היי, שמי הוא עומר ורציתי לספר לכם על השתלשלות החיים שלי מבחינה פיננסית בכמה שנים האחרונות.
זוהי רק דוגמא לסוג השינויים וההתקדמות שיכולים לקרות בעקבות שחרור מחסומים - זה חל גם לגבי כל תחום בחיים שמעניין אתכם.
לפני כמה שנים הייתי חייל בצה"ל - מכיוון שהתקבלתי בזמנו למסלול יוקרתי, הייתי חתום על שנה קבע ולא יכולתי לצאת מרצוני.
מאוד רציתי להתקדם בחיים, לנצל את הפוטנציאל שלי, אבל תמיד ידעתי שיש מין קיר בלתי נראה שחוסם אותי - מחסומים רגשיים ומנטליים שמונעים ממני לפעול בחופשיות בעולם. אלו פחדים ואמונות מגבילות שצברנו לאורך השנים ואנחנו כבר לא מודעים אליהם.
בתקופה זו הכרתי את שיטת סדונה, או בשמה האחר Release Technique - זוהי אותה שיטה תחת 2 מורים שונים, כל אחד מלמד בגישה הייחודית שלו. מטרת השיטה היא לחשוף את אותם מחסומים לא מודעים ולשחרר אותם - כך שנוכל לחיות בטבעיות ובחופש ופשוט לעשות ולהשיג את מה שאנחנו בוחרים.
לא ממש ידעתי מה זה, אם זה עובד וכו', והייתי סקפטי כמו רוב האנשים, אז פשוט השאלתי עותק ממישהו אחר שהכרתי ועשיתי את הקורס (אודיו + חוברת). ככל שהמשכתי לתרגל את זה, יותר חסימות קטנות השתחררו, ושמתי לב שהכל בחיים שלי מתחיל להיראות יותר טוב - יחסים, בריאות, אושר וכו'. כל המגבלות האלה התחילו להתפוגג, וראיתי שאפשר לקחת את זה יותר ויותר עמוק - לשחרר פחדים יותר גדולים, וכו'.
בנקודה מסויימת ממש נשבר לי מהצבא - הרגשתי תקוע, שנאתי את העבודה, המפקד, וכו'. החלטתי להשתמש בשיטה ולשחרר את כל המחסומים שיש לי בקשר לעניין עד הסוף. זה לקח כמה שבועות וכמה שעות טובות של שחרור - שיחררתי את כל ה - "אני לא יכול", "לא מגיע לי", וכו', שיחררתי את השנאה שלי למפקד ולעבודה...
יום אחד, התעוררתי בשלווה עמוקה. פשוט הרגשתי בעננים, לא משנה שאני עדיין בצבא באותו תפקיד, פשוט ידעתי שהכל בסדר. ידעתי שהכל בתוך הראש שלי וכל האושר מגיע ממני. הגעתי לצבא באותו יום, והיה לי מייל מאחד הקצינים הבכירים שקבע לי פגישה איתו. באתי לפגישה, והוא הודיע לי על המקום שבעקבות קיצוצים בכוח אדם, משחררים אותי, 7 חודשים לפני הזמן המיועד. משום מה ידעתי שזה נורמלי, למרות שזאת אחת הסיטואציות הכי לא סבירות שחייל יכול להיקלע אליה... פשוט הרגשתי שמשהו בתודעה שלי נפתח וזה התאפשר.
מנקודה זו והלאה באמת ידעתי שיש לי אוצר ביד. השיטה עובדת. המשכתי לשחרר, התקבלתי בקלי קלות לעבודה יוקרתית בהייטק עם משכורת עתק (נחתו עליי ראיונות והצעות עבודה כמו גשם, והראיונות היו ממש קלים - וכולם מסביבי אמרו לי שאין לי סיכוי בגלל המשבר!)
אז התחלתי להרוויח כסף כמו בן אדם. סוף סוף יכלתי להרשות לעצמי לרכוש קורסים של השיטה, כולל כמה קורסים מתקדמים, ולתת לזה את הכבוד הראוי.
אבל עדיין היה שם סבל, עדיין עבדתי כמו חמור 10 שעות ביום, 5 ימים בשבוע, והתחיל להימאס לי גם מזה.
שיחררתי גם על הנושא הזה, והגעתי להחלטה לעבור לחצי משרה. כולם אמרו לי שאין סיכוי, אין עבודות כאלה וכו', אבל הקשבתי רק ללב שלי. אמרתי בעבודה שזה מה שאני רוצה, וקרה משהו שלא צפיתי - הם לא הסכימו, וגם לא רצו שאני אשאר מכאן והלאה בגלל הרצון שהבעתי, אז פשוט פיטרו אותי על המקום וקיבלתי משכורת של חודש שלם בלי לעשות כלום! (אני בכלל זה שרצה לעזוב...)
כמו שצפיתי, למרות מה שאמרו, תוך שבוע אחד מצאתי משרה חלקית. הכוונה שלי הייתה להפוך לעצמאי לחלוטין ולקחת אחריות על הזמן שלי. הייתי במקום חדש 4 חודשים, וכשהבנתי שהגיע הזמן לקפוץ למים, עזבתי גם אותם, והתחלתי להיות פרילנסר.
כמו תמיד, אותם אנשים תומכים שמקיפים אותנו אמרו לי שזה יהיה קשה, אין סיכוי, איך תשיג פרוייקטים, בלה בלה בלה בלה בלה... אז המצב כרגע הוא שאפילו אין לי אתר באינטרנט, אין לי כלום בעצם, וכל שבוע מגיעים אליי לקוחות חדשים עם פרוייקטים. אני יכול לבחור מה אני עושה. אני יכול לבחור מתי, איך וכמה לעבוד. אין לי שום שיווק אז אני תמיד תוהה מאיפה הם מגיעים, ואז נופל לי האסימון... זה הכל בראש שלי!
ויותר טוב מזה - גיליתי דבר מדהים - בכל פעם שאני משחרר את כל המחסומים שלי לפני שאני מתחיל פרוייקט, הפרוייקט עצמו לא לוקח שום זמן! זה הכל בראש! כבר עשיתי פרוייקטים של חודש שלם, בסכומים של 5 ספרות, תוך כמה שעות בודדות של ישיבה בבית קפה!
קרו גם כמה דברים הזויים על הדרך - מנכ"ל של חברת סטארט אפ אמריקאית הגיע אליי משום מקום, והזמין אותי לטוס אליהם על חשבונו רק כדי לייעץ להם ולעשות בשבילם פרוייקט קטן. היה טיול נפלא.
כל מה שאמרתי לחלוטין לא הגיוני, לא רציונלי, ולא יכול להתאפשר לרוב האנשים. הסיבה שזה כן מתאפשר היא שחרור, ומוח שקט לחלוטין. קשה לנו לראות את זה, ואנחנו מכירים בזה לאורך זמן ככל שמשחררים יותר ויותר, אבל הכל תמונה בתוך הראש שלנו. כל הבעיות שאנחנו חושבים שיש לנו, המגבלות, וכו' - זה הכל מנטלי. ברגע שמשחררים את זה הכל מתאפשר.
וזאת הייתה רק דוגמא. כל דבר בחיים שלי השתפר - בריאות, מערכות יחסים, הרגשה במהלך היום, הבנה של משמעות החיים... אבל רציתי לפרט בעיקר על השינוי הכלכלי. אני ממשיך לשחרר, והכוונה לי היא להגיע למצב של חופש כלכלי מוחלט - לא לחשוב בכלל על כסף ולדעת שיש לי את כל מה שאני צריך.
אני ממליץ בחום לקנות את הקורס של השיטה - זאת כנראה תהיה ההשקעה הכי משתלמת שתעשו בחייכם, כי זה הרבה מעבר לכסף - אלה החיים שלכם. זה האושר שלכם. זה החופש האישי שלכם.
( הפורום לא מאפשר לי לפרסם קישורים )
האתר של זה הוא www dot releasetechnique dot com. אני ממליץ על זה בחום (זאת הגרסא המועדפת עליי של השיטה).
קיימת גם שיטת סדונה - www dot sedona dot com - אותה שיטה תחת מורה אחר.
כמו כן ישנה אישה נפלאה בשם שובל, שהיא מאמנת של שיטת סדונה, והיא מעבירה אימונים אישיים / סדנאות בארץ.
www dot shovalaloni dot co dot il
מקווה שפניתי לאנשים הנכונים ושתפיקו מזה ערך רב,
עומר
נ.ב. אני לא משוייך בשום צורה לאף אחד מהארגונים שציינתי ואני לא מקבל על זה כסף. אני עושה את זה מרצוני האישי להביא עוד אנשים להשתמש בשיטה, כי אני יודע שזה מה שכולם מחפשים בסופו של דבר.

ציטוט ההודעה

אני לא קונה את זה.