קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  2. עזרה חופשה לפני גיוס
    על ידי BaRaKa1898 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-05-2008, 17:40
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:51
  4. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

חדשות לפני חופשה

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות לפני חופשה

לא יהיה ב5 ימים הקרובים אני יוצא לחופשה קצרה ואחזור במהרה

לסנר מדבר על מה שקורה בינו ל WWE : " כרגע סגרנו שהדמות שלי תופיע ב WWE12 , בלעדי ה WWE לא הייתי מגיע לאן שהגעתי ולא היתה לי אפשרות להגיע ל UFC"
    האם לסנר יחזור אי פעם ל WWE?
    לסנר עונה "זה צריך לקרות בנסיבות מתאימות כי אני ווינס לא מסתדרים כול כך טוב אבל הכול יכול לקרות ברגע הנכון והמתאים לי ל משפחתי ול WWE"

כוכב WWE\TNA לשעבר טומקו נעצר ונמצא בכלא סנט ג'ונס קאונטי בפלורידה , ככול הנראה הוא נתפס בשוד מזויין, ההופעה האחרונה של טומקו היתה ב 2010 ב TNA.

התאומות בלה פירסמו באתר שלהם ביוטיוב את החלום שלהם לקרב , ברי רוצה קרב זוגות מול נטלייה ופיניקס , ניקי מעדיפה קרב מול אחותה ברסלמנייה.
    הם דנו בין היתר ברנדי אורטון , להקות רוק והאם נמאס להיות תאומים ?

גריקו ולהקתו פוזי יופיעו בחודש הבא בבריטנייה

לאנס הויט לשעבר ב WWE\TNA ידוע יותר כוינס ארצ'ר מ ECW דיבר בראיון ברדיו על הדמויות שלו על העזיבה שלו מ WWE והפריצה ב TNA , על ההוה שלו ב NJPW .
    לראיון המלא כנסו ל http://www.wrestlingvoiceradio.com/

3 קרבות חדשים נוספו ל"נקמה" ביום ראשון .
    דל ריו מול סינה על אליפות ה WWE
    ביג שואו מול הנרי על אליפות העולם.
    טריפל הייץ ופאנק מול מיז וטרו.
    לפי מה שנראה יש אפשרות לקרב של אורטון מול קודי רודס באירוע.

בקרב חושך בRAW ניצח ברוטוס קליי את דסטין פוסטר.

מלינה דיברה בטוויטר קצת על ה WWE ואמרה על היציאה הגדולה של כוכבי RAW : יש כישרון רב ב WWE והארגון פשוט לא מנצל אותו נכון , אני כבר לא צופה ב WWE אבל אם הייתי שם הייתי אומרת כמה דברים על כמה שקרנים ב WWE שאומרים שהם רוצים שינוי אבל לא עושים ולא רוצים כי נוח להם המצב העכשווי.
    כמו שאמרתי אני כבר לא צופה ואני לא יודעת את העלילה אבל אני אומרת מה אני הייתי עושה אם הייתי במצב דומה , אני חושבת שהאוהדים יודעים מה הם רוצים והם צריכים לקבוע את המשחק ולא אנשים שכבר מיצו את עצמם בארגון.

עוד בנושא דיוות מריה ולילאן שהעלו תוכנית חדשה דיברו בתוכנית על דרו מקנטייר: "אנחנו חושבות שמקנטייר לא מקבל דחיפה כנראה על חטאים של מישהו אחר, למרות שדרו הגיע בדחיפה אדירה ל WWE פתאום הוא נעלם ולא נראה על המסך זמן רב"
    על מוריסון הם אמרו : "עוד סופרסטאר במצב מסוכן הוא גון מוריסון שגם קיבל פוש קטן באביב אבל מאז דברים השתנו ואין תוכנית לכותבים בשבילו"
    ליליאן סיפרה שמ 2009 קשה לה לראות את ה WWE הבטן שלה מתהפכת כול פעם שהיא לא שם " ברסלמניה היה נהדר הופעתי באופן חד פעמי וזה היה מדהים קשה היה לי לעזוב אחרי המופע"

ברוק לסנר נוסף למשחק החדש WWE12 לאחר משא מתן ארוך עם ה WWEוהוא יופיע כעצמו ולא בתור לוחם MMA
    חוץ מהמשחק לא נקבעו שום תוכניות בין לסנר ל WWE
    טריילר לדמות של לסנר

TNA השיקה את אתר המכירות הפומביות שלה www.wrestlingauctions.com

רוזיטה כוכבת TNA פרסמה וידאו מיוחד על ביקורה בעמדת הזיכרון של אסון התאומים ב ניו יורק בו נהרג אביה.

באתר MichelleMcCool.Net תוכלו למצוא ראיון ראשון של מישל מקול מאז עזבה את ה WWE , מישל מדברת בראיון על העזיבה הגעגועים והזיכרונות מהזירה .
    עוד היא מדברת על TNA על ליקול והצימוד עם ליילה ועל היום האחרון ב WWE, על גינבת הפינישרים של TNA , על מיקי גימס , הזכייה ב סלאמי , והופעת הבכורה של קארמה.

כוכב WWE לשעבר, סטיבי ריצ'רדס בן 40 היום.

ג'ימה פאלמר אולי לא מוכר לכם הוא הוחתם על חוזה התפתתחותי ב WWE ב 2009 לפני ששוחרר בגלל בעיות ויזה נכנס לאח הגדול בבריטניה.

אדי גאררו היה אמור לחגוג בימים אלו את גיל 44 ויקי רושמת לו "יום הולדת שמח אדי,אני אוהבת אותך"
    צאבו כתב "היום יום ההולדת של אדי אני מתגעגע אליו נורא, בוא נחגוג לכבודו ...ויוה לה רסה"

ריק פלייר בן ה 62 שאמור לעבור ניתוח בתלת ראשי בעקבות הקרב שלו מול סטינג כנראה ידחה את הניתוח..ריק אומר שהוא היה מוכן לניתוח הרופא בדק אותו וברגע האחרון החליט שהוא לא זקוק לניתוח.

אלברטו דל ריו יופיעבשער בגליון הבא של ה WWE

מיז יחגוג בשבת יום הולדת 31.

הרייטינג לאימפקט TNA של 6.10.11 היה 1.1 בלבד.
    הם בירידה משבוע שעבר בה הרייטינג היה 1.14 מבחינת צופים היחס הוא 1,376,000 צופים, ירידה מ 1,490,000 בשבוע שעבר.

הפרופיל של טוד גרישהם הועבר מסמאקדאון לאליומני מה שאומר שהושלמה עזיבתו של גרישהם מה WWE.
    כאמור גרישהם עובר ל ESPN

בסיור הקרוב של ה WWE ביפן הוכרזו הקרבות הבאים :
    ג'ון סינה מול אלברטו דל ריו על אליפות ה-WWE.
    דולף זיגלר מול קופי קינגסטון על ארצות הברית אליפות.
    וקלי קלי נגד בת'פיניקס על אליפות הנשים.
    ביג שואו מול מייסון ריאן.

כול מדינה מציגה את הכריזה של ה WWE12 בצורה שונה במכסיקו הכריזו שעל האריזה תוצג דמותו של סין קארה.

אז כמה מרוויח האלק הוגן על הופעותיו ב TNA ?
    התגלה שהאלק מרוויח 35.000$ כול תוכנית שהוא נראה על המסך....

מרייה שוקלת לחזור לחיי הזירה אם ה WWE יתנו לה הזדמנות על אליפות הנשים.

TNA במשא ומתן עם כוכב ג'רזי שור רוני אורטיז על הופעות בתוכנית.

טריילר חדש ל DVD החדש של סטון קולד

מי שיכולים להופיע בבאונד אוף גלורי ה PPV של TNA בו כול שנה מופיעים מתאבקים מפתיעים הם אלוף FCW ומתמודד ב NXT לוקי קאנון , וגיל קיים שמסיימת את 90 ימי הצינון שלה מה WWE.

כאמור וינס מקמהן הופיע אחרי שלא הופיע מהחזרה של טריפל ב"פרידה העצובה" מה שאומר שכנראה יהיה פיוד בין טריפ ווינס ל גון ליורטיוס וכנראה עוד מישהו שיתווסף אליו.

הפעם וינס נפרד מטריפל ? מה יקרה הלאה ?

ה WWE החתימו מתאבקת חדשה בשם קירה פורסטר

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מה הקטע שלך זה חדשות לילה? חח
    תודה כמו תמיד אחי על החדשות
    כול עוד סינה בתמונת האליפות אני לא רואה אותה שלא לדבר על קרבות שלו שפשוט אני מעביר צריך פשוט לנדות אותו מהמסך שלי.

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

תודה על החדשות
    אליפות ה-WWE איבדה כל ערך שהיה לה בעבר,היום היא מחליפה ידיים כל שלושה שבועות! פעם ריינים היו חודש עד ארבעה חודשים!
    לפי דעתי צריך לסגור את מחלקת הנשים ב-WWE היום כולן עם יופי וזהו.פעם היה יופי ויכולות (טריש,ליטה,צ'יינה,מלינה,טורי)
    מקווה שלסנר יחזור ל-WWE וישפר את מצבה.

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי y2jkastiel צפיה בהודעה
    תודה על החדשות
    אליפות ה-WWE איבדה כל ערך שהיה לה בעבר,היום היא מחליפה ידיים כל שלושה שבועות! פעם ריינים היו חודש עד ארבעה חודשים!
    לפי דעתי צריך לסגור את מחלקת הנשים ב-WWE היום כולן עם יופי וזהו.פעם היה יופי ויכולות (טריש,ליטה,צ'יינה,מלינה,טורי)
    מקווה שלסנר יחזור ל-WWE וישפר את מצבה.
    לא מספיק שאלופים לא מחזיקים חודש גון סינה נמצא שם בשביל לוודא את זה והוא תמיד בתמונת האליפות! עזזל הוא הורס את כול האירגון אני שונא את המתאבק המשעמם והסריח הזה שאכפת לו רק מהקהל של הילדים ולא של המבוגרים.

שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי goku81 צפיה בהודעה
    לא מספיק שאלופים לא מחזיקים חודש גון סינה נמצא שם בשביל לוודא את זה והוא תמיד בתמונת האליפות! עזזל הוא הורס את כול האירגון אני שונא את המתאבק המשעמם והסריח הזה שאכפת לו רק מהקהל של הילדים ולא של המבוגרים.
    צודק לגמרי שחר! מילא היה מכפה על יכולות המיקרופון הגרועות עם יכולות האבקות אבל גם זה לא! פשוט עלוב..ושלא תבינו לא נכון,ג'ון סינה תותח על המיקרופון אבל מגבילים אותו והוא לא יכול להתבטא בקללות וירידות כמו פעם וחבל זה מוריד מאוד מהיכולות שלו.
    ברגע שתראו היל טרן שלו תדעו שה-PG עומד להיגמר..(לא יקרה בשלוש שנים הקרובות)

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

צודק לגמרי שחר! מילא היה מכפה על יכולות המיקרופון הגרועות עם יכולות האבקות אבל גם זה לא! פשוט עלוב..ושלא תבינו לא נכון,ג'ון סינה תותח על המיקרופון אבל מגבילים אותו והוא לא יכול להתבטא בקללות וירידות כמו פעם וחבל זה מוריד מאוד מהיכולות שלו.
    ברגע שתראו היל טרן שלו תדעו שה-PG עומד להיגמר..(לא יקרה בשלוש שנים הקרובות)
    סינה לא מוגבל זה סתם משהו שאנחנו אומרים לעצמו, לכול ההיסטוריה ראינו שכשמתאבק לא מרוצה הוא מנסה לעשות שינוי ואם הוא לא מצליח אז הוא עוזב אז במקרה הזה סינה לא יעז לעזוב מסיבות שברורות לכולם, אבל הוא גם לא רוצה שינוי כי אם הוא היה רוצה שינוי היינו רואים אותו ממזמן והכול חרטה אחת גדולה. מתאבק כמו סטון קולד ודה רוק עברו שינוי במהלך הקריירה שלהם אז למה הוא לא יכול?? כי וינס לא רוצה?? בוא נסכם על זה שאם סינה מראה שהוא לא מרוצה ופותח את הפה אז הוא מקבל פי 10 מאחרים נכון? אז אם הוא ירצה שינוי הוא לא יוכל לקבל אותו בלי בעיה אבל אכפת לו מילדים מאשר מבוגרים שרוצים שינוי אצלו וצועקים בוז..וזה אחד ההבדל בין סינה V2(רנדי) כי רנדי עושה שינוים במהלך הקריירה שלו ונותן יותר עניין בזירה מאשר סינה.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 14-10-2011 בשעה 21:11.

שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ

סינה לא מוגבל זה סתם משהו שאנחנו אומרים לעצמו, לכול ההיסטוריה ראינו שכשמתאבק לא מרוצה הוא מנסה לעשות שינוי ואם הוא לא מצליח אז הוא עוזב אז במקרה הזה סינה לא יעז לעזוב מסיבות שברורות לכולם, אבל הוא גם לא רוצה שינוי כי אם הוא היה רוצה שינוי היינו רואים אותו ממזמן והכול חרטה אחת גדולה. מתאבק כמו סטון קולד ודה רוק עברו שינוי במהלך הקריירה שלהם אז למה הוא לא יכול?? כי וינס לא רוצה?? בוא נסכם על זה שאם סינה מראה שהוא לא מרוצה ופותח את הפה אז הוא מקבל פי 10 מאחרים נכון? אז אם הוא ירצה שינוי הוא לא יוכל לקבל אותו בלי בעיה אבל אכפת לו מילדים מאשר מבוגרים שרוצים שינוי אצלו וצועקים בוז..וזה אחד ההבדל בין סינה V2(רנדי) כי רנדי עושה שינוים במהלך הקריירה שלו ונותן יותר עניין בזירה מאשר סינה.
    סינה לא רוצה לעשות שינוי כי וינס מקמהן מקבל כסף ומשלם לו הרבה יותר משמשלמים לכולם חוץ מסינה V2.
    דייב בטיסטה עזב בגלל שהוא לא אהב שהכל תלוי בג'ון סינה ושהוא מקבל הרבה יותר מהטיפשות של הילדים.

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

סינה לא רוצה לעשות שינוי כי וינס מקמהן מקבל כסף ומשלם לו הרבה יותר משמשלמים לכולם חוץ מסינה V2.
    דייב בטיסטה עזב בגלל שהוא לא אהב שהכל תלוי בג'ון סינה ושהוא מקבל הרבה יותר מהטיפשות של הילדים.
    אז בעצם אתה אומר שסינה בן אדם צבוע?
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 16-10-2011 בשעה 17:06.

שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ

זו דעתי.

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

לסינה אין סיבה אחת בעולם לשנות תדמית .
    הוא מקבל מלא כסף והוא מקבל הרבה אהבה מי המנהל .
    אתה יודע כמה אנשים צריכים ביטחון במקום העבודה שלהם שהם לא יפוטרו וגם כמה אנשים רוצים שהבוסים שלהם יהיו מרוצים מהם ווינס אוהב כסף וסינה נותן לו עם הוא יהיה שוב "רשע" אז הילדים יהיו מאוכזבים ויהיה פחות רייטינג ופחות קנייה של חולצות זה כמו כדור שלג שרק ממשיך ונהיה יותר גדול וגם חוץ מי זה וינס עשה טריק שבו כאילו סינה הוא הייל בזה שהוא נגד דה רוק שכולם אוהבים אותו ... אז בקיצור סינה לא יעשה שינוי בגלל שהוא אוהב את זה עם , כסף כולם אוהבים ועם הוא מקבל הרבה כסף עכשיו אין לו סיבה להיות משהו אחר והוא ירוויח פחות ...

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

זו דעתי.
    קשה להגדיר צבוע אבל אני נוטה לכיוון הזה גם. את מה שהיה לי להגיד על סינה אמרתי וזה אחת המסקנות...
    אני מקווה שהוא יצליח לשנות את המחשבה שלו בשלב מסוים בקרירה ואני מקווה שזה היה בקרוב כי אין מתאבק אחד בWWE שיכול להיות כול הזמן באותו מצב בלי להשתנות. אנחנו מדברים על תוכנית שלא נגמרת ויש לה פרק כול שבוע וקשה לראות אותו הדבר בלי להשתעמם או להתעצבן וסינה שוב ושוב מזכיר לי עד כמה אני מעריך את כריס ג'ריקו על זה שהוא דוגמא למתאבק.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 16-10-2011 בשעה 19:58.

שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ

קשה להגדיר צבוע אבל אני נוטה לכיוון הזה גם. את מה שהיה לי להגיד על סינה אמרתי וזה אחת המסקנות...
    אני מקווה שהוא יצליח לשנות את המחשבה שלו בשלב מסוים בקרירה ואני מקווה שזה היה בקרוב כי אין מתאבק אחד בWWE שיכול להיות כול הזמן באותו מצב בלי להשתנות. אנחנו מדברים על תוכנית שלא נגמרת ויש לה פרק כול שבוע וקשה לראות אותו הדבר בלי להשתעמם או להתעצבן וסינה שוב ושוב מזכיר לי עד כמה אני מעריך את כריס ג'ריקו על זה שהוא דוגמא למתאבק.
    אין לי ספק בזה.
    מקווה שיקבל שכל..

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,111 | הודעות: 8,200,704 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect