|
|
יפה סרטון נחמד מאד.
אני מעשן לשעבר עישנתי 5 שנים קופסא ביום... אחרי הצבא זרקתי את הקופסא האחרונה לפח ואני כבר נקי למעלה משנה וחצי!
לכל מי ששוקל להפסיק או מנסה להפסיק, זה קל, ירדתי מקופסא היום ל-0 סיגריות ביום במכה אחת ולא בהדרגה.
החשק לעשן עובר אחרי כמה ימים, ההתמכרות לניקוטין עוברת אחרי 3 שבועות, ואחרי חודש בערך אפשר להתחיל לספור את הימים שאתה לא מעשן, כי אז זה נהייה ממש קל.
תזרקו את הסיגריות תתנזרו מאלכוהול ומקופאין לחודש, ותתחילו חיים חדשים!!! עם מלא כסף, אושר ובריאות שזה הכי חשוב...
נערך לאחרונה על ידי Pinkomat; 02-10-2011 בשעה 16:10.
דברו יפה! פשוט אל תשתמשו בקללות, תתווכחו כמו אנשים ולא כמו ילדים.
חבל שבסוף אני אצטרך לנעול, אני רואה שזה מאוד מעניין אתכם.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לפי מה שאני יודע, הריאות אכן מנקות עצמן.
אבל זו שטות גמורה להגיד שאפשר לעשן סיגריה ביום ולא יהיה שום נזק כי הריאות מתנקות...
הריאות מתנקות אך לא לגמרי, וזה לא כולל את המספר הבלתי-נגמר של רעלים שנכנסים לגוף ולמערכת הדם, חומרים מסרטנים ונזק מיידי לחניכיים והגיינת הפה.
המעשן תמיד ימצא את התירוצים שלו אחי, אני גם הייתי כזה...
יש לי רנטגן, לא יודע אם רואים בבירור את הריאות דרך רנטגן (ואני מאמין שלא) אבל אם היה משהו יוצא דופן (וקיצוני כמו שהוא הראה) אז הרופא היה זורק איזה מילה.
מזה קרובות, הכי קרובות שאפשר.
אין לך מה להתווכח איתי, ראיתי בעיניים שלי,
תחשוב שלוקח לגוף 24 שעות לנקות את עצמו מסיגריה בודדת, אתה מסכים איתי שברגע שהחומר השחור והמסריח והגועל נפש הזה, שהייתי מעדיף נפט במקומו, נכנס לך לריאות התמימות שלך, הוא יגרום לקצת עכירות? מסכים? יופי.
עכשיו 5 סיגריות ביום, עכירות פי חמש, ככה במשך 12 חודשים ובבקשה - יש לך ריאות מזוהמות.
נגועות, מגעילות גועל נפש לא ראיתי כזה שחור מגעיל בחיים שלי.
ועוד לחשוב שהוא היה צריך ללכת עם זה יום-יום בא לי להקיא ת'נשמה החוצה.
אתה טועה,
אבא שלי עישן 26 שנה והריאות שלו לעולם לא יגיעו למה שהן היו מקודם,
לפי דבריי הרופא לפחות.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 02-10-2011 בשעה 17:39.
One Shot - One Kill
טוב אחי.
בגלל זה אני יכול לרוץ ולשחות ולעשות מה שבא לי בלי להרגיש שום קושי נשימה מוגזם.
אבל אם הטימטום הזה זה מה שגורם לך לא להכנס לסיגריות ואתה מרוצה מזה, מי אני שיגיד לך לא.
חחחחחחחחחח איזה יצור חחחחחחחחחחחחח
מה אכפת לי איך הריאות שלי נראות כאילו אני רואה אותם בבוקר.
ועזוב את זה שזה כן משפיע על הביצועים ואתה יוצא פשוט מפגר.
עלק הייתי באוניברסיטת תל אביב ראיתי ריאות של אנשים משחק לי אותה איזה אינטלגנט.
בחייאת נשמה, אני יעשן, אתה תמשיך לראות ריאות באוניברסיטה שלך, וכולנו נחיה (או שלא) באושר ועושר.