קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] שיעור מספר 1 בדרך להצלחה - מי אתה?
    על ידי עומרי כהן בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-11-2011, 19:21
  2. [מאמר] 18.10.11 - נקודה למחשבה בדרך להצלחה
    על ידי עומרי כהן בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-10-2011, 17:23
  3. [הורדה] Portable Adobe Photoshop CS5 x32 pre-release |טרום שחרור נייד
    על ידי עוף טוב בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-04-2010, 23:46
  4. [שחרור] Bamboo Forest - Release Your Mind-2007-UPE
    על ידי Zip3r בפורום אלקטרונית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-11-2007, 17:31
  5. VA - Release N Attack-Compiled By Zion-2007-MYCEL [שחרור]
    על ידי Zip3r בפורום אלקטרונית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-11-2007, 17:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

Release Technique \ Sedona Method - שחרור מחסומים מנטליים בדרך להצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל Release Technique \ Sedona Method - שחרור מחסומים מנטליים בדרך להצלחה

היי, שמי הוא עומר ורציתי לספר לכם על השתלשלות החיים שלי מבחינה פיננסית בכמה שנים האחרונות.
    זוהי רק דוגמא לסוג השינויים וההתקדמות שיכולים לקרות בעקבות שחרור מחסומים - זה חל גם לגבי כל תחום בחיים שמעניין אתכם.

לפני כמה שנים הייתי חייל בצה"ל - מכיוון שהתקבלתי בזמנו למסלול יוקרתי, הייתי חתום על שנה קבע ולא יכולתי לצאת מרצוני.
    מאוד רציתי להתקדם בחיים, לנצל את הפוטנציאל שלי, אבל תמיד ידעתי שיש מין קיר בלתי נראה שחוסם אותי - מחסומים רגשיים ומנטליים שמונעים ממני לפעול בחופשיות בעולם. אלו פחדים ואמונות מגבילות שצברנו לאורך השנים ואנחנו כבר לא מודעים אליהם.

בתקופה זו הכרתי את שיטת סדונה, או בשמה האחר Release Technique - זוהי אותה שיטה תחת 2 מורים שונים, כל אחד מלמד בגישה הייחודית שלו. מטרת השיטה היא לחשוף את אותם מחסומים לא מודעים ולשחרר אותם - כך שנוכל לחיות בטבעיות ובחופש ופשוט לעשות ולהשיג את מה שאנחנו בוחרים.

לא ממש ידעתי מה זה, אם זה עובד וכו', והייתי סקפטי כמו רוב האנשים, אז פשוט השאלתי עותק ממישהו אחר שהכרתי ועשיתי את הקורס (אודיו + חוברת). ככל שהמשכתי לתרגל את זה, יותר חסימות קטנות השתחררו, ושמתי לב שהכל בחיים שלי מתחיל להיראות יותר טוב - יחסים, בריאות, אושר וכו'. כל המגבלות האלה התחילו להתפוגג, וראיתי שאפשר לקחת את זה יותר ויותר עמוק - לשחרר פחדים יותר גדולים, וכו'.

בנקודה מסויימת ממש נשבר לי מהצבא - הרגשתי תקוע, שנאתי את העבודה, המפקד, וכו'. החלטתי להשתמש בשיטה ולשחרר את כל המחסומים שיש לי בקשר לעניין עד הסוף. זה לקח כמה שבועות וכמה שעות טובות של שחרור - שיחררתי את כל ה - "אני לא יכול", "לא מגיע לי", וכו', שיחררתי את השנאה שלי למפקד ולעבודה...

יום אחד, התעוררתי בשלווה עמוקה. פשוט הרגשתי בעננים, לא משנה שאני עדיין בצבא באותו תפקיד, פשוט ידעתי שהכל בסדר. ידעתי שהכל בתוך הראש שלי וכל האושר מגיע ממני. הגעתי לצבא באותו יום, והיה לי מייל מאחד הקצינים הבכירים שקבע לי פגישה איתו. באתי לפגישה, והוא הודיע לי על המקום שבעקבות קיצוצים בכוח אדם, משחררים אותי, 7 חודשים לפני הזמן המיועד. משום מה ידעתי שזה נורמלי, למרות שזאת אחת הסיטואציות הכי לא סבירות שחייל יכול להיקלע אליה... פשוט הרגשתי שמשהו בתודעה שלי נפתח וזה התאפשר.

מנקודה זו והלאה באמת ידעתי שיש לי אוצר ביד. השיטה עובדת. המשכתי לשחרר, התקבלתי בקלי קלות לעבודה יוקרתית בהייטק עם משכורת עתק (נחתו עליי ראיונות והצעות עבודה כמו גשם, והראיונות היו ממש קלים - וכולם מסביבי אמרו לי שאין לי סיכוי בגלל המשבר!)

אז התחלתי להרוויח כסף כמו בן אדם. סוף סוף יכלתי להרשות לעצמי לרכוש קורסים של השיטה, כולל כמה קורסים מתקדמים, ולתת לזה את הכבוד הראוי.

אבל עדיין היה שם סבל, עדיין עבדתי כמו חמור 10 שעות ביום, 5 ימים בשבוע, והתחיל להימאס לי גם מזה.
    שיחררתי גם על הנושא הזה, והגעתי להחלטה לעבור לחצי משרה. כולם אמרו לי שאין סיכוי, אין עבודות כאלה וכו', אבל הקשבתי רק ללב שלי. אמרתי בעבודה שזה מה שאני רוצה, וקרה משהו שלא צפיתי - הם לא הסכימו, וגם לא רצו שאני אשאר מכאן והלאה בגלל הרצון שהבעתי, אז פשוט פיטרו אותי על המקום וקיבלתי משכורת של חודש שלם בלי לעשות כלום! (אני בכלל זה שרצה לעזוב...)

כמו שצפיתי, למרות מה שאמרו, תוך שבוע אחד מצאתי משרה חלקית. הכוונה שלי הייתה להפוך לעצמאי לחלוטין ולקחת אחריות על הזמן שלי. הייתי במקום חדש 4 חודשים, וכשהבנתי שהגיע הזמן לקפוץ למים, עזבתי גם אותם, והתחלתי להיות פרילנסר.

כמו תמיד, אותם אנשים תומכים שמקיפים אותנו אמרו לי שזה יהיה קשה, אין סיכוי, איך תשיג פרוייקטים, בלה בלה בלה בלה בלה... אז המצב כרגע הוא שאפילו אין לי אתר באינטרנט, אין לי כלום בעצם, וכל שבוע מגיעים אליי לקוחות חדשים עם פרוייקטים. אני יכול לבחור מה אני עושה. אני יכול לבחור מתי, איך וכמה לעבוד. אין לי שום שיווק אז אני תמיד תוהה מאיפה הם מגיעים, ואז נופל לי האסימון... זה הכל בראש שלי!
    ויותר טוב מזה - גיליתי דבר מדהים - בכל פעם שאני משחרר את כל המחסומים שלי לפני שאני מתחיל פרוייקט, הפרוייקט עצמו לא לוקח שום זמן! זה הכל בראש! כבר עשיתי פרוייקטים של חודש שלם, בסכומים של 5 ספרות, תוך כמה שעות בודדות של ישיבה בבית קפה!

קרו גם כמה דברים הזויים על הדרך - מנכ"ל של חברת סטארט אפ אמריקאית הגיע אליי משום מקום, והזמין אותי לטוס אליהם על חשבונו רק כדי לייעץ להם ולעשות בשבילם פרוייקט קטן. היה טיול נפלא.

כל מה שאמרתי לחלוטין לא הגיוני, לא רציונלי, ולא יכול להתאפשר לרוב האנשים. הסיבה שזה כן מתאפשר היא שחרור, ומוח שקט לחלוטין. קשה לנו לראות את זה, ואנחנו מכירים בזה לאורך זמן ככל שמשחררים יותר ויותר, אבל הכל תמונה בתוך הראש שלנו. כל הבעיות שאנחנו חושבים שיש לנו, המגבלות, וכו' - זה הכל מנטלי. ברגע שמשחררים את זה הכל מתאפשר.

וזאת הייתה רק דוגמא. כל דבר בחיים שלי השתפר - בריאות, מערכות יחסים, הרגשה במהלך היום, הבנה של משמעות החיים... אבל רציתי לפרט בעיקר על השינוי הכלכלי. אני ממשיך לשחרר, והכוונה לי היא להגיע למצב של חופש כלכלי מוחלט - לא לחשוב בכלל על כסף ולדעת שיש לי את כל מה שאני צריך.

אני ממליץ בחום לקנות את הקורס של השיטה - זאת כנראה תהיה ההשקעה הכי משתלמת שתעשו בחייכם, כי זה הרבה מעבר לכסף - אלה החיים שלכם. זה האושר שלכם. זה החופש האישי שלכם.

( הפורום לא מאפשר לי לפרסם קישורים )

האתר של זה הוא www dot releasetechnique dot com. אני ממליץ על זה בחום (זאת הגרסא המועדפת עליי של השיטה).

קיימת גם שיטת סדונה - www dot sedona dot com - אותה שיטה תחת מורה אחר.

כמו כן ישנה אישה נפלאה בשם שובל, שהיא מאמנת של שיטת סדונה, והיא מעבירה אימונים אישיים / סדנאות בארץ.
    www dot shovalaloni dot co dot il

מקווה שפניתי לאנשים הנכונים ושתפיקו מזה ערך רב,
    עומר

נ.ב. אני לא משוייך בשום צורה לאף אחד מהארגונים שציינתי ואני לא מקבל על זה כסף. אני עושה את זה מרצוני האישי להביא עוד אנשים להשתמש בשיטה, כי אני יודע שזה מה שכולם מחפשים בסופו של דבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

השחרור המנטלי שתיארת הוא בהחלט מרגש, אני מריעה לך על כך.

שמעתי מעט על סדונה בעבר, עדיין נראה לי שמדובר במשהו שהתוצאות שלו לא באמת מהפכניות מכיוון שיש שיטות ותורות יסודיות ועמוקות יותר שמוחקות לגמרי את מחסומי העבר שלך, כולל אלו שנוצרו בך עוד כשהיית עובר (חלקן מדעיות לגמרי וממש לא מהמזרח).

יש לי קצת בעיה עם סיפורי הסינדרלה שכתבת כי כל אחד יכול לקחת מקרים יום-יומיים שכאלה, לנפח אותם (כמו שחסידי ה"סוד" עושים) ולקשר אותם לאיזו שיטת שקר כלשהו שהם מפיצים. שיטת השיווק הזולה הזאת הפכה להיות תופעה מעוררת רחמים ברחבי הרשת.

אני אצטרך לדבר עם הממונים עלי ולבדוק האם ישנה אפשרות להשאיר את אותיות האתרים שסיפקת או לא, אתה תעודכן לגבי זה.

בכל אופן, שלא תחשוב חלילה שיש לי משהו נגד השיטה, היא נשמעת מעניינת ובוא נומר שהצלחת לגרום לי להקליד אותה בגוגל ולהתחיל לקרוא עליה.

חג שמח

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

אתם יודעים מה מעצבן בכל השיטות האלה!!?
    מעניין שכולן עולות כסף ואם זה עזר למיליונים אפילו לא אחד פרסם על זה סרטון או מדריך בחינם

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

השיטה שאתה מדבר עלייה, מזכירה לי מאד את הסרט "The Secret".
    כל החיים הם עניין של זווית ראיה, וגישה. - הכל תלוי בדרך שאתה בוחר ללכת בה.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    השיטה שאתה מדבר עלייה, מזכירה לי מאד את הסרט "The Secret".
    כל החיים הם עניין של זווית ראיה, וגישה. - הכל תלוי בדרך שאתה בוחר ללכת בה.
    כן ובאיזו דרך אתה בחרת?

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי PHASE צפיה בהודעה
    מעניין שכולן עולות כסף ואם זה עזר למיליונים אפילו לא אחד פרסם על זה סרטון או מדריך בחינם

+1
    השיטה נשמעת מאוד מעניינת .. לפחות תתן קצת בסיס לשיטה או שם של ספר או מדריך שאפשר לקרוא .. :/

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

+ 2..

בין היתר, בגלל זה פורום אימון אישי הוקם, בשביל לספק שיטות עוצמתיות בלי שתצטרך להצטרף לארגון מסויים או לשרוף כסף ומה שיפה כאן זה שאיננו "גונבים" את הידע אלא שופכים אותו מראשנו או מההתנסות שלנו או ממקורות שגם ככה פתוחים לכולם, דבר מבורך לגמרי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-10-2011 בשעה 16:04.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אותי יותר מעניין איך אף אחד פה לא מתלונן על ספאם?

בואו נראה-
    מישהו חדש, הודעה ראשונה בפורום, קור של טקסט שמתאר את אותו סיפור-סינדרלה של בנאדם שגילה שיטה ופתאום מצליח וגם אתם יכולים אם תשלמו לי כסף בלינקים האלה....
    אני לא קונה את זה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היי, תודה לכולם על התגובות!
    אני אתייחס לכמה נקודות חשובות שהעלתם.

1. לגבי האמינות של זה / האם זה באמת עובד או שזה סתם צירוף מקרים - את זה כבר תצטרכו לבדוק בשביל עצמכם, אני לא יכול להכריח אתכם בכוח להאמין למשהו. הכי טוב שאני יכול לעשות זה לשתף את הנסיון האישי שלי בעניין - מכאן והלאה זה בידיים שלכם.
    אני כבר חי את זה מיום ליום, וההישגים שיש לי מהשיטה הם הרבה יותר ממה שכתבתי בהודעה הראשונה - פשט מצאתי דרך תמציתית לתאר כמה הישגים משמעותיים כדי למשוך אנשים שזה יכול לעניין אותם.

2. לגבי תוצאות מהפכניות (מהתגובה הראשונה) - השיטה נוגעת בעקרונות מאוד דומים לתורות מהמזרח ומשתמשת בהם, אך בצורה שמתאימה לאדם המערבי המודרני ולאורח החיים שלו. דוגמא לעקרון מהשיטה הדומה לתורות מהמזרח הוא שחרור מתשוקה - השיטה מספקת כלים מאוד פרקטיים כדי לעשות זאת והיא לא סתם אוסף של דיבורים ומילים גבוהות.
    עומק השחרור שניתן לעשות הוא הגבוה ביותר האפשרי - ניתן לשחרר אמונות בסיס, זכרונות טראומטיים, חסימות מזמן הלידה, פחד מוות... את כל זה כבר עברתי עם עצמי.

3. ההבדל בין השיטה לבין הסרט "הסוד" הוא שהשיטה היא כלי מעשי לחלוטין שניתן לשימוש ע"י כל אחד, והיא לא מבוססת על אמונות מפוקפקות כאלו ואחרות. יותר מכך - בקורסים של השיטה, נאמר בפירוש "אל תאמינו לשום דבר שאנחנו אומרים עד שתוכיחו זאת לעצמכם" - כדי לא להפוך את זה למנטרה או אמונה.
    בניגוד לסרט "הסוד" שאומר לכם מה הוא כוח המשיכה ומדבר עליו, השיטה נותנת לכם את ה איך לעשות את זה.

4. לגבי כסף / מדריך בחינם - יש על השיטה זכויות יוצרים, ואני גם בקשר טוב עם אחד המורים שלה שכבר השתתפתי בכמה סמינרים שלו, ואני מעדיף לא להפיץ חומר חוקי בחינם או להתיימר ללמד את זה בעצמי.
    אני מבין את הצורך - בדקתי וראיתי שיש דיסק דוגמא באתר של Release Technique. ( אני עדיין לא יכול לפרסם לינקים)

ישנה גם דרך מאוד זולה ללמוד את השיטה, למרות שזאת לא הדרך האופטימלית לדעתי, והיא דרך הספרים The Sedona Method או The Abundance Book. ניתן למצוא באמאזון או באתרים של השיטות.

כמו כן על Release Technique הם נותנים 30 Day Money Back Guarantee עד כמה שאני יודע...

יש לי את שניהם בבית ואני משתמש בהם בעיקר בתור תזכורת.

מקווה שעזרתי וחג שמח!
    נערך לאחרונה על ידי sirknigget; 13-10-2011 בשעה 15:55.

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    אותי יותר מעניין איך אף אחד פה לא מתלונן על ספאם?

בואו נראה-
    מישהו חדש, הודעה ראשונה בפורום, קור של טקסט שמתאר את אותו סיפור-סינדרלה של בנאדם שגילה שיטה ופתאום מצליח וגם אתם יכולים אם תשלמו לי כסף בלינקים האלה....
    אני לא קונה את זה.

+1
    וואלה עם כל הכבוד גם אני לא קונה את זה .
    אתה מצפה שילדים בגילאי 17 פחות או יותר יקנו משהו שהם לא מכירים ופעם ראשונה שהם שומעים עליו ממישהו עם הודעה אחת בפורום ?
    עד שאני בעצמי לא רואה שזה עובד אני לא מאמין

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dvird4 צפיה בהודעה
    +1
    וואלה עם כל הכבוד גם אני לא קונה את זה .
    אתה מצפה שילדים בגילאי 17 פחות או יותר יקנו משהו שהם לא מכירים ופעם ראשונה שהם שומעים עליו ממישהו עם הודעה אחת בפורום ?
    עד שאני בעצמי לא רואה שזה עובד אני לא מאמין
    גם כשאתה רואה שזה "עובד", זה לא באמת עובד כפי שאתה חשוב שזה עובד.
    אני בטוח שבקבוצה הזאת יש כמה אנשים שיוכלו "להוכיח" לך שזה "עובדה", כמעט בכל קבוצה יש את האנשים האלה.

הנקודה שמה שהם מראים לך הוא לא בהכרח אמיתי, הכל מותאם בצורה כזאת שיוכיח לך "עד כמה השיטה עובדת".
    היה לי מכר שהיה חבר בקבוצה דומה לזאת והוא הסביר לי שמלמדים אותם איך לקחת את החיים המשעממים שלהם ולנפח אותם לרמה כזאת שיחשבו שהם "עברו שינוי חיובי" כשבפועל זה לא ככה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-10-2011 בשעה 17:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    גם כשאתה רואה שזה "עובד", זה לא באמת עובד כפי שאתה חשוב שזה עובד.
    אני בטוח שבקבוצה הזאת יש כמה אנשים שיוכלו "להוכיח" לך שזה "עובדה", כמעט בכל קבוצה יש את האנשים האלה.

הנקודה שמה שהם מראים לך הוא לא בהכרח אמיתי, הכל מותאם בצורה כזאת שיוכיח לך "עד כמה השיטה עובדת".
    היה לי מכר שהיה חבר בקבוצה דומה לזאת והוא הסביר לי שמלמדים אותם איך לקחת את החיים המשעממים שלהם ולנפח אותם לרמה כזאת שיחשבו שהם "עברו שינוי חיובי" כשבפועל זה לא ככה.
    היי xsonicx, כמו שכתבתי, אין לי דרך להוכיח לך שזה עובד, הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות זה לשתף את הסיפור שלי.
    ההוכחה היחידה לכך שזה עובד היא הנסיון האישי שלך במידה ותנסי את זה.
    מסיבה זו גם אין לי שום אינטרס לרמות אותך - בסופו של דבר את תחליטי מה את עושה, אני רק יכול להכיר לך משהו שאולי לא היית מכירה אחרת.

אם את מעוניינת לקרוא עוד חוות דעת, החלק של ה - reviews באמאזון מפוצץ בביקורות חיוביות (אני מדבר על 2 הספרים שציינתי בפוסט הקודם). זאת גם הדרך הכי זולה ובטוחה להכיר את השיטה.
    כמו כן, קיים החזר כספי של 30 יום על ה - Release Technique, אני בעצמי לא ניצלתי את האפשרות ואני גם לא מכיר מישהו שניצל מכל מי שהכרתי שקנה את זה.
    נערך לאחרונה על ידי sirknigget; 13-10-2011 בשעה 18:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בדקתי את הדיסק דוגמא שהם מציעים, הוא מעולה והוא חינם: www dot releasetechniquedot com/free-gift

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,561 | הודעות: 8,174,148 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect