לא יהיה ב5 ימים הקרובים אני יוצא לחופשה קצרה ואחזור במהרה
לסנר מדבר על מה שקורה בינו ל WWE : " כרגע סגרנו שהדמות שלי תופיע ב WWE12 , בלעדי ה WWE לא הייתי מגיע לאן שהגעתי ולא היתה לי אפשרות להגיע ל UFC"
האם לסנר יחזור אי פעם ל WWE?
לסנר עונה "זה צריך לקרות בנסיבות מתאימות כי אני ווינס לא מסתדרים כול כך טוב אבל הכול יכול לקרות ברגע הנכון והמתאים לי ל משפחתי ול WWE"
כוכב WWE\TNA לשעבר טומקו נעצר ונמצא בכלא סנט ג'ונס קאונטי בפלורידה , ככול הנראה הוא נתפס בשוד מזויין, ההופעה האחרונה של טומקו היתה ב 2010 ב TNA.
התאומות בלה פירסמו באתר שלהם ביוטיוב את החלום שלהם לקרב , ברי רוצה קרב זוגות מול נטלייה ופיניקס , ניקי מעדיפה קרב מול אחותה ברסלמנייה.
הם דנו בין היתר ברנדי אורטון , להקות רוק והאם נמאס להיות תאומים ?
גריקו ולהקתו פוזי יופיעו בחודש הבא בבריטנייה
לאנס הויט לשעבר ב WWE\TNA ידוע יותר כוינס ארצ'ר מ ECW דיבר בראיון ברדיו על הדמויות שלו על העזיבה שלו מ WWE והפריצה ב TNA , על ההוה שלו ב NJPW .
לראיון המלא כנסו ל http://www.wrestlingvoiceradio.com/
3 קרבות חדשים נוספו ל"נקמה" ביום ראשון .
דל ריו מול סינה על אליפות ה WWE
ביג שואו מול הנרי על אליפות העולם.
טריפל הייץ ופאנק מול מיז וטרו.
לפי מה שנראה יש אפשרות לקרב של אורטון מול קודי רודס באירוע.
בקרב חושך בRAW ניצח ברוטוס קליי את דסטין פוסטר.
מלינה דיברה בטוויטר קצת על ה WWE ואמרה על היציאה הגדולה של כוכבי RAW : יש כישרון רב ב WWE והארגון פשוט לא מנצל אותו נכון , אני כבר לא צופה ב WWE אבל אם הייתי שם הייתי אומרת כמה דברים על כמה שקרנים ב WWE שאומרים שהם רוצים שינוי אבל לא עושים ולא רוצים כי נוח להם המצב העכשווי.
כמו שאמרתי אני כבר לא צופה ואני לא יודעת את העלילה אבל אני אומרת מה אני הייתי עושה אם הייתי במצב דומה , אני חושבת שהאוהדים יודעים מה הם רוצים והם צריכים לקבוע את המשחק ולא אנשים שכבר מיצו את עצמם בארגון.
עוד בנושא דיוות מריה ולילאן שהעלו תוכנית חדשה דיברו בתוכנית על דרו מקנטייר: "אנחנו חושבות שמקנטייר לא מקבל דחיפה כנראה על חטאים של מישהו אחר, למרות שדרו הגיע בדחיפה אדירה ל WWE פתאום הוא נעלם ולא נראה על המסך זמן רב"
על מוריסון הם אמרו : "עוד סופרסטאר במצב מסוכן הוא גון מוריסון שגם קיבל פוש קטן באביב אבל מאז דברים השתנו ואין תוכנית לכותבים בשבילו"
ליליאן סיפרה שמ 2009 קשה לה לראות את ה WWE הבטן שלה מתהפכת כול פעם שהיא לא שם " ברסלמניה היה נהדר הופעתי באופן חד פעמי וזה היה מדהים קשה היה לי לעזוב אחרי המופע"
ברוק לסנר נוסף למשחק החדש WWE12 לאחר משא מתן ארוך עם ה WWEוהוא יופיע כעצמו ולא בתור לוחם MMA
חוץ מהמשחק לא נקבעו שום תוכניות בין לסנר ל WWE
טריילר לדמות של לסנר
TNA השיקה את אתר המכירות הפומביות שלה www.wrestlingauctions.com
רוזיטה כוכבת TNA פרסמה וידאו מיוחד על ביקורה בעמדת הזיכרון של אסון התאומים ב ניו יורק בו נהרג אביה.
באתר MichelleMcCool.Net תוכלו למצוא ראיון ראשון של מישל מקול מאז עזבה את ה WWE , מישל מדברת בראיון על העזיבה הגעגועים והזיכרונות מהזירה .
עוד היא מדברת על TNA על ליקול והצימוד עם ליילה ועל היום האחרון ב WWE, על גינבת הפינישרים של TNA , על מיקי גימס , הזכייה ב סלאמי , והופעת הבכורה של קארמה.
כוכב WWE לשעבר, סטיבי ריצ'רדס בן 40 היום.
ג'ימה פאלמר אולי לא מוכר לכם הוא הוחתם על חוזה התפתתחותי ב WWE ב 2009 לפני ששוחרר בגלל בעיות ויזה נכנס לאח הגדול בבריטניה.
אדי גאררו היה אמור לחגוג בימים אלו את גיל 44 ויקי רושמת לו "יום הולדת שמח אדי,אני אוהבת אותך"
צאבו כתב "היום יום ההולדת של אדי אני מתגעגע אליו נורא, בוא נחגוג לכבודו ...ויוה לה רסה"
ריק פלייר בן ה 62 שאמור לעבור ניתוח בתלת ראשי בעקבות הקרב שלו מול סטינג כנראה ידחה את הניתוח..ריק אומר שהוא היה מוכן לניתוח הרופא בדק אותו וברגע האחרון החליט שהוא לא זקוק לניתוח.
אלברטו דל ריו יופיעבשער בגליון הבא של ה WWE
מיז יחגוג בשבת יום הולדת 31.
הרייטינג לאימפקט TNA של 6.10.11 היה 1.1 בלבד.
הם בירידה משבוע שעבר בה הרייטינג היה 1.14 מבחינת צופים היחס הוא 1,376,000 צופים, ירידה מ 1,490,000 בשבוע שעבר.
הפרופיל של טוד גרישהם הועבר מסמאקדאון לאליומני מה שאומר שהושלמה עזיבתו של גרישהם מה WWE.
כאמור גרישהם עובר ל ESPN
בסיור הקרוב של ה WWE ביפן הוכרזו הקרבות הבאים :
ג'ון סינה מול אלברטו דל ריו על אליפות ה-WWE.
דולף זיגלר מול קופי קינגסטון על ארצות הברית אליפות.
וקלי קלי נגד בת'פיניקס על אליפות הנשים.
ביג שואו מול מייסון ריאן.
כול מדינה מציגה את הכריזה של ה WWE12 בצורה שונה במכסיקו הכריזו שעל האריזה תוצג דמותו של סין קארה.
אז כמה מרוויח האלק הוגן על הופעותיו ב TNA ?
התגלה שהאלק מרוויח 35.000$ כול תוכנית שהוא נראה על המסך....
מרייה שוקלת לחזור לחיי הזירה אם ה WWE יתנו לה הזדמנות על אליפות הנשים.
TNA במשא ומתן עם כוכב ג'רזי שור רוני אורטיז על הופעות בתוכנית.
טריילר חדש ל DVD החדש של סטון קולד
מי שיכולים להופיע בבאונד אוף גלורי ה PPV של TNA בו כול שנה מופיעים מתאבקים מפתיעים הם אלוף FCW ומתמודד ב NXT לוקי קאנון , וגיל קיים שמסיימת את 90 ימי הצינון שלה מה WWE.
כאמור וינס מקמהן הופיע אחרי שלא הופיע מהחזרה של טריפל ב"פרידה העצובה" מה שאומר שכנראה יהיה פיוד בין טריפ ווינס ל גון ליורטיוס וכנראה עוד מישהו שיתווסף אליו.
הפעם וינס נפרד מטריפל ? מה יקרה הלאה ?
ה WWE החתימו מתאבקת חדשה בשם קירה פורסטר

ציטוט ההודעה