נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יאלה ההודעה ה- 1,000 ממשמשת ובאה מי רוצה הקדשה? אני זקוק לזה!!! סתם חחחח
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אני מקבל הקדשה נכון? הקדשות ב 5
נכתב במקור על ידי VanGogh עד שלא תנסי לא תדעי יאללה את מכירה את האיקס הלבן בחלון האדום הקטן בצד ימין הכי למעלה במסך? תלחצי ועופי מפה חח חשבתי שאתה קצת יותר שנון, מוכה גורל.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יאלה ההודעה ה- 1,000 ממשמשת ובאה מי רוצה הקדשה? אני אשמח להקדשה
יאללה אשכולילה!!!!!!מה קורה חברים?אפשר להצטרף לריב המצחיק שלכם?
נכתב במקור על ידי Mr.Young חזרתי איפה הלכת?
נכתב במקור על ידי Anne-Rose חשבתי שאתה קצת יותר שנון, מוכה גורל. את משיגה *** ? חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh איפה הלכת? סתם בפייסבוק, הייתי עסוק לענות לכולם תודה על המזלטי"ם D:
נכתב במקור על ידי Anne-Rose תשתוק גם אתה. וואלה אל תתחילי להשתיק אותי למה זה לא ייגמר טוב אה?! כדי לך לקפל ת'דברים שלך ולעוף מפה ,סבבה!? נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- אני זקוק לזה!!! סתם חחחח חחחח אתה תקבל
בואי אני אגיד לך את זה ככה אם את רוצה להכתסח עם מישהו פה זה לא המקום תתכסחי עם עצמך חופשי בהודעות אורח נכתב במקור על ידי Anne-Rose האלוהים שלך.
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי VanGogh את משיגה *** ? חחחחחחחחח אני מניחה שאתה מפחד לשגר את המילה "זין"?
למה מזל"טים? נכתב במקור על ידי Mr.Young סתם בפייסבוק, הייתי עסוק לענות לכולם תודה על המזלטי"ם D:
נכתב במקור על ידי Mr.Guy בואי אני אגיד לך את זה ככה אם את רוצה להכתסח עם מישהו פה זה לא המקום תתכסחי עם עצמך חופשי בהודעות אורח תודה על העצה, פילנתרופי מצדך.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ וואלה אל תתחילי להשתיק אותי למה זה לא ייגמר טוב אה?! כדי לך לקפל ת'דברים שלך ולעוף מפה ,סבבה!? חחחח אתה תקבל חח תודה, ואל תרד לרמה שלה, פשוט תתעלמו כולם..
חוקי הפורום