,אך כמובן שאין מסמכים רשמיים ומבחינה משפטית עזה היא לא מדינה.
    לגבי ירדן אני מסכים איתך במאה אחוז ,שטחי A ו-B כוללים 98% אוכלוסייה ערבית וההתנהלות שם היא התנהלות גם כן עצמאית לכל דבר
    וגם שם יש את הקבוצה השולטת,אך עם זאת אנחנו מספקים להם הכל ולכן לא טוב לחיות בארץ הזאת מזווית הראייה הזאת ,בנוסף לכל
    לא רק שהם יעשו הכל אבל הכל כדי להשמיד את מדינת ישראל אנחנו גם עוזרים להם מדי יום יום להגשים את החלום המתוק שלהם שכולו מלא בדבש.
    לפי דעתי רק שטח C להספיח אותו לישראל ואת A ו B
    בשטח C קיימים כ400 אלף תושבים כ360 אלף מהם יהודים
    את השטח הזה להספיח למדינת ישראל ואת שטחי A ו B להכריז כשטחים של מדינה פלסטינית ולהיתנתק לגמרי מהפלסטינים ולאסור על אזרחי פלסטין להכינס לישראל
    בA ו B אין לנו שום אזרחים ככה שאנחנו לא זקוקים לשטחים האלה .

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    שאלת את עצמך מה אמא עושה עם תינוקת במחסום?
    אין לך מושג בכלל מי המתנחלים האלה. כשהייתי בחברון לפעמים חשבתי אם אני שומר על היהודים מהערבים או על הערבים מהיהודים...

עוד אנקדוטה, יהודים זרקו על צעדה של ערבים אבנים, הערבים זרקו על היהודים אבנים,
    מגב התערבו, וילד בן 14 קיבל רימון ממטול לתוך הגב. עכשיו, אני לא חושב שאי פעם יצא לך לירות במטול,
    אבל תאמין לי, שזה אפילו לא נשמע נעים.

אם תשאל אותי, אם המתנחלים רוצים לריב עם הערבים על השטחים האלה, שיעשו את זה בלי צהל..
    גם ככה הם חמושים שאתה לא מבין בכלל. הילדים שלהם מבינים יותר בנשקים מרוב החיילים הצעירים שמגיעים לשמור עליהם.

בקיצור,
    אתם רואים חצי מהתמונה. אמרתי כבר - אני יותר ימני ממך.
    עקרונית אני בכלל הצבעתי ליברמן, וגם הממשלה שאני בחרתי אומרת : "צריכים מדינה פלסטינאית".

זה לא כי מתחשק לנו להביא להם מדינה, זה כי לא ריאלי להמשיך להלחם איתם ועם כל העולם במשך עוד 60 שנה.
    צודק? לא, זה לא צודק, הירדנים הם לא עם, והפלסטינאים היו יכולים בקלות להיות הבעיה שלהם אם לא היו משכנעים אותם
    במשך שנים שהם הבעיה שלנו.

הרוסים מנעו מצ'צניה מדינה עד היום הזה עם וטו במועצת הביטחון,
    הטורכים עשו שואה לארמנים ועד היום אין להם מדינה והם מבקשים,
    שלא נדבר בכלל על שנים של שלטון אנגלי כמעט בחצי מהעולם (ועד היום סקוטלנד ואירלנד ווילס לא מדינות "עצמאיות" לחלוטין),

במשך 60 שנה חשבו בארץ בדיוק כמוך. "למה שניתן להם?" "הם בחרו להגיד לא",
    ועכשיו נתקענו עם כל האגו בתחת.

אתה לא מבין שהאופציה השניה היא לתת לכל השאר תעודות זהות כחולות ולהפוך את מדינת ישראל לדו-לאומית?
    (שזה אגב מה שעשו ברוסיה, אנחנו פשוט לא רוסיה).

אי אפשר "להרוג את כולם", "לזרוק את כולם לים", "לתת להם להירקב בעזה" - כי אז הם הולכים לאום ומבקשים מהאום הכרה כמדינה משקיפה, ותובעים את ישראל בהאג. ניסינו, לא הלך - עכשיו כל העולם צריך להתחנף אליהם כדי שיחזרו למשא ומתן.

בקיצור זה בלתי נמנע, זה לא קשור למה אני רוצה או לא רוצה, זה קשור למה צריך להעשות.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 22-09-2011 בשעה 14:37.

משתמש מתקדם האוואטר של PopeyeTurbo
    שם פרטי
    בובלה
    לייקים
    193
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    "גם אם אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אני הבן זונה הכי אכזרי בגיא!"

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אין לך מושג בכלל מי המתנחלים האלה. כשהייתי בחברון לפעמים חשבתי אם אני שומר על היהודים מהערבים או על הערבים מהיהודים...
    מעלה פה נקודה מעניינת.
    מצד אחד, אין ספק שהערבים שזורקים אבנים הם לא בסדר.
    אבל למה להביא תינוקת למחסום בזמן שזורקים בו אבנים?
    מיכאל, אני יודע שתצא עלי על המשפט הבא:
    הערבים מביאים ילדים לאיזורי פעילות טרור שמהווים מטרות להפצצות של צה"ל, ומתלוננים אחר כך שצה"ל פוגע בילדים.
    המתנחלים מביאים ילדים לאיזורי פעילות אלימה, ואז מתלוננים שהילדים נפגעים.
    נקודה למחשבה.
    נערך לאחרונה על ידי PopeyeTurbo; 22-09-2011 בשעה 14:33.

פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
    הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.

"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."

תא"ל ג'יימס קוון.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי PopeyeTurbo צפיה בהודעה
    מעלה פה נקודה מעניינת.
    מצד אחד, אין ספק שהערבים שזורקים אבנים הם לא בסדר.
    אבל למה להביא תינוקת למחסום בזמן שזורקים בו אבנים?
    מיכאל, אני יודע שתצא עלי על המשפט הבא:
    הערבים מביאים ילדים לאיזורי פעילות טרור שמהווים מטרות להפצצות של צה"ל, ומתלוננים אחר כך שצה"ל פוגע בילדים.
    המתנחלים מביאים ילדים לאיזורי פעילות אלימה, ואז מתלוננים שהילדים נפגעים.
    נקודה למחשבה.
    לא סיכמנו על כך שמתנחלים קוראים לערבי אום אל פחם ?
    כמו שידוע לי הפעילות הצבאית התבצעה סמוך לבתי המגורים של האזרחים באזור ,ליד השוק
    המרכזי שם אם אני לא טועה ולכן כמובן שמעבר למחסום יש שגרת חיים נורמאלית ובזמן שחיות האדם
    הללו משתוללים השגרה הזאת תפגע גם בחיילינו ובאזרחינו.
    אף אחד לא הביא אותם לשם בכוח,תאמין לי,הם פשוט חיים שם וזה הכל ואני מחזק אותם על ימין ועל שמאל.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לא סיכמנו על כך שמתנחלים קוראים לערבי אום אל פחם ?
    כמו שידוע לי הפעילות הצבאית התבצעה סמוך לבתי המגורים של האזרחים באזור ,ליד השוק
    המרכזי שם אם אני לא טועה ולכן כמובן שמעבר למחסום יש שגרת חיים נורמאלית ובזמן שחיות האדם
    הללו משתוללים השגרה הזאת תפגע גם בחיילינו ובאזרחינו.
    אף אחד לא הביא אותם לשם בכוח,תאמין לי,הם פשוט חיים שם וזה הכל ואני מחזק אותם על ימין ועל שמאל.
    אתה טועה.
    נראה לך באמת שהיא לא הלכה פיזית למחסום עצמו כדי לקלל ולזרוק אבנים על הערבים?
    אתה יכול לפגוע עם אבן בתינוקת בתוך בית? (שזה מה שאדם נורמטיבי היה עושים אם היו עושים לו ברחוב מחסום, וזה אם נלך על המצב הכי קיצוני, שבו שמו לה מחסום מחוץ לחלון, עדיין לא אפשרי לפגוע לה בתינוקת. היא הייתה שם בכוונה, אל תטעה. היא מפגרת ולא פחות "חיית אדם" מהם. יש גם אנשים בצד שלנו שלא רוצים שלום, אין מה להיות ורודים ולטמון את הראש בחול)

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אתה טועה.
    נראה לך באמת שהיא לא הלכה פיזית למחסום עצמו כדי לקלל ולזרוק אבנים על הערבים?
    אתה יכול לפגוע עם אבן בתינוקת בתוך בית? (שזה מה שאדם נורמטיבי היה עושים אם היו עושים לו ברחוב מחסום, וזה אם נלך על המצב הכי קיצוני, שבו שמו לה מחסום מחוץ לחלון, עדיין לא אפשרי לפגוע לה בתינוקת. היא הייתה שם בכוונה, אל תטעה. היא מפגרת ולא פחות "חיית אדם" מהם. יש גם אנשים בצד שלנו שלא רוצים שלום, אין מה להיות ורודים ולטמון את הראש בחול)
    מחסום קלנדיה הוא מחסום סמוך לשטחי מדינת ישראל ולאוכלוסייה הישראלית באזור ,אז כן אני מסכים איתך שהיא בטוח לא הייתה בבית
    ולא ישבה בשקט אבל אם היא הלכה לחנות באזור היא לא אשמה בכך שפגעה בה האבן ואי אפשר לחלוק על זה,זאת עובדה.

משתמש מתקדם האוואטר של PopeyeTurbo
    שם פרטי
    בובלה
    לייקים
    193
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    "גם אם אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אני הבן זונה הכי אכזרי בגיא!"

עוד אנקדוטה, יהודים זרקו על צעדה של ערבים אבנים, הערבים זרקו על היהודים אבנים,
    מגב התערבו, וילד בן 14 קיבל רימון ממטול לתוך הגב. עכשיו, אני לא חושב שאי פעם יצא לך לירות במטול,
    אבל תאמין לי, שזה אפילו לא נשמע נעים.

אם תשאל אותי, אם המתנחלים רוצים לריב עם הערבים על השטחים האלה, שיעשו את זה בלי צהל..
    גם ככה הם חמושים שאתה לא מבין בכלל. הילדים שלהם מבינים יותר בנשקים מרוב החיילים הצעירים שמגיעים לשמור עליהם.

בקיצור,
    אתם רואים חצי מהתמונה. אמרתי כבר - אני יותר ימני ממך.
    עקרונית אני בכלל הצבעתי ליברמן, וגם הממשלה שאני בחרתי אומרת : "צריכים מדינה פלסטינאית".

זה לא כי מתחשק לנו להביא להם מדינה, זה כי לא ריאלי להמשיך להלחם איתם ועם כל העולם במשך עוד 60 שנה.
    צודק? לא, זה לא צודק, הירדנים הם לא עם, והפלסטינאים היו יכולים בקלות להיות הבעיה שלהם אם לא היו משכנעים אותם
    במשך שנים שהם הבעיה שלנו.

הרוסים מנעו מצ'צניה מדינה עד היום הזה עם וטו במועצת הביטחון,
    הטורכים עשו שואה לארמנים ועד היום אין להם מדינה והם מבקשים,
    שלא נדבר בכלל על שנים של שלטון אנגלי כמעט בחצי מהעולם (ועד היום סקוטלנד ואירלנד ווילס לא מדינות "עצמאיות" לחלוטין),

במשך 60 שנה חשבו בארץ בדיוק כמוך. "למה שניתן להם?" "הם בחרו להגיד לא",
    ועכשיו נתקענו עם כל האגו בתחת.

אתה לא מבין שהאופציה השניה היא לתת לכל השאר תעודות זהות כחולות ולהפוך את מדינת ישראל לדו-לאומית?
    (שזה אגב מה שעשו ברוסיה, אנחנו פשוט לא רוסיה).

אי אפשר "להרוג את כולם", "לזרוק את כולם לים", "לתת להם להירקב בעזה" - כי אז הם הולכים לאום ומבקשים מהאום הכרה כמדינה משקיפה, ותובעים את ישראל בהאג. ניסינו, לא הלך - עכשיו כל העולם צריך להתחנף אליהם כדי שיחזרו למשא ומתן.

בקיצור זה בלתי נמנע, זה לא קשור למה אני רוצה או לא רוצה, זה קשור למה צריך להעשות.
    רק כמה תיקונים:
    לארמנים יש מדינה.
    הכורדים נמצאים תחת כיבוש כבר ממלחמת העולם הראשונה.
    סקוטלנד וווילס פשוט נמצאות תחת שליטה בריטית. לא ידוע לי על בקשות לעצמאות מצידן.
    אירלנד היא מדינה עצמאית.
    הבעיה היא עם צפון אירלנד שגם נמצאת תחת שליטה בריטית, אבל רוצה להתאחד עם אירלנד.

פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
    הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.

"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."

תא"ל ג'יימס קוון.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מחסום קלנדיה הוא מחסום סמוך לשטחי מדינת ישראל ולאוכלוסייה הישראלית באזור ,אז כן אני מסכים איתך שהיא בטוח לא הייתה בבית
    ולא ישבה בשקט אבל אם היא הלכה לחנות באזור היא לא אשמה בכך שפגעה בה האבן ואי אפשר לחלוק על זה,זאת עובדה.
    מה זה סמוך? מה זה חנות? אתה מדבר פה על אבן, לא על ירי, לא מרגמה, לא צלפים, אבן, שזרק כנראה מישהו בגיל שלך.
    בדרך לחנות היא אולי עצרה במחסום אתה מתכוון.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

זה לא העיניין כאן,צריך להתייחס למסקנות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,756 | הודעות: 8,199,349 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect