קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אחלה כתבה בוואלה
    על ידי הגברת הזקנה בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 14:21
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:14
  3. לכל מי שלא מבין.. כתבה נחמדה שמסבירה הכל על חזרות.
    על ידי אור בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:05
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 23:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

כתבה| מה תעשי כשהאקס לא מרפה

ברירת מחדל כתבה| מה תעשי כשהאקס לא מרפה

קבלתי לא מעט טלפונים ומיילים בסיגנון "אתה חייב לעזור לי! אתה לא מבין מה אני עוברת! נפרדתי ממנו. עברו כבר חודשיים. הוא פשוט לא מרפה. הוא שולח לי סמסים על כמה שאני רעה, הוא מתקשר ומקלל אותי", ולפעמים גם דברים כמו "הוא אפילו דיבר עם מישהו שיצאתי איתו ואמר לו שאני אפגע בו ושלא כדאי לו לצאת איתי". גברים פגועים מפרידה היא תופעה מוכרת ואני בטוח שרוב הקוראות פה מכירות את התופעה. לא מעט בנות נכנסות לתוך המערבולת הנוראית הזאת של גבר שלא מצליח להבריא מהפרידה. לפעמים הגברים עצמם הם אלה שיוזמים את הפרידה, אך כשהם עושים זאת בצער וכאב הם יכולים עדיין להיות קשים מאוד גם כאקסים.

אז למה בעצם זה קורה?
    כמו שאמרתי קודם מדובר במצבים בהם הגבר יוצא פגוע מאוד ממערכת היחסים. מדובר בגברים עם ביטחון עצמי נמוך או אגו נפוח. הם לא מוכנים לקבל את העובדה שהקשר נגמר, הם היו רוצים שימשיך אך מכל מיני סיבות מבינים שזה לא יקרה. הם מחליפים את תשומת הלב החיובית שקיבלו מבת הזוג בתשומת לב שלילית, בתשומת לב של פחד, פגיעות, כאב ועצב. בדרך כלל הכאב של הפרידה מוחלף אצלם בכעס וצורך לנקום על כך שניתקה עמם את הקשר. העובדה שהשליטה על בת הזוג אבדה להם קשה להם יותר מכל והם מסים לשלוט עליה בדרכים שונות. מדובר בדרך כלל בגברים שמנסים למלא את החלל של חוסר הביטחון העצמי שלהם בשליטה. שליטה על כל דבר שקשור אליהם. על בת הזוג שלהם הם מרגישים צורך לשלוט יותר מכל דבר אחר. מבחינתם אם לא ישלטו עליה, הם יאבדו אותה. אלו גברים שבדרך כלל יהיו מאוד קנאים במערכת היחסים, יאסרו על האישה כל מיני דברים ולעתים אף קשרים עם ידידים מסוימים. כל הגברים הללו קורים לרוב מחוסר ביטחון קשה שממנו מגיעה התחושה שהם יכולים כל רגע לאבד את בת הזוג.

אוקיי, ואיך מתמודדים עם זה?
    לחלקכן זה יהיה קל יותר ולחלקיכן זה יהיה קשה מאוד אבל הדרך היא לשחק אותה שזה לא מזיז לכן. אותם גברים ניזונים מהפחד שלכן, מהפגיעות שלכן ומהעלבון שלכן. אם תראו להם שלא משנה מה הוא יעשה, זה פשוט לא מזיז לכן הוא יבין שהוא חייב להמשיך הלאה ושהוא מבזבז את זמנו. זה לא הולך להיות קסם וברגע שתתנהגו כאילו זה לא מזיז לכן הוא ייעלם. זה ייקח זמן ואפילו ייעשה קשה יותר לאט לאט. כשהוא יראה שלא מזיז לכן הוא ינסה חזק יותר, הוא ינסה בנקודות רגישות. הוא ינסה להגיד לכן את הדברים שהכי פוגעים בכן. זה לא אומר שהוא באמת חושב כך, ממש לא. זה רק אומר שהוא מתחיל להתייאש ומוציא את כל הנשקים שיש לו. חלק מהדברים יהיו לכן קשים מאוד ולא תוכלו לעמוד בזה. אם אתן צריכות לבכות זה בסדר, אבל מול חברה טובה ולא מולו. מולו תהיו הכי חזקות שאתן יכולות. אחרי שהוא ינסה לפגוע בכן בכל דרך אפשרית ויבין שזה לא הולך הוא ימשיך הלאה.

תודה לכל הקוראים. אהבתם? לא אהבתם? אנא שלחו תגובה וספרו לי על כך! =]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיה ותן לחיות

קודם כל אהבתי את הכתבה(:
    ידוע שזה נושא לא קל, ולפעמים יש את האקס המיתולוגי שממנו בכלל עוד יותר קשה להשתחרר, אבל כמו שרשמת החוכמה זה להחזיק מעמד ולא לחזור אחורה, זה קשה אבל חייבים להמשיך הלאה, אחרת זה פשוט לא יגמר.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    קבלתי לא מעט טלפונים ומיילים בסיגנון "אתה חייב לעזור לי! אתה לא מבין מה אני עוברת! נפרדתי ממנו. עברו כבר חודשיים. הוא פשוט לא מרפה. הוא שולח לי סמסים על כמה שאני רעה, הוא מתקשר ומקלל אותי", ולפעמים גם דברים כמו "הוא אפילו דיבר עם מישהו שיצאתי איתו ואמר לו שאני אפגע בו ושלא כדאי לו לצאת איתי". גברים פגועים מפרידה היא תופעה מוכרת ואני בטוח שרוב הקוראות פה מכירות את התופעה. לא מעט בנות נכנסות לתוך המערבולת הנוראית הזאת של גבר שלא מצליח להבריא מהפרידה. לפעמים הגברים עצמם הם אלה שיוזמים את הפרידה, אך כשהם עושים זאת בצער וכאב הם יכולים עדיין להיות קשים מאוד גם כאקסים.

אז למה בעצם זה קורה?
    כמו שאמרתי קודם מדובר במצבים בהם הגבר יוצא פגוע מאוד ממערכת היחסים. מדובר בגברים עם ביטחון עצמי נמוך או אגו נפוח. הם לא מוכנים לקבל את העובדה שהקשר נגמר, הם היו רוצים שימשיך אך מכל מיני סיבות מבינים שזה לא יקרה. הם מחליפים את תשומת הלב החיובית שקיבלו מבת הזוג בתשומת לב שלילית, בתשומת לב של פחד, פגיעות, כאב ועצב. בדרך כלל הכאב של הפרידה מוחלף אצלם בכעס וצורך לנקום על כך שניתקה עמם את הקשר. העובדה שהשליטה על בת הזוג אבדה להם קשה להם יותר מכל והם מסים לשלוט עליה בדרכים שונות. מדובר בדרך כלל בגברים שמנסים למלא את החלל של חוסר הביטחון העצמי שלהם בשליטה. שליטה על כל דבר שקשור אליהם. על בת הזוג שלהם הם מרגישים צורך לשלוט יותר מכל דבר אחר. מבחינתם אם לא ישלטו עליה, הם יאבדו אותה. אלו גברים שבדרך כלל יהיו מאוד קנאים במערכת היחסים, יאסרו על האישה כל מיני דברים ולעתים אף קשרים עם ידידים מסוימים. כל הגברים הללו קורים לרוב מחוסר ביטחון קשה שממנו מגיעה התחושה שהם יכולים כל רגע לאבד את בת הזוג.

אוקיי, ואיך מתמודדים עם זה?
    לחלקכן זה יהיה קל יותר ולחלקיכן זה יהיה קשה מאוד אבל הדרך היא לשחק אותה שזה לא מזיז לכן. אותם גברים ניזונים מהפחד שלכן, מהפגיעות שלכן ומהעלבון שלכן. אם תראו להם שלא משנה מה הוא יעשה, זה פשוט לא מזיז לכן הוא יבין שהוא חייב להמשיך הלאה ושהוא מבזבז את זמנו. זה לא הולך להיות קסם וברגע שתתנהגו כאילו זה לא מזיז לכן הוא ייעלם. זה ייקח זמן ואפילו ייעשה קשה יותר לאט לאט. כשהוא יראה שלא מזיז לכן הוא ינסה חזק יותר, הוא ינסה בנקודות רגישות. הוא ינסה להגיד לכן את הדברים שהכי פוגעים בכן. זה לא אומר שהוא באמת חושב כך, ממש לא. זה רק אומר שהוא מתחיל להתייאש ומוציא את כל הנשקים שיש לו. חלק מהדברים יהיו לכן קשים מאוד ולא תוכלו לעמוד בזה. אם אתן צריכות לבכות זה בסדר, אבל מול חברה טובה ולא מולו. מולו תהיו הכי חזקות שאתן יכולות. אחרי שהוא ינסה לפגוע בכן בכל דרך אפשרית ויבין שזה לא הולך הוא ימשיך הלאה.

תודה לכל הקוראים. אהבתם? לא אהבתם? אנא שלחו תגובה וספרו לי על כך! =]
    אהבתי מאוד את המאמר. אני מאוד התחברתי אליו כי יש לי חבר שעשה את המוות לאקסית שלו. היא גם היתה ממש מגעילה אליו אבל זה לא משתווה למה שהוא עשה לה... אני לא אתחיל לפרט אבל הוא הרס לה את האמון עם כל המשפחה שלה, גרם לה לפחד לצאת החוצה לחצר בית הספר ועוד דברים נוראיים. למרות כל הדברים המגעילים שהיא עשתה לו הוא דיי הגזים עם התגובה. בסוף הצלחנו להרגיע אותו.

מה שבנות מסוגלות לגרום לנו לעשות...

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

תודה רבה על המאמר !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,563 | הודעות: 8,174,150 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect