קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-09-2011, 18:45
  2. [שאלה] כפתור דיווח
    על ידי ExcluSive בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 19:32
  3. [שאלה] תודה רבה , אחלה התנהגות..
    על ידי שועל סגול בפורום משוב
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-11-2009, 18:37
  4. [שאלה + אולי דיווח]
    על ידי מתן בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-05-2009, 17:25
  5. שאלה לגבי שם של שיר תודה על העזרה!
    על ידי Mush בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 16:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

דיווח| דיווח הצלחה+שאלה+תודה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל דיווח| דיווח הצלחה+שאלה+תודה.

יום ראשון-
    אתמול הגיעה ידידה שלי שהתחלתי לדבר איתה בפייסבוק והתחלנו בימים האחרונים עם אני אוהב אותך ולבבות ושטויות כאלה.
    אתמול היא באה לחברה שלה שגרה קרוב לעיר שלי, אז אמרתי לה שאני רוצה שניפש וזה (היא באה אליה כדי לחגוג לה יומולדת הם הלכו למסיבה) והילדה שאיתה נפגשתי גרה בערך שעה מאיתנו!
    בקיצור נפגשנו ולא יודע למה חברה שלה באה איתה (אני הכרתי את הילדה סתם באיזה חנות, והוספתי אותה לפייס והתחלנו לדבר ולדבר כבר הרבה זמן וכמו שאמרתי בימים האחרונים התחלנו עם לבבות וזה) אז נפגשנו והתחבקנו איזה 10 שניות ככה. היה קצת שתיקה כזאת כי לא היה ממש נושא לדבר.. אבל הלכנו לאיזה פארק (שלושתנו) כשהיא הולכת לידי, פשוט הולכת רגיל בלי יד או משהו. אני לא ידעתי מה יקרה, אם היא אוהבת אותי באמת או סתם משפטים של פרחה "חולה עלייך" וכאלה.. היא הלכה באמצע של שנינו, עד שהגענו לפארק ושם ישבנו כזה שוב היא בין שנינו לאורך כל הזמן.. דיברנו על כל מני שטויות שלא באמת קשורים אלי, הם דיברו על אנשים ואני ישבתי והקשבתי סתם כמו מפגר.
    השיא!! - התקשרו אל החברה של הילדה שאליה באתי והיא דיברה עם מישהו, לא יודע עם מי. כנראה ששאלו אותה איפה היא אז היא אמרה אני עם X וחבר שלה !!!! ואני אפילו לא ידעתי שאנחנו חברים!!!! איך הלב שלי דפק באותו רגע.. וואי וואי.. מאותו רגע הכל יותר זרם לא יודע למה.. אולי בגלל שנפתחתי קצת יותר.. היא קמה רגע להפחיד חתול ואז חזרה התיישבה לידי קרוב מאוד ונשענה עלי, שמתי עליה יד היא לקחה את היד שלי ושמה אותה על הבטן והחזיקה, ואז היינו סוג של מחובקים כזה היא נשענה עלי ואני מחזיק כזה מאחורה כי כאילו המשקל שלה עלי כי היא נשענה וכל היד שלי נרדמת מתפרקת חחחח...
    אחרי כמה זמן הלכנו, כי כל אחד היה צריך ללכת לשלו, הלכנו לתחנת האוטובוס מחזיקים ידיים אחד של השני, וכשהגענו לתחנת אוטובוס היא חיבקה אותי פשוט חיבקה זה היה קצת מוזר. היא חיבקה אותי בלי להפסיק בלי להגזים 8 דקות בערך בקושי זזה ממש מפחיד! באיזשהו שלב הפנים שלנו כזה היו קרובות אחד לשניה (באמצע החיבוק) והיא נישקה אותי פשוט!!! בפה וזאת הפעם הראשונה שלי
    התחבקנו עוד איזה דקה או שתיים ואז הגיעה המונית שלי (כי הן כאילו ליוו אותי לתחנה) היא הלכה כזה לידי נראה לי מחובקים לא זוכר הסתכלתי עליה ונישקתי אותה והלכתי. כן הפעם אני נישקתי אותה נשיקה קטנה כזאת והלכתי
    אחר כך אמרתי לה שאני בא גם למחרת לפני שהיא חוזרת לעיר שלה.

יום שני-
    קבענו איפה להיפגש, היא חיכתה לי בתחנת האוטובוס. אני כמעט פיספסתי אותה אבל פתאום ראיתי אותה וירדתי מהר, היא לא ראתה אותי, שמתי לה יד על הראש ואז היא ראתה אותי, היא קמה וחיבקה אותי בערך 5 שניות. אז היא שאלה אותה לאן אני רוצה שנלך אמרתי לה אפשר לאותו מקום שהיינו אתמול. הלכנו לשם, ישבנו באיזו פינה דיברנו טיפה ואז אמרתי לה בא לך לשבת על הדשא? היא אמרה לי יאללה או משהו כזה, התיישבנו שם דיברנו קצת והיה הרבה מצבים שפשוט לא דיברנו בכלל, כן זה דיי משפיל. כל פעם כזה קירבנו את הגוף שלנו אחד לשני אבל שנינו פחדנו לעשות את הצעד ככה אני הרגשתי. בסוף לקחתי את היד שלי שמתי עליה כזה מאחורה עד הבטן והשכבתי אותה כזה אחורה על הדשא. וזה הרגע שאני רוצה לזכור הכי טוב בעולם. היינו כזה מחובקים שכובים אחורה, היא שמה את הראש שלה על הבטן שלי ולקחה את היד שלי ורב הזמן ליטפה אותה כזה.. היא גם ליטפה לי את החזה קצת ואת הזרוע למעלה. היא נותנת לי תחושה מאוד מאוד טובה. ככה היינו דיי הרבה זמן, וממש כמעט שלא החלפנו משפטים פשוט שכבנו מחובקים כשהיא עלי. שאלתי אותה גם פעם על החברים הקודמים שלה שאני מכיר אחד מהם והיא אמרה שהיה 2 כאלה שהיא לא אהבה אז שאלתי למה היא הייתה חברה שלהם אי אמרה כי הם חפרו אבל היא כל הזמן סיננה אותם וזה.. את החבר האחרון שלה שאני מכיר היא אהבה אבל היא אמרה לי זה לא כמו שאני אוהבת אותך. אני הסתכלתי לה כזה הרבה פעמים בעיניים ניסיתי לרמוז לה שאני רוצה להתנשק אבל היא לא קלטה חחח..
    בסוף הלכנו בגלל שהאוטובוס שלה היה צריך להגיע. באתי איתה לתחנת האוטובוס שלה כשאנחנו הולכים מחובקים/יד ביד, וכל הזמן הזה שהיינו בתחנת אוטובוס שזה היה בערך משהו כמו רבע שעה, התחבקנו בלי להפסיק, ואחרי איזה 2 דקות חיבוקים התנשקנו תוך כדי חיבוק, ואז כל איזה 20 שניות שוב התנשקנו שוב ושוב והמשכנו להתחבק, ככה כל הזמן בלי להפסיק, נשיקה או שתיים ושוב חיבוקים ושוב ושוב.. עד שהאוטובוס שלה הגיע וציפיתי שהיא תבוא לחבק אותי או משהו ותנשק אותי אבל הלכתי לידה כזה היא נכנסה אמרה לי ביי עם חיוך ועלתה. זה היה קצת עצוב כי אני לא אראה אותה איזה שבועיים עכשיו!

זה הסיפור הראשון שלי שהיה לי משהו אמיתי עם מישהי, תודה רבה על הקריאה, ואני יודע שזה ארוך

שאלות:
    1) יש לה גשר גם למטה וגם למעלה, ואנחנו מתנשקים כזה עם שפתיים סגורות, ממש ככה לא פותחים את הפה בכלל.. ככה אמורים או שזה בגלל שיש לה גשר היא עושה ככה?
    2) היא נמוכה ואני גבוה, אז יש בעיה קטנה הפורפורציות שלנו לא מתאימות נגיד אני מחבק אותה אז זה יוצא כאילו אני מצטלם עם חבר שלי כי אני שם לה יד על הכתף כזה..
    3) אם שמתם לב המקום היחיד שאנחנו מתנשקים בו זה התחנת אוטובוס, זה שאלה דפוקה אבל יש לזה משמעות לדעתכם?
    4) היא נוצריה. כן. אני יהודי אמנם חילוני לגמרי אבל בכל זאת אתם חושבים שתהיה בעיה עם זה? אני לא רוצה שיצחקו עלי בבצפר וכאלה..

תודה-
    תודה לכם אתם פורום באמת טוב, אני למדתי כמה דברים גם בפיקאפ שלכם. ד"א אני ראיתי אותה פעם אחת ומאז דיברנו רק בפייסבוק אז כל אלה שאומרים שפייסבוק לא כלי טוב.. בלי פייסבוק לא יודע מה הייתי עושה.
    תודה שקראתם את הדיווח הארוך שלי ואשמח לקבל תגובות!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמח שנהנת...בין כמה אתה אגב?

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

סיפור יפה אבל לא קשור לפיקאפ, מועבר לפורום המתאים.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    סיפור יפה אבל לא קשור לפיקאפ, מועבר לפורום המתאים.
    לא מתאים לפה... מועבר...

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    לא מתאים לפה... מועבר...
    זה גם לא מתאים לפה, זה לא קשור לפיקאפ, סתם סיפור על ילד שהכיר ילדה, הייתה משיכה, שתיקות של פעם ראשונה וכו'. אין פה שום אלמנט של פיקאפ. אני לא רוצה למחוק או לנעול את האשכול הזה כי חבל.
    חוץ מזה זה קשור לפורום שלך, זה דייט ראשון שלו, ניראה שהוא נכנס למערכת יחסים, ובברור הוא זקוק לשיפור ביטחון העצמי אם הוא מתבייש לנשק מישהי שנמשכת אליו.

מוחזר למתבגרים ומתגברים.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אני בן 16. והיא 17
    אשמח אם תענו על השאלות שלי תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

שאלות:
    1) יש לה גשר גם למטה וגם למעלה, ואנחנו מתנשקים כזה עם שפתיים סגורות, ממש ככה לא פותחים את הפה בכלל.. ככה אמורים או שזה בגלל שיש לה גשר היא עושה ככה? לא זה לא קשור לגשר,אני לא חושבת שזה קשור.כניראה הנשיקה שלכם היא לא נשיקה צרפתית ולא התקדמתם,כי אני מכירה כאלה אם גשר שמתנשקים אם לשון ופה פתוח אין לזה קשר לגשר,פשוט פעם הבאה תנסה לדחוף את הלשון או משהו כניראה היא מתביישת כי יש לה גשר..
    2) היא נמוכה ואני גבוה, אז יש בעיה קטנה הפורפורציות שלנו לא מתאימות נגיד אני מחבק אותה אז זה יוצא כאילו אני מצטלם עם חבר שלי כי אני שם לה יד על הכתף כזה.. מה הבעיה פה?אז היא נמוכה...אז מה חחח , אתה יודע כמה זוגות יש כאלה?שאפילו הבחורה גבוהה מהגבר ממש,זה לא כזה חשוב,אם זה עד כדי כך מפריע לך שבגלל זה שאלת שאלה על זה,תחשוב על זה שכשתיצאו למסיבות או משהו והיא תשים עקבים עוד איכשהו יהיה בסדר חח
    3) אם שמתם לב המקום היחיד שאנחנו מתנשקים בו זה התחנת אוטובוס, זה שאלה דפוקה אבל יש לזה משמעות לדעתכם?צירוף מקרים.?...איזה משמעות אמורה להיות בעיניך...
    4) היא נוצריה. כן. אני יהודי אמנם חילוני לגמרי אבל בכל זאת אתם חושבים שתהיה בעיה עם זה? אני לא רוצה שיצחקו עלי בבצפר וכאלה..מה איזה שטויוווווווות נו,אני יהודיה וחבר שלי הוא נוצרי ובתחילת הקשר היה לי בעיות אם זה ושיתפתתי אותו וזה סתם פגע בו כשאמרתי לו את זה וזה הרס לי את האפשרות להיות איתו!!!והיו כמה בנות שאיכשהו קראו לעצמן חברות שלי שנתנו לי תחושה שאני לא צריכה להיות איתו רק כי הוא גוי,ואז שנישקתי אותו הבנת שאני רוצה אותו ושזה ממש לא מעניין אותי,כי זה רק עניין של דת.ואני עוד חילוניה אז מה אכפת לי התנשקתי איתו הפכנו להיות זוג,היו מלא כאלה שמארו מזל טוב,אבל היו כמה חילוקי דעות שאמרו ' מההה למה אסוור לך זה חילול דתתת ' אבל לא באמת התיחסתי,וזה עבר כבר כל החילוקי דעות,והנה 7 חודשים יחחד מושלמים ונהנים!!!אין לך מה לחשוב על זה בכלל,תיצא איתה אם אתה באמת רוצההה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה הגובה שלך והגובה שלה?

מורחקים
    שם פרטי
    להב
    לייקים
    7
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    היככנ

באמת פורום טוב

ופיסבוק הוא כלי ממש טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אני 1.80 היא 1.60 בערך..
    והיא ממש ממש ממש ממש רזה איזה 40 קילו אני גם רזה אני 60..

ואבקש עוד משהו.. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה זה להתנשק צרפתית... אני הייתי בטוח שנשיקה צרפתית זה נשיקה בפה.. פשוט הצמדת שפתיים... כשהתנשקנו היא עצמה את העיניים כאילו היא בגן עדן חחחחחחחח אבל שטיפה לחצתי כזה על השפתיים שלה מתוך נשיקה רגילה כזה כן הרגשתי משהו כזה קשה כנראה זה היה הגשר ואולי בגלל זה היא לא פותחת את הפה.. ואיך מתנשקים צרפתית מה זה בכלל..?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

הקפצה

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך, נשיקה צרפתית זה נשיקה מפה לפה עם לשון.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    יום ראשון-
    אתמול הגיעה ידידה שלי שהתחלתי לדבר איתה בפייסבוק והתחלנו בימים האחרונים עם אני אוהב אותך ולבבות ושטויות כאלה.
    אתמול היא באה לחברה שלה שגרה קרוב לעיר שלי, אז אמרתי לה שאני רוצה שניפש וזה (היא באה אליה כדי לחגוג לה יומולדת הם הלכו למסיבה) והילדה שאיתה נפגשתי גרה בערך שעה מאיתנו!
    בקיצור נפגשנו ולא יודע למה חברה שלה באה איתה (אני הכרתי את הילדה סתם באיזה חנות, והוספתי אותה לפייס והתחלנו לדבר ולדבר כבר הרבה זמן וכמו שאמרתי בימים האחרונים התחלנו עם לבבות וזה) אז נפגשנו והתחבקנו איזה 10 שניות ככה. היה קצת שתיקה כזאת כי לא היה ממש נושא לדבר.. אבל הלכנו לאיזה פארק (שלושתנו) כשהיא הולכת לידי, פשוט הולכת רגיל בלי יד או משהו. אני לא ידעתי מה יקרה, אם היא אוהבת אותי באמת או סתם משפטים של פרחה "חולה עלייך" וכאלה.. היא הלכה באמצע של שנינו, עד שהגענו לפארק ושם ישבנו כזה שוב היא בין שנינו לאורך כל הזמן.. דיברנו על כל מני שטויות שלא באמת קשורים אלי, הם דיברו על אנשים ואני ישבתי והקשבתי סתם כמו מפגר.
    השיא!! - התקשרו אל החברה של הילדה שאליה באתי והיא דיברה עם מישהו, לא יודע עם מי. כנראה ששאלו אותה איפה היא אז היא אמרה אני עם X וחבר שלה !!!! ואני אפילו לא ידעתי שאנחנו חברים!!!! איך הלב שלי דפק באותו רגע.. וואי וואי.. מאותו רגע הכל יותר זרם לא יודע למה.. אולי בגלל שנפתחתי קצת יותר.. היא קמה רגע להפחיד חתול ואז חזרה התיישבה לידי קרוב מאוד ונשענה עלי, שמתי עליה יד היא לקחה את היד שלי ושמה אותה על הבטן והחזיקה, ואז היינו סוג של מחובקים כזה היא נשענה עלי ואני מחזיק כזה מאחורה כי כאילו המשקל שלה עלי כי היא נשענה וכל היד שלי נרדמת מתפרקת חחחח...
    אחרי כמה זמן הלכנו, כי כל אחד היה צריך ללכת לשלו, הלכנו לתחנת האוטובוס מחזיקים ידיים אחד של השני, וכשהגענו לתחנת אוטובוס היא חיבקה אותי פשוט חיבקה זה היה קצת מוזר. היא חיבקה אותי בלי להפסיק בלי להגזים 8 דקות בערך בקושי זזה ממש מפחיד! באיזשהו שלב הפנים שלנו כזה היו קרובות אחד לשניה (באמצע החיבוק) והיא נישקה אותי פשוט!!! בפה וזאת הפעם הראשונה שלי
    התחבקנו עוד איזה דקה או שתיים ואז הגיעה המונית שלי (כי הן כאילו ליוו אותי לתחנה) היא הלכה כזה לידי נראה לי מחובקים לא זוכר הסתכלתי עליה ונישקתי אותה והלכתי. כן הפעם אני נישקתי אותה נשיקה קטנה כזאת והלכתי
    אחר כך אמרתי לה שאני בא גם למחרת לפני שהיא חוזרת לעיר שלה.

יום שני-
    קבענו איפה להיפגש, היא חיכתה לי בתחנת האוטובוס. אני כמעט פיספסתי אותה אבל פתאום ראיתי אותה וירדתי מהר, היא לא ראתה אותי, שמתי לה יד על הראש ואז היא ראתה אותי, היא קמה וחיבקה אותי בערך 5 שניות. אז היא שאלה אותה לאן אני רוצה שנלך אמרתי לה אפשר לאותו מקום שהיינו אתמול. הלכנו לשם, ישבנו באיזו פינה דיברנו טיפה ואז אמרתי לה בא לך לשבת על הדשא? היא אמרה לי יאללה או משהו כזה, התיישבנו שם דיברנו קצת והיה הרבה מצבים שפשוט לא דיברנו בכלל, כן זה דיי משפיל. כל פעם כזה קירבנו את הגוף שלנו אחד לשני אבל שנינו פחדנו לעשות את הצעד ככה אני הרגשתי. בסוף לקחתי את היד שלי שמתי עליה כזה מאחורה עד הבטן והשכבתי אותה כזה אחורה על הדשא. וזה הרגע שאני רוצה לזכור הכי טוב בעולם. היינו כזה מחובקים שכובים אחורה, היא שמה את הראש שלה על הבטן שלי ולקחה את היד שלי ורב הזמן ליטפה אותה כזה.. היא גם ליטפה לי את החזה קצת ואת הזרוע למעלה. היא נותנת לי תחושה מאוד מאוד טובה. ככה היינו דיי הרבה זמן, וממש כמעט שלא החלפנו משפטים פשוט שכבנו מחובקים כשהיא עלי. שאלתי אותה גם פעם על החברים הקודמים שלה שאני מכיר אחד מהם והיא אמרה שהיה 2 כאלה שהיא לא אהבה אז שאלתי למה היא הייתה חברה שלהם אי אמרה כי הם חפרו אבל היא כל הזמן סיננה אותם וזה.. את החבר האחרון שלה שאני מכיר היא אהבה אבל היא אמרה לי זה לא כמו שאני אוהבת אותך. אני הסתכלתי לה כזה הרבה פעמים בעיניים ניסיתי לרמוז לה שאני רוצה להתנשק אבל היא לא קלטה חחח..
    בסוף הלכנו בגלל שהאוטובוס שלה היה צריך להגיע. באתי איתה לתחנת האוטובוס שלה כשאנחנו הולכים מחובקים/יד ביד, וכל הזמן הזה שהיינו בתחנת אוטובוס שזה היה בערך משהו כמו רבע שעה, התחבקנו בלי להפסיק, ואחרי איזה 2 דקות חיבוקים התנשקנו תוך כדי חיבוק, ואז כל איזה 20 שניות שוב התנשקנו שוב ושוב והמשכנו להתחבק, ככה כל הזמן בלי להפסיק, נשיקה או שתיים ושוב חיבוקים ושוב ושוב.. עד שהאוטובוס שלה הגיע וציפיתי שהיא תבוא לחבק אותי או משהו ותנשק אותי אבל הלכתי לידה כזה היא נכנסה אמרה לי ביי עם חיוך ועלתה. זה היה קצת עצוב כי אני לא אראה אותה איזה שבועיים עכשיו!

זה הסיפור הראשון שלי שהיה לי משהו אמיתי עם מישהי, תודה רבה על הקריאה, ואני יודע שזה ארוך

שאלות:
    1) יש לה גשר גם למטה וגם למעלה, ואנחנו מתנשקים כזה עם שפתיים סגורות, ממש ככה לא פותחים את הפה בכלל.. ככה אמורים או שזה בגלל שיש לה גשר היא עושה ככה?
    2) היא נמוכה ואני גבוה, אז יש בעיה קטנה הפורפורציות שלנו לא מתאימות נגיד אני מחבק אותה אז זה יוצא כאילו אני מצטלם עם חבר שלי כי אני שם לה יד על הכתף כזה..
    3) אם שמתם לב המקום היחיד שאנחנו מתנשקים בו זה התחנת אוטובוס, זה שאלה דפוקה אבל יש לזה משמעות לדעתכם?
    4) היא נוצריה. כן. אני יהודי אמנם חילוני לגמרי אבל בכל זאת אתם חושבים שתהיה בעיה עם זה? אני לא רוצה שיצחקו עלי בבצפר וכאלה..

תודה-
    תודה לכם אתם פורום באמת טוב, אני למדתי כמה דברים גם בפיקאפ שלכם. ד"א אני ראיתי אותה פעם אחת ומאז דיברנו רק בפייסבוק אז כל אלה שאומרים שפייסבוק לא כלי טוב.. בלי פייסבוק לא יודע מה הייתי עושה.
    תודה שקראתם את הדיווח הארוך שלי ואשמח לקבל תגובות!
    תשובות לשאלות
    1.זה אני לא יודע אין לי גשר....
    2.אני האמת יהיה סבבה אם חברה שלי תיהיה קצת נמוכה ממני...זה סבבה אבל זה עניין של טעם (לא שאני אומר שאם היא בגובה שלי זה לא טוב...)
    3.יכול להיות שאתם מרגישים את האהבה הכי חזק בתחנת האוטובוס שזה המקום לפרידה וזה סוג של ''נשיקות פרידה''
    4.אני נגד

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

פששש הבחורה יוזמת! צל"ש
    ואיזה סיפור חמוד יואוווווווו ^_______^
    מזל טוב!! המון בהצלחה!

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

תודה.. מעניין אותי עניין הגשר והצרפתית.. איך עושים את זה לעזאזל?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,819 | הודעות: 8,174,406 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect