נכתב במקור על ידי
TheNuts
שאלת את עצמך מה אמא עושה עם תינוקת במחסום?
אין לך מושג בכלל מי המתנחלים האלה. כשהייתי בחברון לפעמים חשבתי אם אני שומר על היהודים מהערבים או על הערבים מהיהודים...
עוד אנקדוטה, יהודים זרקו על צעדה של ערבים אבנים, הערבים זרקו על היהודים אבנים,
מגב התערבו, וילד בן 14 קיבל רימון ממטול לתוך הגב. עכשיו, אני לא חושב שאי פעם יצא לך לירות במטול,
אבל תאמין לי, שזה אפילו לא נשמע נעים.
אם תשאל אותי, אם המתנחלים רוצים לריב עם הערבים על השטחים האלה, שיעשו את זה בלי צהל..
גם ככה הם חמושים שאתה לא מבין בכלל. הילדים שלהם מבינים יותר בנשקים מרוב החיילים הצעירים שמגיעים לשמור עליהם.
בקיצור,
אתם רואים חצי מהתמונה. אמרתי כבר - אני יותר ימני ממך.
עקרונית אני בכלל הצבעתי ליברמן, וגם הממשלה שאני בחרתי אומרת : "צריכים מדינה פלסטינאית".
זה לא כי מתחשק לנו להביא להם מדינה, זה כי לא ריאלי להמשיך להלחם איתם ועם כל העולם במשך עוד 60 שנה.
צודק? לא, זה לא צודק, הירדנים הם לא עם, והפלסטינאים היו יכולים בקלות להיות הבעיה שלהם אם לא היו משכנעים אותם
במשך שנים שהם הבעיה שלנו.
הרוסים מנעו מצ'צניה מדינה עד היום הזה עם וטו במועצת הביטחון,
הטורכים עשו שואה לארמנים ועד היום אין להם מדינה והם מבקשים,
שלא נדבר בכלל על שנים של שלטון אנגלי כמעט בחצי מהעולם (ועד היום סקוטלנד ואירלנד ווילס לא מדינות "עצמאיות" לחלוטין),
במשך 60 שנה חשבו בארץ בדיוק כמוך. "למה שניתן להם?" "הם בחרו להגיד לא",
ועכשיו נתקענו עם כל האגו בתחת.
אתה לא מבין שהאופציה השניה היא לתת לכל השאר תעודות זהות כחולות ולהפוך את מדינת ישראל לדו-לאומית?
(שזה אגב מה שעשו ברוסיה, אנחנו פשוט לא רוסיה).
אי אפשר "להרוג את כולם", "לזרוק את כולם לים", "לתת להם להירקב בעזה" - כי אז הם הולכים לאום ומבקשים מהאום הכרה כמדינה משקיפה, ותובעים את ישראל בהאג. ניסינו, לא הלך - עכשיו כל העולם צריך להתחנף אליהם כדי שיחזרו למשא ומתן.
בקיצור זה בלתי נמנע, זה לא קשור למה אני רוצה או לא רוצה, זה קשור למה צריך להעשות.