חצקונים לילדה (אחותי) בת 16, היא ממש סובלת מהעניין. אמא שלי קונה לה משחות וקרמים אבל כלום כרגע לא עוזר...יש פה מישהי שהשתמשה במשהו שעזר לה? תודה!
חצקונים לילדה (אחותי) בת 16, היא ממש סובלת מהעניין. אמא שלי קונה לה משחות וקרמים אבל כלום כרגע לא עוזר...יש פה מישהי שהשתמשה במשהו שעזר לה? תודה!
|
|
יש מצב ש''אחותי''
זאת בעצם את ?
כי עם כן אין לך ממה להתבייש .
שימי קרמים לחצ'קונים .
יש דבר שנקרא ''acticyl'' של חברת skin lab (נראה לי שזה השם של החברה..)
היא צריכה לשים אותו כל פעם אחרי המקלחת אחרי שהיא שטפה את הפנים ואת האזורים עם הפצעים בסבון עם גרגרים לפנים, הדבר הזה הוא כמו מים כאלה קצת יקר בשביל בקבוק כזה אבל לא נורא...שופכים קצת מהבקבוק על צמר גפן ומשפשפים על הפצעים..(שוב! אחרי הסבון גרגירים) זהו זה כמובן מניסיון שלי גם לי יש פצעים כאלה...ושתמעיט קצת עם המטוגנים והשוקולד....תמיד אומרים את זה ותמיד נגיד!
בהצלחה!
א.זה לא היא אני יודע....
ב.יש דבר כזה משתמש אנונימי אז אם היה לה בעיה עם זה היא הייתה עושה אנונימי
ג.רשום שהיא בת 21...
תודה נועם על ההגנה. זאת באמת אחותי...אני לא חושבת שיש מה להתבייש בחצ'קונים בלי קשר. זה טבעי להרבה אנשים יש...אני אבדוק לגבי מה שרשמת. אני בטוחה שאחותי תשמח לנסות כל דבר אם יש סיכוי שהוא באמת יעלים או יצמצם את החצ'קונים. מה לגבי גלולות?זה גם אמור לעזור לא? יש פה מישהי שלקחה וזה עזר לה?
לאכול פחות דברים שומניים..
מה זה דברים שומניים?!? ממה כדאי להימנע? קראתי כאן שגלולות באמת משפרות את מראה העור, השאלה אם כדאי שאחותי תתחיל לקחת...מה אתן אומרות? זה באמת מאוד מוריד לה את הבטחון העצמי..![]()
שתתחיל לעשות יותר ספורט זה יגרום לרק טוב וממה שאני יודע אלו שעושות ספורט אין להם חצ'קונים
* רצוי לעבור לתזונה בריאה יותר ובנוסף היא תרגיש יותר טוב עם עצמה...
נועם אתה מקנא כי אתה לא יכול לקחת גלולות? סתם, בצחוק
ברור שאפשר לנסות דברים אחרים אבל היא כבר ניסתה, ולמה לא לקחת גלולות, יש לי חברה אחת ממש טובה
שלקחה אחרי שהיא סבלה מלא זמן מחצ'קונים, שיפר לא את הביטחון עם בנים ובכלל, אז למה לא?
ברור שמקביל כדאי לאכול נכון ולהקפיד על ספורט אבל לצערי זה לא מספיק..
אני מציע שאחותך תקנה סבון לפנים בשם אקניל וואש, הסבון הזה עזר לי מאוד.
אם המצב ממש חמור היא יכולה לקחת רואקוטן שמעתי שהתרופה הזאת ממש טובה.