קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-09-2013, 19:09
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-11-2011, 12:30
  3. תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 16-09-2008, 06:10
  4. ADDONS- כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול!
    על ידי israeliviper בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-11-2006, 20:22
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 14:47
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 73

[ D@nIeL ] כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

שאלות מגוונות, מקווה שאתה סבבה עם זה :

1.עוסק בספורט?איזה?
    2.5 הסרטים האהובים עליך?
    3.5 הספרים האהובים עליך?
    4.בגדת פעם בחברה שלך, אם כן למה?מה דעתך על בגידות באופן כללי?
    5.היית במערכת יחסים פתוחה עם מישהי שלא הכרת במסיבה?איך הגעת לזה?
    6.ספרים בפיקאפ שקראת?מה דעתך על מיסטרי?
    7.מי האופן פיתוי הכי טוב בארץ?מה דעתך על סניה?
    8.יש לך פייסבוק?אם לא, למה לעזזל? אם כן, מה אתה חושב על פייסבוק ככלי לפיקאפ?
    9.מה המטרות שלך בתחום?לזיין כמה שיותר בנות בלי סוף?להתנסות ולהכיר חברה?להכיר חברה \ אישה בגיל 25?
    10.בקצרה, מה לדעתך השיטה להפוך לאומן פיקאפ מצליח?
    11.מה המזל שלך?כותב ביד ימין או שמאל?
    12.כמה אנשים אתה מכיר מהתחום, איך הכרתם, יצאת איתם לסארג'ים, איך הלייפסטאל והרמה שלהם?
    13.היחס שלך לאלכוהול , סיגריות וסמים "קלים"?

2. קישורים ממומנים

אני דיי מת מהלילה הזה, לכן אעבור על תשובות מחר כשאהיה יותר צלול

אבל קראתי תגובות ורציתי להגיד ש:
    1. אין פה טיפוח אגו, אני לא צריך לענות על תשובות באינטרנט בשביל האגו שלי. כתוב בפוסט הראשי את הסיבות לנושא, אבל זה שמיליונר החליט לשאול שאלות לא לעניין קצת הוריד את הערך. פשוט חשבתי שאם כבר התחייבתי לענות, אז מה איכפת לי לענות על השטויות האלו
    2. קיוויתי שתשאלו שאלו כמו "איך נכנסת לתחום" או "מה הגישה שלך לנשים" או "איך התפיסה הדתית שלך משפיעה על החיים ועל המשחק" או "איך אני רואה שצריך לחיות" או "מה הגישה שלך לחיים".

נתתי לכם פה חלון הזדמנויות , קוויתי שתנצלו אותו. הרי אתם יכולים לשאול מה בא לכם, תפיקו מזה תועלת
    ולכו תגידו שזה אגו, אבל רובכם פשוט שואלים אותי שאלות שכאלו בהודעות פרטיות גם ככה.

*אל תצטטו את התגובה הזאת ותגידו לי לענות על השאלות שאני הרגע כתבתי, כי הקטע הוא שאין לי כח לכתוב עכשיו ספר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    שאלה:פתחת את האשכול באמת כדי לעזור או יותר כדי קצת לטפח את האגו?
    ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    מיליונר, שכחת לשאול אותו מה אורך הזין שלו ומה היקף פי הטבעת שלו.דניאל, זה נראה לי בישביל האגו שלך.יכול להיות שלא, אבל העובדה שענית לשאלות של מיליונר הראת שזה כן בישביל האגו כשענית לו לשאלות כמו "מה המצב הכלכלי שלך?" כשאין לזה שום קשר לפיקאפ.
    ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    הוא לא עשה את זה בשביל לעזור
    אני זוכר לפני כמה זמן Xan פתח נושא שבו ענה על שאלות שבדיעבד היה לו רווח אישי מזה(לא ספציפית מזה אלה אפקט הפרפר..) אבל עדיין לגיטימי שמישהו ינסה להרוויח כסף ולא אמור להפריע לאף אחד כל עוד זה לא פוגע באף אחד ועוד עזר לאנשים אז שיהיה לו לבריאות. אבל הוא באמת עזר לאנשים והיו הרבה...

אבל פה במה בדיוק הוא עוזר? הוא רוצה שזה יהיה כמו בTALK SHOW אשכרה ישאלו אותו שאלות על החיים שלו והוא יענה את מי זה מעניין?
    ובחיים שלי לא ראיתי תגובה אחת ! של הבן אדם הזה שהיא באמת לעזור כל התגובות שלו זה תגובות ציניות+/מתנשאות מעצבנות אז לא נראה לי שהוא יכול לתרום במשהו
    האגו שלי לא גדל מלענות על שאלות.

נוצר לכם הרושם של טאק שואו כי מיליונר לקח רחוק את ההצעה שלי והחליט לשאול דברים חסרי הקשר לנושא הפורום,
    אבל מצדי חשבתי לענות גם על השאלות סוג ד' האלו על מנת להראות רצינות
    ואתם רואים בזה התנשאות, כיאה לבני אדם אתם נוטים לבקר במקום לדון לזכות.

כתבתי את מטרות האשכול בפוסט הראשי, אתם מוזמנים לחזור לקרוא בו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מי הגורו שממנו הכי הושפעת ואיך זה בא לידי ביטוי?

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    דניאל, שאלה לי אליך, מה שיכנע אותך להאמין בחבר הדימיוני שלך, והאם מתוך האמונה השלמה שלך בו נגזר שאתה מקיים את כל מה שרשום בתורה?

תודה
    תובנות
    החלטתי שיש אחראי לבריאה

לא, אני לא מקיים את כל מה שכתוב בתורה
    את החלק המוסרי אני מקיים בהחלט, וממש מרגיש שהאמונה בו עושה אותי אדם טוב יותר [טוב יותר מוסרית, אני לא מתנשא חחחחחח ]

הינה החלק שאתה לא חייב לקרוא:
    אני כל כך מאמין בו שהוא אל כל יכול, שאני לא רואה תועלת שלו בקיום המצוות שלו, שהרי אנחנו גרגרי אבק איך נשפיע אם לא נדבר בפלאפון בשבת.
    פעם הייתה לי הארה לגבי זה:
    יום אחד קמתי בבוקר, וממש הרגשתי כמו שור
    בלי להתמעמע פקחתי עיניים וקמתי
    נכנסתי למקלחת ובמקלחת פתחתי את החלון ואור של בוקר נכנס פנימה, שרתה עלי תחושת סיפוק, חשבתי לעצמי "כמה יפם וטובים החיים שלי" [זו גם לא התנשאות. פוט האמנתי שגם הצרות והבעיות הן רק דבר חולף, לכן הן בטלות בשישים]
    כמובן שאת המחשבה הזאת צירפתי ישר בתודה לאלוהים
    כשאני מתנגב הכתה בי הארה , שימו לב כל המתרחש עבר לי במח תוך נראלי פחות משנייה:
    חשבתי לעצמי "כל כך טוב לי, בא לי להודות לה' על כך.
    כיצב אעשה זאת? אניח היום תפילין!
    אבל רגע, למה שארצה להניח תפילין אם אני לא מאמין בקיום המצוות?"
    ואז הבנתי שהמצוות והריבוי בהן אמור בעצם לקרב בין האדם לאלוהים, ולעזור לשמור על קשר
    ואני, בתור אדם שמרגיש שהקשר שלי עם ה' הדוק ביותר לא מרגיש צורך בשמירת שבת כדי לחזק את האמונה. אני כבר מאמין בלב שלם, ואפילו לכל הצלחה שלי אני מצרף את ה' במחשבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TakoS צפיה בהודעה
    איך התחלת עם התחום? לא סיפור חיים,הכוונה לחומרים שקראת,כמה קראת,מתי יצאת ודרך הלמידה שלך
    האם הדיווח הראשון היה הצלחה או כישלון, או אולי משו באמצע? ספר לנו עליו ועל ההרגשה שהייתה לך,על המחשבות.
    מה התחביבים שלך בשעות הפנאי?
    ב"תחום" תמיד הייתי
    תמיד ניתחתי את הפעולות שאני עושה [בתגובות קודמות הזכרתי שהתחביב שלי זה המשחקים הפסיכולוגיים החברתיים האלו :] ] על מנת לתמרן את הסיטואציות בהן אני נמצא לטובתי
    אבל לפיקאפ נחשפתי דרך הפורום הזה ממש, ופשוט על ידי קריאה של מושגים ותאוריות
    הבנתי שיש קהילה שיש לה שמות לפעולות שאני עושה, וזה היה נראה לי ממש מגניב ומעניין
    אני זוכר בוודאות פוסטים ודיווחים שקראתי של XanaX', בזמנו קראו לו משהו כמו 101X חח משו כזה

מעולם לא דיווחתי לכם פה בפורום, משום שהייתי מבקר את עצמי, אז לא הרגשתי צורך
    אבל אני חושב שהוא היה כמו הגדרת "משהו באמצע" .. אחרי שקראתי פתאום הכל היה נראלי פחות טבעי, ולכן קשה יותר
    כי פתאום מה שהייתי עושה טבעי הייתי מקדיש לו מחשבה. אל תדאג, כיום זה כבר עבר =]
    המחשבות שהיו לי היו ממש מסורבלות, כי הייתי חושב "רגע איך הם קראו לזה? אה, נג" או שחשבתי "שיט אני לא עוקב טוב אחי המושגים בטח אטעה". אבל במקרה שלי זה לא היה "אני חייב להצליח" זה יותר היה בסגנון של אני מזכיר לעצמי מה זה כל דבר כדי להתרגל למושגים ולצורת החשיבה, כי רציתי להצליח להבין על מה מדברים פה בפורום..

יש לי הרבה תחביבים.
    שעות הפנאי אני לא יודע מה זה בדיוק, או איך אני "מעביר את הזמן"
    אבל.. יש לי תעסוקה חח
    אני היום אבדוק איך אינ מעביר את הזמן שלי ואחזור אליך עם תשובה P :

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    איך התגברת על הפחד גישה? מה הייתה הפעם הראשונה שלך שבאמת קראת ויצאת החוצה ויישמת את זה?
    מעולם לא היה לי פחד גישה..
    אני זוכר את עצמי כילד בגן, היחיד שהיה לו "אומץ" לבקש מאנשים דברים או לדבר עם ילדים זרים..
    לא יודע , נגיד ילדים אחרים תמיד ביקשו ממני לבקש ממישהו משהו וכאלה, כי הם פחדו.
    האמת? זה עד היום ככה D :

לגבי היציאה לשטח..
    אני באמת לא זוכר
    נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 17-10-2011 בשעה 12:55.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    תובנות
    החלטתי שיש אחראי לבריאה

לא, אני לא מקיים את כל מה שכתוב בתורה
    את החלק המוסרי אני מקיים בהחלט, וממש מרגיש שהאמונה בו עושה אותי אדם טוב יותר [טוב יותר מוסרית, אני לא מתנשא חחחחחח ]

הינה החלק שאתה לא חייב לקרוא:
    אני כל כך מאמין בו שהוא אל כל יכול, שאני לא רואה תועלת שלו בקיום המצוות שלו, שהרי אנחנו גרגרי אבק איך נשפיע אם לא נדבר בפלאפון בשבת.
    פעם הייתה לי הארה לגבי זה:
    יום אחד קמתי בבוקר, וממש הרגשתי כמו שור
    בלי להתמעמע פקחתי עיניים וקמתי
    נכנסתי למקלחת ובמקלחת פתחתי את החלון ואור של בוקר נכנס פנימה, שרתה עלי תחושת סיפוק, חשבתי לעצמי "כמה יפם וטובים החיים שלי" [זו גם לא התנשאות. פוט האמנתי שגם הצרות והבעיות הן רק דבר חולף, לכן הן בטלות בשישים]
    כמובן שאת המחשבה הזאת צירפתי ישר בתודה לאלוהים
    כשאני מתנגב הכתה בי הארה , שימו לב כל המתרחש עבר לי במח תוך נראלי פחות משנייה:
    חשבתי לעצמי "כל כך טוב לי, בא לי להודות לה' על כך.
    כיצב אעשה זאת? אניח היום תפילין!
    אבל רגע, למה שארצה להניח תפילין אם אני לא מאמין בקיום המצוות?"
    ואז הבנתי שהמצוות והריבוי בהן אמור בעצם לקרב בין האדם לאלוהים, ולעזור לשמור על קשר
    ואני, בתור אדם שמרגיש שהקשר שלי עם ה' הדוק ביותר לא מרגיש צורך בשמירת שבת כדי לחזק את האמונה. אני כבר מאמין בלב שלם, ואפילו לכל הצלחה שלי אני מצרף את ה' במחשבה.
    בקיצור, אתה עוד אחד ממיליארדים של אנשים שמחפשים חבר לדבר איתו ברגעים קשים ולהודות לו ברגעים טובים אבל מתנערים משאר הדברים כי הם לא נוחים להם.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    בקיצור, אתה עוד אחד ממיליארדים של אנשים שמחפשים חבר לדבר איתו ברגעים קשים ולהודות לו ברגעים טובים אבל מתנערים משאר הדברים כי הם לא נוחים להם.
    אני לא מדבר איתו, אולי כן מודה לו
    אני פשוט יודע שהוא שם
    ואני לא רואה בעצמי מי שמתנער ממה שלא נח, אלא קובע מה נכון לעשות לפי מחשבה והיגיון

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה יודע שהסיכוי שיהוה קיים וכל קשר בינו לבין התנ"ך ומה שרשום בתנך מקרי בהחלט הוא שואף לאפס נכון?
    הבחירות שלך הן פשוט לעשות מה שנוח לך, כמו רוב האנשים.
    להאמין שיש מישו ששומר עלייך ואתה יכול לבקש ממנו דברים ועקב כך לחשוב בצורה חיובית יותר, אבל מצד שני לא לקיים את ה"חוקים" שלו.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

והתחברתי בשבילך לתוכנת מונגולואידים הזאת שנקראת מסנג'ר אחרי שלא הייתי שם חודשיים, אז תתחבר גם אתה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני לא מדבר איתו, אולי כן מודה לו
    אני פשוט יודע שהוא שם
    ואני לא רואה בעצמי מי שמתנער ממה שלא נח, אלא קובע מה נכון לעשות לפי מחשבה והיגיון
    מהי השקפת העולם שלך?
    איך אתה מסתכל על החיים?
    כשאתה קם בבוקר , אתה מאושר?
    האם אתה מרגיש שאתה צריך להשתפר בתחומים מסויימים? אם כן באילו תחומים ?
    אם היית יכול ללמד אותי 3 דברים, מה הם היו (בסגנון טיפים וכאלה)

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

בבקשה תקשרו את השאלות שלכם לפיקאפ, ודניאל תענה רק לשאלות שקשורות, אפילו בצורה עקיפה לנושא.
    אחרת זה פשוט לא המקום לאשכול הזה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

האם אתה רואה את הערך "צניעות" לטובה או לרעה? והאם לדעתך זה קשור לפיקאפ?
    אגב, זו שאלה אובייקטיבית לחלוטין שמעניינת אותי הרבה לאחרונה, אל תטעה לחשוב שאני שופט אותך, להפך, אשמח לדעת למה אתה מצליח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    בבקשה תקשרו את השאלות שלכם לפיקאפ, ודניאל תענה רק לשאלות שקשורות, אפילו בצורה עקיפה לנושא.
    אחרת זה פשוט לא המקום לאשכול הזה.
    אחי פיקאפ זה לא רק נגים, פיקאפ זה דרך חיים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

עם איזה פיקוק אתה הולך למסיבות?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,876 | הודעות: 8,202,469 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect