ברוכה הבאהההה
תודההההההההה D:
נכתב במקור על ידי afx הולכת אותי שולל I Guess
ברוך הבא
ברוכה . זאת בת אני יצטרך להגיד את זה עוד הרבה ?
נכתב במקור על ידי דניאליית היי אני דניאל | 16.5 | דרום . אהי חדשה בפורום , ואשמח להכיר DD: יאללללה וולקאם טו מי ♥ אה מצב דניאל? שם מגניב חייב לציין! קיצר ברוך הבא וכאלה, שיהיה לך אחלה של חג, סבבה?
חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף חינוך לעושר, יציל את הדור החדש חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש "חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)
נכתב במקור על ידי -Flame- אה מצב דניאל? שם מגניב חייב לציין! קיצר ברוך הבא וכאלה, שיהיה לך אחלה של חג, סבבה? ח תודה ותודה D: סבבה
נכתב במקור על ידי דניאליית היי אני דניאל | 16.5 | דרום . אהי חדשה בפורום , ואשמח להכיר DD: יאללללה וולקאם טו מי ♥ ברוכה הבאה ד"א - ויקטוריה ג'סטיס בין הנשים היפות שזכיתי לראות (אני בן)
נכתב במקור על ידי Shinx ברוכה הבאה ד"א - ויקטוריה ג'סטיס בין הנשים היפות שזכיתי לראות (אני בן) אתה בטוח?
ברוכה הבאה
ברוכ הבאה
ברוכה הבאה =]
נכתב במקור על ידי דניאליית ח תודה ותודה D: סבבה שלום דניאל בת 16 מהדרום , עם את צריכה עזרה או משהו.. את מוזמנת לפנות עלי בפרטי
נכתב במקור על ידי afx יש לנו מנהג שכל משתמש או משתמשת חדשים שנרשמים מעלים תמונה לפורום תמונות גולשים ברוכה הבאה מעתיק בלי בושה הא?! ברוכה הבאה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
חוקי הפורום