שלום לכל פורום אטרף! אני החלטתי היום לעשות מדריך מאוד מושקע על המפה Blood money במוד Hired Guns. 
בואו נתחיל:
Trailer :
אז, מה מטרת המוד?
אז מטרתו של המוד הוא לשדוד בנק.. נישמע פשוט? אבל יש רק בעיה אחת.. אתם לא היחידים שרוצים לשדוד אותו.
במפה Blood Money ממוקם בנק בבנק יש כסף אתם הולכים לבנק וכאשר אתם שודדים את הזהב שיש בבנק אתם צריכים לחזור לבסיס שלכם ול"הפקיד" את הכסף.
זה נשמע קל , אבל צריך להשתמש קצת בשכל.
אז איך אני לוקח את הכסף מהבנק ?
כאשר אתם מגיעים לכספת, בצד ימין יש קודן של אזעקה וברגע שאתם לוחצים E ארוך הכספת נפתחת.לאחר שנכנסתם כדי לקחת את הזהב אתם פשוט מסתכלים עליו ולוחצים על E . לאחר שתפתחו את הכספת תופעל אזעקה. וכולם יוכלו לדעת שיש משהו בכספת.
מה קורה כאשר אני לוקח את הכסף מהבנק ?
כאשר לקחת את הכסף יש לך דרך ארוכה מאוד עד ש"תפקיד" אותו בבסיס, מעל 10 חתיכות של כסף כל כסף אחד שתיקח יוריד לך 3% Speed.
ככה שיוצא שאתה רק יותר איטי ממה שברגיל.. כל הקבוצה היריבה תנסה להרוג אותך וכאשר היא תצליח הכסף שלך היה בתוך נרתיק על הריצפה וכולם יכולו לקחת אותו ולהפקיד אותו בבנק שלהם אבל גם מישהו מהקבוצה שלך יכול לקחת ולהפקיד אותו בבנק של הקבוצה אבל משהו אחד בטוח אתה הפסדתה את הכסף שלקחתה.. אבל גם יכול להיות שתספיק להגיע לפני שלקחו אותו והוא יהיה שלך בחזרה.. ברגע ש"הפקדתה" את הכסף ה3% מהירות ירדו ותרוץ כרגיל.
איך אני מנצח ?
ברגע שנגמר הכסף בבנק אז הקבוצה שיש לה יותר ניצחה.. או שזה תיקו, או שפשוט נגמר הזמן [ 5 דקות] והקבוצה שלקחה יותר ניצחה. יש כמה מערכות כמו בS&D מי שניצחה יותר מערכות ניצחה את המשחק.

Gameplay:
הבוטים:
הבוטים הם בעצם דמויות שבאות להקל עליכם במצבים מסויימים במשחק. למשל שאתם בכספת לוקחים זהב אתם יכולים להציב בוטים בכניסה לכספת ואז תוכלו להיתרכז באסיפת הזהב.
את הבוטים אתם יכולים להשיג בלחיצה על האות G ואז לחיצה על מספר לפי מספר הבוט.
תמונה אחת שווה 1000 מילים 

עכשיו כדאי להגיד להם מה לעשות אתם לוחצים על האות H ובוחרים 1 ,2 או 3 לפי המצב שאתם רוצים:
1.Hold Your Position - הם נשארים במקום בו עצרתם אותם ויורים על היריב שבה.
2.Follow Me - הם פשוט הולכים אחריכם ,עם בא יריב הם לא יורים עליו.
3.Go Go Go- הם הולכים אחריכם וכשהם רואים יריב הם יורים או עד שהוא מת והם ממשיכים ללכת או עד שהם מתים.

*יש דבר שנקרא גרייד והוא מודד מה יותר טוב.
גרייד = זה האותיות שרשום שם ליד כל בוט, A,B,C [ למי של הבין בטורים של Hp,Power וSpeed ]
הגרייד הכי גבוהה זה A והכי נמוך זה C
HP = כמות הHp שיש לבוט , A כמות הכי גדולה של Hp וC הכמות הכי קטנה.
SPEED = המהירות של הבוט , A הוא עוקב אחרייך הכי מהר וC הכי לאט.
POWER = כמות הDemage שהבוט מוריד לאויב , A מוריד הכי הרבה C הכי קצת.
כמובן שכל מינוס [ - ] שיש ליד הגרייד הוא גרוע מהרגיל ,וכל פלוס [ + ] הוא יותר טוב מהרגיל.
אז זהו, המדריך נגמר 
כמו שאתם רואים זה מדריך מאוד מושקע.. השקעתי המון זמן
אז אני מקווה שתעריכו את זה עם לייקים ותגובות טובות ובונות.
אז נתראה במדריך הבא!
יאלה ביי